2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Damla canım sen park yatak alıcakmısın ?
alıcaksan hangisini alıcaksın ???
Senden kopya çekicemde :23: şaka bir yana merak ettim...

Bu arada muhtemelen defalarca konuşulmuştur fakat ben yinede sorayım şampuan+krem+yağ(kozmetik) bunları hangi marka düşünüyorsunuz.Ben chicco ve sebamed arasında kaldım :27:

valla canım bende chicco ile nıvea arasında kaldım. ama çanta olarak chicco çok güzel nıveaya göre ama bakım olayında ne kadar başarılıdır ki chicco :44: park yatak konusunda bende hala kararsızım hepsi birbirine benziyo iyisini kötüsünü valla çözemedim :9:

kızlar dr geldık sımdı kızımızı gordukkk kocaman olmus
320 gr olmus dr bı guzel azar ısıttık geldık
ben 1 ayda tam 3,5 kılo almısım bole gıdersen 90 kılo dogurursun dedı dr ve kızdı
ama ben cok uzulmedım amannnn napımm be ılk 3 ay yıyemedım sımdı hıncını alıorum sanırım
sızler nasılsınız gecmısı okuyamadım ınsallah herkesler ııdır

maşallah kızına canım benim doktor böle kilo deyince panikler yaaa

geçen cumartesi doktora gidices diye 8.30 tepikleyerek uyandırdı beni oğlum :1::nazar:
ve doktora gidip onu görene kadar hiç uyumadı çılgınlar gibi dansetti:1::nazar:
ultrasona girince bi uyuyo numarası yaptı sıpam sonra uyandı 1 saat daha oynadı:nazar::nazar::nazar:
havalar güzel olunca oğlumda pek hareketli oluyor :nazar::nazar::nazar::nazar:
Doktora gidiceklerini hissedince kendilerinden geçiyorlar galiba
Maşallah Duru kızıma :)

orjinal şeyler görürsem haber veririm canım sanada..

Ayy "anne kalk hadi beni göreceksiniz bugün" mü diyor kuzum:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
bende eve gidince açıyorum karnımı seyrediyorum belki görürüm diye...annem kapat karnın diyor üşütürmüşüm...:1:

:60:Eşim de aynısını söylüyor:60:

Pembişim bana da bütün tecrübeli anneler Avent önerdi hep Avent aldım bi tane nuk kauçuk aldım ne olur ne olmaz silikon istemez diye.Nuby var onu da önerdiler anne memesine çok yakın diye ama inceledim üretim yeri PRC olunca almadım.

Esracım gözün aydın aşı olayını atlatmışsın darısı başımıza..Duruya selam söyle ay ne güzel bizimde salı günü inşallah babamızla gidicez :16:

Herkese tünaydın bu arada :64::64:

Tünaydın Damlacım.
evet atlattık çok şükür,darısı bir sonraki aya artık:31:
Ayy az kalmış sizin de,söylerim selamlarınız teyzesi:69:

valla canım bende chicco ile nıvea arasında kaldım. ama çanta olarak chicco çok güzel nıveaya göre ama bakım olayında ne kadar başarılıdır ki chicco :44: park yatak konusunda bende hala kararsızım hepsi birbirine benziyo iyisini kötüsünü valla çözemedim :9:

Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x100 Cm ) 821 | Anne / Bebek / Çocuk

bu da benimki fikir olsun diye koydum. Damlanınkiyle benziyo zaten. ben rengine bayıldığım icin aldım, özellikleri damlanınkiyle hemen hemen aynı. 110*70 ölçüleri. taşınaybıl yani,

Gülay nerde bu sabah bu arada?

PS. park yatakların içine ayrıyeten yatak almayın diyolar , yeni doganların sert yüseyde yatması lazımmıııış.

Son düzenleme:
Kızlar dr geldık sımdı kızımızı gordukkk kocaman olmus
ben 1 ayda tam 3,5 kılo almısım bole gıdersen 90 kılo dogurursun dedı dr ve kızdı
ama ben cok uzulmedım amannnn napımm be ılk 3 ay yıyemedım sımdı hıncını alıorum sanırım
:nazar::nazar::nazar:
maşallah ikinizede ama sağlık için dr dinlemelisin
evet canım sizden de duyunca geçti benim endişeem. artık tekme attığında canım yanıyo, yanlış anlamasın paşam amacım şikayet etmek degil tabe. ciglik atçam bigün oturdugum yerde.

bazen yukarı çıkıyo da şu anda da olmak üzere göbegimden baya aşağıda kendileri.heralde ya ayak ya elleri. benimki genelde baş aşağı duruyo heralde elleri onlar :)

sen de mi mimarsın, süppeeeev.

at çığlıklarını boşver....

Kızlar dr geldık sımdı kızımızı gordukkk kocaman olmus

maşallah bebişimize canımm:16::16:evet 3.5 kilo çok değil ama 1 ay için biraz fazla sanırım:93:bugüne kadar yiyemediklerini yemişsin ohhh keyfini çıkarmışsın canmmm:66:

ben Mustela alıcam sanırsam.

