3 kilomu ben 6 kilo aldım bitanem.benim geçen haftalarda koyduğum bir foto vardı göbüş topiğinde.dar giyinince göbek önde gidiyor bol giyindiğimde farkedilmiyor bilem benimde büyüdüler
bundan sonra dikkat edersin canım takma kafana.hem abartı bir şekilde yemeden aldık bu kiloları.zaten böle devam ederse doktor kontrolünde kilo almaya devam edersin.
canım hayırlı olsun bebeğin bakırköyde nereye gidiyorsun bende bakırköyde gidiyorum mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim
Arkadaşlar istanbulda dörtlü testi uygun yapan bir yer biliyormusunuz?
3 kilomu ben 6 kilo aldım bitanem.benim geçen haftalarda koyduğum bir foto vardı göbüş topiğinde.dar giyinince göbek önde gidiyor bol giyindiğimde farkedilmiyor bilem benimde büyüdüler
kızlar ben hamile kaldığımdan beri sadece 2 kilo aldım 55 kilo ile kalmıştım 57 kiloyum bende ne kadar az alıyorum diye üzülüyordum doktorum dedi sen normalsin üzülme şimdiden sonra bol bol alırsın
Dr.Sevil Sarıer
Larissya ben akçaabatlıyım....trabzonda oturuyorum...
iyi bir doktora gidiyorsun o doktoru tanıyorum bu arada ben bebek hemşiresiyim senin gittiğin doktorla çalışmadım ama doğum yaptırırken katıldım vede herkez iyi bir doktor olduğunu söylüyordu
Bende tavsiye üzerine ilk muayeneye gitmiştim.Zaten bir ay sonrada hamilelik ile ilgili görüşmeye başladık şans işte :))) Çok sevimli ve bilgili bir doktor...Yaşından ve deneyiminden dolayıda içime huzur veriyor.Düşün ben doğduğun sene doktorum tıptan mezun olmuş :)))
canım bende 2 kilo aldımnasılsa şimdiden sonra bol bol alıcaz
2 kilo çok iyi inşallah doğuma kadar çok fazla almayız 15 16 kilo aldım diyen oluyo korkuyorum sadece bebişlerimiz alsın inşallah
bende sennur zorer e gidiyorum oda aynı onun gibi bir doktor belki 20 yıllık kadın doğum uzmanı ama süper doktor
canım 15-16 kg alsam çok iyi fazla değilki ben ilk hamileliğimde 15-16 kg aldım ve doğumdan 1,5 yıl sonra eski kıyafetlerimin hepsini giyebiliyordum 30 kilo alanlar var
ne biliim 15 16 bile fazla geliyo banaa
inşallah inşallah bende öle istioomben de en fazla 10 kg. alayım diye dua ediyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?