Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şu anda yarım dünyayım sona doğru tam turumu tamamlamış olurum:)))
yok canım tazminat falan vermez. cünkü ücretsiz izni aldığında senin işe geri dönecegin gerçegi var. sadece dogum parası alıcaksın.
özeldemi devlettemi calisiyosun canim?
Temelli çıksam nasıl olur?
özel sektör. temelli çıksamda istediğim zaman iş konusunda sıkıntı çekmeyeceğimi biliyorum..
acaba o zaman kıdem mıdem bişey verirler mi?:97:
Formda? :)))) Yok yok ben yakında kiloları alıp yuvarlanmaya başlarım hiçççç merak etmeyin...
ben çok kilo almışım kızlar. 6 kilo...
doktorum çok dedi. bugünde çok yedim ama yarından itibaren kesiyorum. makarna-hamurişi- pilav yemicem.
Inglesina Classic Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bebişime bundan istiyodum,klasik çok şeker diye ama fiyatını duyunca![]()
aynen bende canım eşimle yan yana durduk bu kadar fark var mıydı aramızda dedi geçen bende tostopak bişey olcam ben kızda çekiyo benim boyu kısaldık dedim gülüyo
kendin ayrılınca yine alamazsın, evliliginin ilk yılında olsa alırdın ama şimdi kovmaları lazım. ama mesela bizim şirkette ayrılanlara da veriyolar tazminat! belki sen de konuşmalısın, kimbilir belki de verirler.
gül üstüne gül koklattırmam oğluşuma canımmmm kızımızın annesiii
yok be gülüm maaaşı bile 2 ayda bir verecekler nerdeyse![]()
ben çok kilo almışım kızlar. 6 kilo...
doktorum çok dedi. bugünde çok yedim ama yarından itibaren kesiyorum. makarna-hamurişi- pilav yemicem.
bende 6 kilo aldım doktorum normal demişti.sana niye fazla dedi kigerçi ben 6 kilo alınca olmam gereken kiloma sahip oldum belkim ondandır
dünürüm yaa koymayı çok istiyom da beceremiyom ya koymayı kız anası olunca benim göbüş yayıldı basen kalça çıktı farkediliyo bide 3 kilo aldık daha ne kadar alcaz bakalım :2: senin belli micanım senin foto yok mu şimdik dünürümü merak ettimdaha kilo almaya tam başlamadık.dün hamiş biriyle tanıştım hastanede kocaman göbüşü vardı 6.aya kadar kimse hamile olduğunu anlamıyormuş.kadın birden şişmiş
![]()
bilmiyorum ki, ama zaten ben kiloluyum. boy 1.55 kilo 71 di 77 oldu.
dünürüm yaa koymayı çok istiyom da beceremiyom ya koymayı kız anası olunca benim göbüş yayıldı basen kalça çıktı farkediliyo bide 3 kilo aldık daha ne kadar alcaz bakalım :2: senin belli mi
canım benim hergün kanıyor doktorum bana stemar verdi rahatlatıyor, kombilerin kapanması lazım ben nefes alamıyorum artık hem kanıyor hem de kuruyor
benim de 1 haftadır burnum kanıyo :-(
Inglesina Classic Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bebişime bundan istiyodum,klasik çok şeker diye ama fiyatını duyunca![]()