kızlar yanlız şu konuya bi açıklık getireyim :))))))
şu anda 7. aya kadar sadece anne sesi ve tiz sesleri duyabilecek bebişler...
davulu zurnayı sanmam şu anda duysun ama yinede faydası olabilir,deneyin tabiii
şemsiye almayı unutmai heran indirebilir izmmiin havası belli olmaz.
aaaaaaa ben de bugün başlayayım da bebeğime bi hatim dinleteyim dedim. bakaradan başladım bebeğim inşallah dinliyordur :-((( kulağı şimdiden kurana alışsın istiyorum
kararsız kamil olarak elim boş dönmem umarım, bi çift çorabı yok oğlumun dahaaa
duymasa bile senin issettigin huzurla beslenir o da. Allah kabul etsin.
bzi anneanneyi alıp alışwerişe çıkıyoruz teyzoşlar....
Inglesina Classic Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bebişime bundan istiyodum,klasik çok şeker diye ama fiyatını duyunca
kız italyada yollar ona göre... türkiyede bebek arabasıyla kaldırımda gitmek bile ayrı bir olay...
parkeden arabalar,saksılar,mantarlar...
kont yada konteste değiliz.bebekte bile otursan yollar bunu sürmeye müsait değil canım...
çok güzel miş ama...
çok güzel bi haber canım bu gözün aydın 2 3 gün kalcak mıkameradan görüyodu ama dokunmak farklı olucak tabi ben de sabırsızlanıyorummm
Valla benimkide seni seviyo senin yazını okurken dürtmeye başladı aahahah birbirimizi görünce mutlu oluyoruz ya hissediyolar sanırım
sagol Ces bizde çok mutluyuz pazara kadar geçmez şimdi günler..Şansımıza zaten salı günü 2.düzeye gidicektim babamızla gidicez inşallah çok güzel denk geldi
hepinize tesekkur ederiz bu arada kızlar
yer değiştirmişiz seninleben de balıkesirliyim ama eşten trabzon
yauu millet ben şimdi cücüküm doğunca bakacak kimse olmadığı için 1 sene filan çalışamıycam. benim iş yeri bana ihbar kıdem bişey tazminatı verecekmi..
ücretsiz izin 1 yıl olmuş. o hakkı kullansam para filan vermiyo mu iş yeri acaba? :97:
çok güzel teyzesi amaaa...
en iyisi araba felan almıyım kucağımda taşıyım:))))
aaaaaaa ben de bugün başlayayım da bebeğime bi hatim dinleteyim dedim. bakaradan başladım bebeğim inşallah dinliyordur :-((( kulağı şimdiden kurana alışsın istiyorum
kameradan görüyodu ama dokunmak farklı olucak tabi ben de sabırsızlanıyorummm
Valla benimkide seni seviyo senin yazını okurken dürtmeye başladı aahahah birbirimizi görünce mutlu oluyoruz ya hissediyolar sanırım
sagol Ces bizde çok mutluyuz pazara kadar geçmez şimdi günler..Şansımıza zaten salı günü 2.düzeye gidicektim babamızla gidicez inşallah çok güzel denk geldi
hepinize tesekkur ederiz bu arada kızlar
dama gözün aydın olsun hayırlısıyla kavuşursunuz inş...Kızlar bir şey sorucam 3 gündür göğüslerime dokunamıyorum çok acıyolar dün sütyen takmadım kolum değse bile sızlatıyordu sizde de varmı bu durum
damadımı vermem kimseyeeee
yauu millet ben şimdi cücüküm doğunca bakacak kimse olmadığı için 1 sene filan çalışamıycam. benim iş yeri bana ihbar kıdem bişey tazminatı verecekmi..
ücretsiz izin 1 yıl olmuş. o hakkı kullansam para filan vermiyo mu iş yeri acaba? :97:
herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?