cescim aynısı bana olmuştu..afedersin kocaman kızzz çizemiyomuş hemde mimarlık son sınıf bana çizdirmişdi babası,biri bitiyo diğerini getiriyo sinir olmuştum.biz okuldayken haftalarca uğraşırdık uykusuz gözlerle
pembecimm bende emzik almayı istiyorum ama bebişlerin işi belli olmuyo...bazıları almıyo bazılarıda benim kuzenim gibi şu bakkal emzikleri diye tabir edilenlerden almıştı yazık olmuş tu diğer emziklere:)))
Anaaaaaaaaaaaaaa e ben senin mimar olduğunu bilmiyodum ya canıııııım, çok sevindim meslektaş buldum diye kendime. konuşmuşmuyduk sene daha önce ne üzerine çalışıyosun diye? sanki konuştuk de mi yeni geliyo aklımaaaaa.
evet bizim el emegi goz nuru cizdiklerimizi bunlar dışarı bile yaptırıyolar maketleri falan.
şekrcim ben şimdi çalışmıyorummm evdeyim eve proje geliyosa çiziyorum..aslında benim meslek değişik şöyeleki:)))ben aslında yapı ressamlığı öğretmeniyim atama zor olduğu için kpss girmedim...ayrıyetten mimari bürolardada çalışa biliyoruz....anlıcan bütün programları bilirim autocad,tr3d,skechup....ole işte:)))ama bizim imza yetkimiz bellirli m2 kadar(((
ewet yaaa valla içim acıdı ona parayı verirken zaten. çoğu arkadaşımın çocukları almadı emzik...almadı mı almıyo hakikaten...
az parada değilmiş valla emzikleray ne paracı oldunm bi alışwerişte hemen
cnm bende çok tedirgindim dün doktora gittiğimde söyledim bebeğimi hissetmiyorum dedim sonra baktık kalbi atıyoiçim rahatladı her bebek farklı oluyor sanırım inş. bizde yakında hissederiz
fotolrı akşama koyabiliim annemde herşeyimiz, kociş yoktu taşımak istemedim açıkçası kendim
battaniyemi çok sewdimmmmm sütlü kahve bebetto nun.
eminim eminim kesin hastadır yaalaaaaannnn yetiştirmemiştir kesin o
aventin emziğini çok methettiler, anne mmesine en yakın olanıymış bu. bende damaklı baktım aslında ama ilk etapta bunu denerim, zaten hepsini denicez gibi geiyoooo... biberon falan almadım çok yüzeysel oldu bu alışweriş...
bu rada taçta 2. üründe %50 kampanyası var . mesela yorgan 70 tl idi, nevresim takımı 70t, 35e geliyoooo... yorganına bayıldımmmm...nevresimde kararsızım...
olsun canım mimariiye sanata bulaşmışın bulaşçağın kadar. imsa attıktan sonra metrekaresi farketmez zaten :) özel bürolarda çalışmayı istemedin mi peki, yoksa çalışttın da hamillikten dolayı mı bıraktın?
kesin öyle yaaa,
o zaman hemen taça gidelim bakalım neler var neler yok.
canım özel büroda çalışıyodum afedersin en son kazmalara denk geldim birde ist.tanınmış iyidide maaşı bir iki ay iyiydi sonra maaşı geçiktirdiler tamam dedim sonra öğrendim ki sigortayı başlatmamıışlar bende deli oldum çıktım....zaten çıkınca hamile olduğumu öğrendim tam başka işe başlıcaktımm bir gün kanamam oldu dr. 2 hafata yatman gerek dedi düşük gibi değil ama riske atamayız dedi ben o yatış yattım şimdi bi,yerle anlaşmalıyım evde çizip gönderiyorum..benim için iyi oldu hem yorulmuyorum istediğim saattede kalkıyorum:)))hemde unutmamış oluyorum...ayyy çok uzun lafladım...
kızlar english home gidin çok tatlı şeyler var ben hastane çıkışı aldım bide nevresim takımı hemde perili yalan olmasın 30 tl galiba nevresim çok güzeller yastık yorgan herşey var bebekler için bi bakın derim,bakın ulennn ebru teyzeleri diyoooo
kızlar bakın dün ben ne aldım????? çok hoşuma gittiiiiii
SEVİBEBE ÇOK FONKSİYONLU YANYATIŞ BEBEK YASTIĞI GittiGidiyor.com'da #37606509
Anladım, malesef inşaat sektöründe kazma çok, kalasları göre göre kalaslaşıyo millet. herkes akıllı bi biz aptalız ya herşeye tamam dememizi bekliyolar.sen çizimi 1 gün geciktiremezsin ama onlar maaşı ayın ortasında verirler, ooooldu, biz de karunun çocuguyuz ya beklicez sanki maaş gelene kadar. çok iyi yapmışın çıkmakla. evden çalışmak da güzel, uygun zaten bizim meslek home ofis çalışmaya. Allah kolaylıklar versin, bir daha da kanama alan olmadı de mi, olmaz inşallah hiç. geçmiş olsun.
canım hastane çıkış takımı ne kadardı hatırlıyomusun?
canım yalnış almasın 20 tllerdeydi galiba kumaşıda iyi eklediğim resimlerde var toz pembe önünde ayıcıklar var...tulumu var,iç zıbın,çıtçıtlı badisi şapkası ayy bişeyler daha var ama unuttum:))))
20 tl miiiiiiiiiiiiiiiii, e çok ucuuuuz, heryerde en aşşaga 60-70'ten başlıyo hastane çıkışlarıııı.
günaydın şeker..
çok iyi yapmışsın, kullanan arkadaşlarım acayip memnunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?