canım ben aşımı dün yaptırdım öğlen vakitlerine doğru gittim.bu arada ebemizin eli çok hafif iğneyi anlamadım bileeyalnız bugün hafif ağrı yaptı o kadarcık
canım ben aşımı dün yaptırdım öğlen vakitlerine doğru gittim.bu arada ebemizin eli çok hafif iğneyi anlamadım bileeyalnız bugün hafif ağrı yaptı o kadarcık
kızlar ben çıkıyorummmmmmmmm
herkeslere iii akşamlar:80:
zaten hep bu babalar gıcıklık yapıyo bizim beğendiğimiz hiçbi ismi beğenmiyolar ben aylarca ecrin dedim anlamını da söylüyodum 2 ay sonra anlamı güzelmiş dedi koyduk pekde oralı olmuyolar mı ne
kızlar ben çıkıyorummmmmmmmm
herkeslere iii akşamlar:80:
Ateş yapar mıymış? Küçükken aşı olunca ateş yapıyordu ya
canım bizimki her isime muhalefet.her isime bir kulp takıyor.Eymen neden olmazmış diyorum HEMAN der gibi oluyormuş allahım yaa kafası nerelerde
akşam görüşürüz canım
bu arada akşam ben yokumkayınvalideme yemeğe gidicez
10:30 gibi gelirim ama belki
canım üzülme ne güzel yemeğe gidiyorsunuz yarasınnnn.bize de kaynanamız yemek yapsa da bizde yesek.afiyet olsunnn
bu arada akşam ben yokumkayınvalideme yemeğe gidicez
10:30 gibi gelirim ama belki
Kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum yazamıyorum hıc ama aklım hep sızde umarım ıyısınızdır.
Benı bu aralar catlama korkusu sardı henuz hıcbır belırtı yok ama korkuyorum ıste bırde catlak topıgımı acsak ne :d
Kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum yazamıyorum hıc ama aklım hep sızde umarım ıyısınızdır.
Benı bu aralar catlama korkusu sardı henuz hıcbır belırtı yok ama korkuyorum ıste bırde catlak topıgımı acsak ne :d
birgünde ben bekliyorum gelinimi hep sen git olmuyoriyi gezmeler canım canını sıkarsa hiç aldırma he de geç
hoşgeldin canım eşime bana çatlak kremi al dedim görevliler salyangoz kremini önermiş oda almış gelmiş daha önce hiç duymamıştım bilmediğim için kullanamıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?