2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende çok tedirgindim dün doktora gittiğimde söyledim bebeğimi hissetmiyorum dedim sonra baktık kalbi atıyo :16: içim rahatladı her bebek farklı oluyor sanırım inş. bizde yakında hissederiz:34:

cuma günü kontrole gittik uyuyordu. doktor biraz dürtükledi hafif uyanır gibi oldu sonra hiç istifini bozmadı dewam etti uyumaya. inş canım bizde hissederizz

cnm bende çok tedirgindim dün doktora gittiğimde söyledim bebeğimi hissetmiyorum dedim sonra baktık kalbi atıyo :16: içim rahatladı her bebek farklı oluyor sanırım inş. bizde yakında hissederiz:34:

Bende daha randimanli bir sekilde hissedemedim bebisimi bir iki kere icimde balik yuzuyor gibi oldu, son gunlerde iih iih oda yok.insan tedirgin oluyo gercekten ama kotu bisey olsa belirti falan olur diyip kendimi rahatlatmaya calisiyorum:59:

güzel izmirden bol güneşli günaydınlar.....:16::16:

günaydın kızlar sonunda güneşi gördük:66: hava güzel bugün inş. ısınacak artık yaza çıkıcaz yavaş yavaş. umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım yine:49::emir_bebek::nazar:

aaaa bizde hala güneş yok bu hafta hep yağışlı geçicek...
kıskandım valla...

herkese günaydınlar:24::24:

Bende daha randimanli bir sekilde hissedemedim bebisimi bir iki kere icimde balik yuzuyor gibi oldu, son gunlerde iih iih oda yok.insan tedirgin oluyo gercekten ama kotu bisey olsa belirti falan olur diyip kendimi rahatlatmaya calisiyorum:59:

aslında ufak tefek bişeyler oluyor içimde ama bebeğimmi bağırsaklarımmı çözemiyorum çünkü benim bağırsak problemimde var sürekli gurul gurul bi o tarafa bi bu tarafa sesler geliyor. elbet bebeğimin kıpırdayışınıda net olarak hissedicem bigün :34: hiç panik yapma bence her bebek farklı oluyor bazısı çok hareketli bazısı daha yavaş ilerleyen günlerde anlıycaz bunu:emir_bebek::nazar:

miracle26 canım isim için çok saol
yamaç noktalı olduğu için eşim istemiyor....
yani isimde ıiuüoöçğg bu harfler olmayacak...bu sebepten dolayı isim bulamıyorum çıldıracağım.eşimide kırmak istemiyorum.:59::59:

havlu battaniye bi tane en miniklerinden hastane çıkışı önlük avent emzikkkk....

bu kadarrrrr :16:

heeepsini güle güle kullansın canım. Ama sana bişi dicem, hevesini kırmak istemem ama verebiliyosan avent emzigi geri var yerine nuk ya da chicconun damaklı emziklerinden al. bebege damaksız emzik vermek çok sakıncalı, avent de maalesef damaklı yapmıyo. ya nuk ya da chiccoda var damaklı. damaksız emzikler diş ve damak yapısını bozuyo. aslında damaksız emzigi bebekler (anne memesinin yapısına benzedigi icin) daha güzel kabulleniyo ama zararlı işte. söliyim dedim ama yine de sen bilirsin tabe :) fotolarını koycak mısın battaniyenin ve digerlerinin falan?

Hıh tam olmuş bak şimdi kendisi çizemiyo mu yane uyuz olurum bole seylere ben

Efenim hastaymış yatıyomuş yavrucuk :) biz de hasta olduk ama kimseye de cizdirmedik vallahi , bunlar bi alem. yeni nesil işte :) hiç kıyamaz da patronum kızlarına, çok sever. o yönden taktir de ederim kendilerini.

Efenim hastaymış yatıyomuş yavrucuk :) biz de hasta olduk ama kimseye de cizdirmedik vallahi , bunlar bi alem. yeni nesil işte :) hiç kıyamaz da patronum kızlarına, çok sever. o yönden taktir de ederim kendilerini.

eminim eminim kesin hastadır yaalaaaaannnn yetiştirmemiştir kesin o:1:

heeepsini güle güle kullansın canım. Ama sana bişi dicem, hevesini kırmak istemem ama verebiliyosan avent emzigi geri var yerine nuk ya da chicconun damaklı emziklerinden al. bebege damaksız emzik vermek çok sakıncalı, avent de maalesef damaklı yapmıyo. ya nuk ya da chiccoda var damaklı. damaksız emzikler diş ve damak yapısını bozuyo. aslında damaksız emzigi bebekler (anne memesinin yapısına benzedigi icin) daha güzel kabulleniyo ama zararlı işte. söliyim dedim ama yine de sen bilirsin tabe :) fotolarını koycak mısın battaniyenin ve digerlerinin falan?

aventin emziğini çok methettiler, anne mmesine en yakın olanıymış bu. bende damaklı baktım aslında ama ilk etapta bunu denerim, zaten hepsini denicez gibi geiyoooo... biberon falan almadım çok yüzeysel oldu bu alışweriş...
bu rada taçta 2. üründe %50 kampanyası var . mesela yorgan 70 tl idi, nevresim takımı 70t, 35e geliyoooo... yorganına bayıldımmmm...nevresimde kararsızım...

cescim aynısı bana olmuştu..afedersin kocaman kızzz çizemiyomuş hemde mimarlık son sınıf bana çizdirmişdi babası,biri bitiyo diğerini getiriyo sinir olmuştum.biz okuldayken haftalarca uğraşırdık uykusuz gözlerle:47::47::47:

fotolrı akşama koyabiliim annemde herşeyimiz, kociş yoktu taşımak istemedim açıkçası kendim :16:

battaniyemi çok sewdimmmmm sütlü kahve bebetto nun.

aventin emziğini çok methettiler, anne mmesine en yakın olanıymış bu. bende damaklı baktım aslında ama ilk etapta bunu denerim, zaten hepsini denicez gibi geiyoooo... biberon falan almadım çok yüzeysel oldu bu alışweriş...
bu rada taçta 2. üründe %50 kampanyası var . mesela yorgan 70 tl idi, nevresim takımı 70t, 35e geliyoooo... yorganına bayıldımmmm...nevresimde kararsızım...

pembecimm bende emzik almayı istiyorum ama bebişlerin işi belli olmuyo...bazıları almıyo bazılarıda benim kuzenim gibi şu bakkal emzikleri diye tabir edilenlerden almıştı yazık olmuş tu diğer emziklere:)))

Back