2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Anaaaaaaaaaaaaaa e ben senin mimar olduğunu bilmiyodum ya canıııııım, çok sevindim meslektaş buldum diye kendime. konuşmuşmuyduk sene daha önce ne üzerine çalışıyosun diye? sanki konuştuk de mi yeni geliyo aklımaaaaa.

evet bizim el emegi goz nuru cizdiklerimizi bunlar dışarı bile yaptırıyolar maketleri falan.

pembecimm bende emzik almayı istiyorum ama bebişlerin işi belli olmuyo...bazıları almıyo bazılarıda benim kuzenim gibi şu bakkal emzikleri diye tabir edilenlerden almıştı yazık olmuş tu diğer emziklere:)))

ewet yaaa valla içim acıdı ona parayı verirken zaten. çoğu arkadaşımın çocukları almadı emzik...almadı mı almıyo hakikaten...
az parada değilmiş valla emzikler ay ne paracı oldunm bi alışwerişte hemen

şekrcim ben şimdi çalışmıyorummm evdeyim eve proje geliyosa çiziyorum..aslında benim meslek değişik şöyeleki:)))ben aslında yapı ressamlığı öğretmeniyim atama zor olduğu için kpss girmedim...ayrıyetten mimari bürolardada çalışa biliyoruz....anlıcan bütün programları bilirim autocad,tr3d,skechup....ole işte:)))ama bizim imza yetkimiz bellirli m2 kadar(((

olsun canım mimariiye sanata bulaşmışın bulaşçağın kadar. imsa attıktan sonra metrekaresi farketmez zaten :) özel bürolarda çalışmayı istemedin mi peki, yoksa çalışttın da hamillikten dolayı mı bıraktın?

valla ole oluyo bişey alıyosun,sonra başka bişey görüyosun ayy keşke bunu alsaydım diyosun bole sürüp gidecek heralde 9ay boyunca...gerçi 4 ayımız kaldı:)))

cnm bende çok tedirgindim dün doktora gittiğimde söyledim bebeğimi hissetmiyorum dedim sonra baktık kalbi atıyo içim rahatladı her bebek farklı oluyor sanırım inş. bizde yakında hissederiz

fotolrı akşama koyabiliim annemde herşeyimiz, kociş yoktu taşımak istemedim açıkçası kendim

battaniyemi çok sewdimmmmm sütlü kahve bebetto nun.

Su yan yatis yastigida aklinizda olsun cok sevimlilerrrr.....
Sevi Bebe Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

eminim eminim kesin hastadır yaalaaaaannnn yetiştirmemiştir kesin o

kesin öyle yaaa,

o zaman hemen taça gidelim bakalım neler var neler yok.

canım özel büroda çalışıyodum afedersin en son kazmalara denk geldim birde ist.tanınmış iyidide maaşı bir iki ay iyiydi sonra maaşı geçiktirdiler tamam dedim sonra öğrendim ki sigortayı başlatmamıışlar bende deli oldum çıktım....zaten çıkınca hamile olduğumu öğrendim tam başka işe başlıcaktımm bir gün kanamam oldu dr. 2 hafata yatman gerek dedi düşük gibi değil ama riske atamayız dedi ben o yatış yattım şimdi bi,yerle anlaşmalıyım evde çizip gönderiyorum..benim için iyi oldu hem yorulmuyorum istediğim saattede kalkıyorum:)))hemde unutmamış oluyorum...ayyy çok uzun lafladım...

kesin öyle yaaa,

o zaman hemen taça gidelim bakalım neler var neler yok.

kızlar english home gidin çok tatlı şeyler var ben hastane çıkışı aldım bide nevresim takımı hemde perili yalan olmasın 30 tl galiba nevresim çok güzeller yastık yorgan herşey var bebekler için bi bakın derim,bakın ulennn ebru teyzeleri diyoooo

Anladım, malesef inşaat sektöründe kazma çok, kalasları göre göre kalaslaşıyo millet. herkes akıllı bi biz aptalız ya herşeye tamam dememizi bekliyolar.sen çizimi 1 gün geciktiremezsin ama onlar maaşı ayın ortasında verirler, ooooldu, biz de karunun çocuguyuz ya beklicez sanki maaş gelene kadar. çok iyi yapmışın çıkmakla. evden çalışmak da güzel, uygun zaten bizim meslek home ofis çalışmaya. Allah kolaylıklar versin, bir daha da kanama alan olmadı de mi, olmaz inşallah hiç. geçmiş olsun.

dün bende media markette felix marka ateş ölçer gördüm kızıl ötesiydi ve oda sıcaklığınıda ölçüyordu 36-37 lira falandı. ucuz kullanışlı ateş ölçer arayanlarla paylaşmak istedim. almayı düşünüyorum hafta sonu. eşim olmadan alış veriş yapmam yasakda ben bakıyorum söylüyorum beraber gidip alıyoruz avent philips bebek telsizide 100 liraydı bu arada bana ucuz geldi bu da

Son düzenleme:

canım hastane çıkış takımı ne kadardı hatırlıyomusun?

yok canım oldu iyiyiz allaha şükür...

canım hastane çıkış takımı ne kadardı hatırlıyomusun?

canım yalnış almasın 20 tllerdeydi galiba kumaşıda iyi eklediğim resimlerde var toz pembe önünde ayıcıklar var...tulumu var,iç zıbın,çıtçıtlı badisi şapkası ayy bişeyler daha var ama unuttum:))))

20 tl miiiiiiiiiiiiiiiii, e çok ucuuuuz, heryerde en aşşaga 60-70'ten başlıyo hastane çıkışlarıııı.

bu arada bana müsade kahvaltı bile daha yapmadım((
sonrada eminönü bizi bekler...ana kız dağıtacaz orayı
hepinizi öptüm....

20 tl miiiiiiiiiiiiiiiii, e çok ucuuuuz, heryerde en aşşaga 60-70'ten başlıyo hastane çıkışlarıııı.

canımcım aslında çokta hastane çıkışı değil 5 parçalı,yeni doğan desek daha uygun olur galiba:)))
bilyorum onları çok parçalı olanları daha onlardan almadım bende...

günaydın arkadaşlar, güzel bir güne başladık, hava istanbulda güneşli :))))

dün burnum kanıyordu dr a gittim, damar çatlaması olmuş, birkaç sprey krem verdi, geçti :))

ben bu aralar bebek arabaları ve bebek odası süslemelerine takılmış durumdayım. onları araştırıyorum sürekli..

bebek arabalarında, travel sistem olanlarda sadece üstüne anakucağı konduğunda bebeğin yüzü anneyide görebiliyor, onun haricinde yola bakıyor bebeğin yüzü. her halukarda bebek yüzü anneye bakan piyasada iyi markalarda yok ( siz ne almayı düşünüyorsunuz? yada ne aldınız??
ben hauck , graco almayı düşünüyorum bu aralar..

bebek görmeye gidiyorum bu ara hastanelere, çok güzel süslemeler var, şık ikramlar :) çok ağırlaşmadan çıkıpta bakasım var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…