Hımmm bak şimdi kafam daha çok karışacak ben 2 seçenek arasında kalmışken kafamda bir şık daha yandı :28:

Nivea almam nedeni bebekler için kozmetiği daha az olan ne varsa onu tercih ederim.Park yatakta marka belli kraft fakat modele karar veremedim.

benim yakışıklı oğlum hala alt taraflarda çalışma yapıyor ya kızlar...
oğlum yukarda koca bi tarlalık var annem çık yukarılara....
kızlar göbek deliği altında dimi hissediyorsunuz minikleri...

belli olmuyor bizim canım canı nerde isterse oraya vuruyo güzel kızım kasıklarda göbek deliğinde sağa vururken bi anda sola da vuruyo çok hareketli maşallah bi başladı mı saatlerce tekmelio annesini hem eller hem ayaklar çalışıyo herhalde:1:

Ces canım işte o bendede oluyor sonra dediniz ki o kadar kuvetli olmaz diye dedim valla canım acıyor hatırlarsan.....

şirketin güldürük aleti oldum zaten. biri geliyo bişi diyo, ne dedin diyorum, sana demedim oğluna dedim diyooooo :) kıkır gülüp gidiyo sonra. merdiven çıkıyoru yoruluyorum, yüzlerde bir tebessüm bir tebessüm, noldu şiştin mi diyolar falan. Hay Allahım, ne çok sevilirmiş hamileler yahu:)

Damla canım sen park yatak alıcakmısın ?
alıcaksan hangisini alıcaksın ???
Senden kopya çekicemde :23: şaka bir yana merak ettim...

Bu arada muhtemelen defalarca konuşulmuştur fakat ben yinede sorayım şampuan+krem+yağ(kozmetik) bunları hangi marka düşünüyorsunuz.Ben chicco ve sebamed arasında kaldım :27:

kuzum ben park yatak alıcam Kraft 504 alıcam kesin karar verdim.En çok o içime sindi.Renk olarakta cam göbeği mavi ve gri olanı var onu alıcam. Bakım ürünü olarak chicco tavsiye etmiyolar Sebamed veya Bübchen arasında kalmıştım onu da çok sorusturdum Bübchen daha iyiymiş Onu da Bübchen alıcam..Ama geçen gün konuştuk ben setinden alırım diyodum entube sağolsun yardımcı oldu çogu kullanılmıyor settekilerin diye dogru soyluyor. Şampuan ve vücut losyonunu alıcam sadece belki kış gelince doktoru önerirse bebe yağını da alırım. Banyo köpüğü pudra falan kullanılmıyor. Pişik kremi için de Desitin aldırdım eşime onu hatırlarsın maceralı :))))

dınlıcem yoksa esım benı bosucak :)
evlenırken 54 kıloydun dıo baska bısı demıo ama kendıde
80 kıloydu sımdı 95 kılo aynaya bı baksa benden beter sısıo

bu da benimki fikir olsun diye koydum. Damlanınkiyle benziyo zaten. ben rengine bayıldığım icin aldım, özellikleri damlanınkiyle hemen hemen aynı. 110*70 ölçüleri. taşınaybıl yani,

PS. park yatakların içine ayrıyeten yatak almayın diyolar , yeni doganların sert yüseyde yatması lazımmıııış.

gülayın tahlil sonuçları vardı belki doktordadır..inşallah her şey yolundadır

almayalım mı:53:
Ayy ben yatıramam orda kızımı ya:19:

Ces canım işte o bendede oluyor sonra dediniz ki o kadar kuvetli olmaz diye dedim valla canım acıyor hatırlarsan.....

evet canım öyle valla, gerçi bizim aramızda hafta farkı var ama o kadar farketmez heralde. zıplıyorum yeriimden. demek seninki daha erken başlamış bana göre. affet kuzuuuum bilemedim.

bebeğini hissedemeyen arkadaşlar endişelenmeyin belli olmuo miniklere bazen çok tembelleşiyolar biz normalde hareketliyiz geçen gün 2 gün falan hissedemedim korktum bi sıkıntı mı var diye ama o iki gün sonunda bi başladı öncekinden daha fazla vurmaya takmayın kafanıza kızlar

almayalım mı:53:
Ayy ben yatıramam orda kızımı ya:19:

evet mağazada öyle dediler. aslında satış yapma amacı ile alın demeleri lazımdı ama almayınd dedi. zaten park yatagın içi yumuşakmış.ablama sordum o ben de almadım dedi. hatta chiccoların icinde ayrıyeten yatak koymayın yazıyo. napalım sence alalım mı? ben de arada kaldım çok. alırsanız da sert sünger mi alsak acaba.

Elmacım bunu alıyorum ben..

Eklentiler

• $KRAFT-504-PARK-YATAK-SOK-FIYAT__35459618_0.jpg
    $KRAFT-504-PARK-YATAK-SOK-FIYAT__35459618_0.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 25
Back