2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

seni gidi akrep hatunu seni al hadi böyle bişeyde göreyim seni yada siyahını al

altıma işicektimm yaaaa

ya kardeş ben anlamadım ben bunu aldığım dapamuk gibiydi şimdi sabahları birlikte traş oluoruzz biriniz araştırsa yaa gugıldan neden olurmuşşş dr asorcaktım not aldım yinede unutmuşummm

iyi akşamlar kızlar.. nasılsınız????????
yaa...bu ikinci düzey ultrasonu yaptımasak ne olur sizler yaptıracakmısınız kararsızım...:97::96:

niye kararsızsız canım? Ben salı günü gidiyorum çokk sabırsızım oğlumu uzun uzun görücem diye.

seni gidi akrep hatunu seni al hadi böyle bişeyde göreyim seni yada siyahını al

Önümdeki futbol topum olmasaydı şimdi kargoda bana doğru geliyodu o takım Cem Yılmaz ı falan boşverirdik Ama gel gör ki şu halime yakışıcak bi model değil doğumdan sonra sahalara dönücem inşallah ahahhaha

melisim 3 ev var orda yazları kuzenler buraya geliyor yazın iş olmuyor orda.
bekleriz kapımız açık....dediğim gibi gittiğinizde haberim olsun taze balık çeşitleri ve k..... k.... yazamıyorum alırsınız bana dün dayım yolladııı....inş denk geliriz

olleeeyyyyy çok sevindim özgemm
saol canımcımmmm

hepimizin ortak dili olurum Meloşş ama çok güzel gerçekten yaa içim gidiyo gördükçe
ben de fenayım bu konularda çok param gitmiştir bunlara

huuuuuuuuuuuuu

yasin kardeşim seninki hala yemek yapmıyormu:)bugündemi domates salatalık yaaa:)abi bak canının istedigi bişey varsa ver adres yollarım sevabına:)

yahu bende neden çıkmıorr o şeyyy demekki trendyol ve kk bile benden umudu kestii off offf
iyi akşamlar kızlar.. nasılsınız????????
yaa...bu ikinci düzey ultrasonu yaptımasak ne olur sizler yaptıracakmısınız kararsızım...:97::96:
cnm bence en önemlisi bu damarlarına kdr bakılıor çocuğun sakın ikileme düşme derim sağlık bu

yazın yoklarsa bir işe yaramazki bizde yazın gidioruz neysee artık istanbulda bize gelceksiniz yaa onunla avunurummm buarada afiyet olsun en sevdiğim şeyler ama hamilelikten beri cnm hiç çekmior yaaaa uff

kızım dayımlar orda ya kuzenler geliyorrrrrrrrrr ist gelecem o masadan istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

sen anneyle bir dışarı çık yakışacak bişey mutlaka bulursun..öyle bişeyle hastanede düşündümde seniii taburcuda etmezlerdi seniii karolin hasta yatagında yardım etti diye sonere bir bakış attı ya sende onun gibi şuh bir bakış atardın onuraa

ahahah hemen oracıkta Orkana kardeş yapardık ay tamam kapatalım bu konuyu aşerenler olabülüüüürrr ahahahhah

kızlar ii akşamlar ya buğün gerim gerim geriliyorum gidiyorum yağlanıyorum fayda etmiyor sizde böyle şeyler varmı?

ya kızlar benim sırtım kasılıyor böbreklerin olduğu yer canım yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…