2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tatlım.

benim eşim pasta börek çörek yemiyor çok nadir yer..sevmez..sana bi şey diyim mi çok yemek yiyor hem de öyle böyle değil..nasıl kilo almıyor anlamadım...bana da su yarıyor

oooo benimki hergün yese yeter demez:60::60::60::60:
hoş biz ailecek hamurişini çok seweriz.....

selam kızlar
bir haftadır falan pek takip edemiyorum sizi herşeyi konuşuyorsunuz ama ben yetişemiyorum neyse bunları geçiyim benim sizinle paylaşmak istediğim kızımın adına nihayet karar verebildim BELEN olucak sibel ve enginden birtek bu ismi çıkarabildim

geçmiş olsun tatlım.

benim eşim pasta börek çörek yemiyor çok nadir yer..sevmez..sana bi şey diyim mi çok yemek yiyor hem de öyle böyle değil..nasıl kilo almıyor anlamadım...bana da su yarıyor

Ay hamurişi sevilmez mi yaaaa, benim babam da böyle ama var böyle erkekler. ben de bayılırım böreke poğaçaya yaaa

oooo benimki hergün yese yeter demez:60::60::60::60:
hoş biz ailecek hamurişini çok seweriz.....

ben de her öğün yesem bıkmam valla. neyse çok acıktım ve çıktım ben kızlar.

Benimlide yemez yaaa ama kendisi iri bir adam zaten ben evlendiğimde 42 kilo idim heytttt beee dalga geçerdi benle yürüyen kemik diye sonra başladım yavaştan almaya dediki göbeğe dikkat benlen mi yarışıyon sonra dedim ki ama ne olcak ya normal kiloma geliyorum kocacım sonra 50 oldum sonra 52 ve 57 ile hamile kaldım şimdi sanırım 60 oldum şimdi diyorki benim bey sen 100 kilo ile doğurursun 2 kilo çocuk mu doğurayım onu mu istiyorsun dedim iyi demişim dimi kızlar :56:

Aa nereden baktın stokta yok kuzum? e-bebekte vardı. Gerçi ben internetten alabilirim çok fiyat farkı çıkıyor Bursa da bi yerden gönderiyolar 60 liraya yakın daha uygun diğer yerlerden. Kargo ücreti de almıyor.

"e-bebek" ve "hepsiburada" ikisininde stoğunda bu renk yok.
Mavi puantiyeli var.

tam kız işi renk renk çiçekli böcekli

Özelliklerine bakmadım ama görünüşü çok ciciiiiiii:69:

ay çok şeker yaaaaa....kızım olsa asla düşünmezdim ben mavi ve pembenin bu tonlarına bayılırım,çok yakışmış yatağa:64::64:...

ayyy kızlar bende çok beğendim yaaa çok cici duruyor :49: bunu mu alsak ki exorbaby nasıl ki marka olarak kalitelimidir ki :44: bilen var mı

Ay hamurişi sevilmez mi yaaaa, benim babam da böyle ama var böyle erkekler. ben de bayılırım böreke poğaçaya yaaa

ben de her öğün yesem bıkmam valla. neyse çok acıktım ve çıktım ben kızlar.

bende yerim valla zaten yemek ayırmazdım hamilelikle daha beter oldum hiçbirşeyi affetmiyorum

kızlar bende bambu beşik almayı düşünüyorum.bir firmanın fabrikasıyla sözleşmesi varmış ve bebeğin kullanabilceği kadar kullandıktan sonra geri alıyormuş ama ne kadara geri aldığını öğrenmem gerek.yarı yarıya gelirse bambu alcam.:16::16::16:

Bambular çok cici oluyor gerçekten benim yeğenimde vardı onu alıcam salona koyucam ama geri alış fiyatlarını iyi incele çok kısa süre kullanıyorlar çünkü Sevalcim..

damlacım hepimiz adına araştırıyosun valla çok seviniyorum yazdıklarını okuyunca. chicco konusunda bende emin değildim. bübchen görmüştüm çantalı setini. gerçi bak şöyle bişey var hepsini tek tek alınca daha pahalıya gelmiyo mu. sanki set olarak daha uygun. bende park yatak alıcam senin baktığın da çok hoşmuş. içine yatak almıyo muyuz onun ayyy şu park yataklar iyi hoşta muşamba gibi yaa :9: yataksız nasıl yatacak bizim bızdıklar.

Boş vakit çok bende kuzum bol bol araştırıyorum hepimiz için. Setin içindekileri dediğim gibi kullanamayacağımız için ayrı almak daha ekonomik oluyor canım.Set fiyatı 69 liraydı çantasıyla beraber.Ama içinde pudra vs. kullanılmayan bi sürü şey vardı. Ben şampuan ve vücut losyonunu alıcam sadece yeterli olur diyorum. Kışın da gerekirse yağını alırım. Chicco da biraz kozmetik oluyor o yuzden pek önermediler.Bübchen tamamen bitkiselmiş.Ama sebamedde çok iyi.. Yani ya Bübchen ya da sebamed..Ben bübchen tercih edicem.:34:

:17:

visko bilmemne diyolar, ama sünger daha sert işte bilemedim. sert yerde yatmaları gerekiymuş. iyice araştırmalı. çocuk doktoru yok mu aramızda yaaa, olmadı ablama söliyim de sordun Duru'nun doktoruna.

Viskoyu bebek yatagı olarak kesinlikle önermiyorlar kızlar. Araştırdım onu da :9: Ben bile Viskoyu değişirdim geçen gün biliyosunuz gömülüyorum diye gitti güzelim yatak :9: Omurga gelişimi tamamlanmadığı için kesinlikle almayın diyorlar. Daha sert bi yatak olmalı.Bebek yatakları var zaten bebek magazalarında ordan bakabilirsiniz.

merhaba kızlar:3: bugün yine 11 e kadar uyumuşum ya:53: geçmişi okuyup ancak gelebildim:1:
dün akşam ben de pıt pıt gibi bişeyler hissettim:52: çook kısa sürdü ama çok değişikti bağırsak hareketi gibi değildi yani:61: bi de kasıklarımda değil biraz daha yukarda hissettim bebeğimmiydi acaba:52: yoksa daha erken mi:44:

elviiinnn yeni isim nedir çok merak ettim:52::52:

Back