2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben şu anda yarım dünyayım sona doğru tam turumu tamamlamış olurum:)))

aynen bende canım eşimle yan yana durduk bu kadar fark var mıydı aramızda dedi geçen bende tostopak bişey olcam ben kızda çekiyo benim boyu kısaldık dedim gülüyo

yok canım tazminat falan vermez. cünkü ücretsiz izni aldığında senin işe geri dönecegin gerçegi var. sadece dogum parası alıcaksın.

Temelli çıksam nasıl olur?

özeldemi devlettemi calisiyosun canim?

özel sektör. temelli çıksamda istediğim zaman iş konusunda sıkıntı çekmeyeceğimi biliyorum..
acaba o zaman kıdem mıdem bişey verirler mi?:97:

Temelli çıksam nasıl olur?

özel sektör. temelli çıksamda istediğim zaman iş konusunda sıkıntı çekmeyeceğimi biliyorum..
acaba o zaman kıdem mıdem bişey verirler mi?:97:

kendin ayrılınca yine alamazsın, evliliginin ilk yılında olsa alırdın ama şimdi kovmaları lazım. ama mesela bizim şirkette ayrılanlara da veriyolar tazminat! belki sen de konuşmalısın, kimbilir belki de verirler.

acaba o zaman kıdem mıdem bişey verirler mi?:97:[/QUOTE]

benim bildigim tamamen ayrıldıgın zaman calistigin yılla aylık maasının çarpımı kadar alıyosun.. ozel konusunda bilgim yokda devletten haberim var yani sole oluyo sanirim 1500 maas alıyosun ve 3 yıl calistin 4500 lira veriyolar die biliorum

ben çok kilo almışım kızlar. 6 kilo...
doktorum çok dedi. bugünde çok yedim ama yarından itibaren kesiyorum. makarna-hamurişi- pilav yemicem.

bende 6 kilo aldım doktorum normal demişti.sana niye fazla dedi ki gerçi ben 6 kilo alınca olmam gereken kiloma sahip oldum belkim ondandır

aynen bende canım eşimle yan yana durduk bu kadar fark var mıydı aramızda dedi geçen bende tostopak bişey olcam ben kızda çekiyo benim boyu kısaldık dedim gülüyo

canım senin foto yok mu şimdik dünürümü merak ettim daha kilo almaya tam başlamadık.dün hamiş biriyle tanıştım hastanede kocaman göbüşü vardı 6.aya kadar kimse hamile olduğunu anlamıyormuş.kadın birden şişmiş

yok be gülüm maaaşı bile 2 ayda bir verecekler nerdeyse

yok be gülüm maaaşı bile 2 ayda bir verecekler nerdeyse

o zaman vermezler canım kendin ayrılırsan tazminat falan. ama sgk mevzuatından daha iyi anlayan birilierine sormak laızm,, belki bazı açık noktaları vardır mevzuatın.

ben çok kilo almışım kızlar. 6 kilo...
doktorum çok dedi. bugünde çok yedim ama yarından itibaren kesiyorum. makarna-hamurişi- pilav yemicem.

bende dün tartıldım 7 kilo almışım ya ( fazla sanırım doktorumla henüz konuşmadık bu konuyu birdahaki kontrolde sorcam bakalım. bende hamur işlerini çok seviyorum makarna pilav biraz azaltmam gerek yoksa kilolar başımı ağrıtacak

eb_has kullanıcısından alıntı
Inglesina Classic Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bebişime bundan istiyodum,klasik çok şeker diye ama fiyatını duyunca

vay anasına benim bebek arabamdan bordoydu..aynısı kendi bebeliğimden bebeklik resimlerimden bulursam yükleyeceğim..çok pahalıymış yaaaaaaaa

dünürüm yaa koymayı çok istiyom da beceremiyom ya koymayı kız anası olunca benim göbüş yayıldı basen kalça çıktı farkediliyo bide 3 kilo aldık daha ne kadar alcaz bakalım :2: senin belli mi

bilmiyorum ki, ama zaten ben kiloluyum. boy 1.55 kilo 71 di 77 oldu.

bundan sonra dikkat edersin canım takma kafana.hem abartı bir şekilde yemeden aldık bu kiloları.zaten böle devam ederse doktor kontrolünde kilo almaya devam edersin.

dünürüm yaa koymayı çok istiyom da beceremiyom ya koymayı kız anası olunca benim göbüş yayıldı basen kalça çıktı farkediliyo bide 3 kilo aldık daha ne kadar alcaz bakalım :2: senin belli mi

3 kilomu ben 6 kilo aldım bitanem.benim geçen haftalarda koyduğum bir foto vardı göbüş topiğinde.dar giyinince göbek önde gidiyor bol giyindiğimde farkedilmiyor bilembenimde büyüdüler

canım benim hergün kanıyor doktorum bana stemar verdi rahatlatıyor, kombilerin kapanması lazım ben nefes alamıyorum artık hem kanıyor hem de kuruyor

valla aynen öyle canım.. bugün doktora gidiyorum, bakalım ne diyecek.. burnumdaki tamponu 3 saattir takıyorum çıkardım yine kanıyor..

benim de 1 haftadır burnum kanıyo :-(

hayatım bu havalarda normal, allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…