ya benim ayaklarımmm şişti moralim bozuldu bişey olmaz dimi....
dünürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm..
Nasılsın?
Ben bugün pek havamda değilim.. Karnım ağrıyo biraz..
olsun bu bile güzel...
az da olsa görücek seni.. meraktan çatlıyordur
Bizim kız kaynanasını seviyiiiiiiiiiii, seni görünce dürtiyiiii beniiiiiiiiiii
Ay Damlacım yaaa çok sevindim senin için, gelecegi tarihe hemen bir doktor randevusu ayarala da Orkan'ı da görsün Onuuuur :)
bende kendime farettim bileklerim şişiyor ama bot / çizme giyince birde ben tuzu çok severim ne yapcam bilemiyorum
Tuzlu yemeyi kes..
şişmen normal , şu aralar başlıyo bildiğim. korkulacak bişey değil bence..
fazla tuzlu yeme cnm tuzlu yemekten şişer ayaklar başka neden bilmiyorum
canım tuzlu baharatlı yeme ve tansiyonunu ölçtür arada bir dikkat et ödem olabilir
olucak canım ayağımızda şişicek heryerimiz şişecek.ama biraz erken değil mi.. doktorunu arayıp sorsana. tuzlu yememeye dikkat et bide..
bendede başladı şeker korkma, yürüyüş ve tuzsuz yemekten başka çare yok!!!
daha dün gittim ben dr.a...
gemi değiştirmesi gerekiyor kısa bi süre kalıp tekrar gidicek ama çok güzel oldu tabitesekkurler canım
ay dünürüm gittik ikamet işini hallettik iyiydim ama şim başım dönüyor gibi yada ağrıyacak bir minoset içtim ama geçmedi.....
Güzel kızım nasıl?
sagol Ces bizde çok mutluyuz pazara kadar geçmez şimdi günler..Şansımıza zaten salı günü 2.düzeye gidicektim babamızla gidicez inşallah çok güzel denk geldi
sagol Ces bizde çok mutluyuz pazara kadar geçmez şimdi günler..Şansımıza zaten salı günü 2.düzeye gidicektim babamızla gidicez inşallah çok güzel denk geldi
herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo
napsın arada pıt pıt yapıp yokluyo annesini
oynamasına bayılıyorum.
orası senin istediğin gibi oyna,gerneş, itikle, benim canım acımıyo sen rahatına bak kızım diyorum..
günaydın şekerler..
dün akşamdan beri burnum kanıyor, sabah yine kanadı, iş yeri hekimim buz koydu tampon yaptı, canım sıkıldı.. herşeyde bizi buluyor..
canım benim hergün kanıyor doktorum bana stemar verdi rahatlatıyor, kombilerin kapanması lazım ben nefes alamıyorum artık hem kanıyor hem de kuruyor
Dün benim oğlanda bir şımarıklar bir şımarıklar farkettimde özellikle babası konuşmaya başlayınca şımarıyor, ne güzel bir duygu değil mi allah isteyen herkese yaşatsın.
bende de şimdi herşeyi atma hastalığı başladı yawww evde ne var ne yok atacam bardaklardan bile sıkıldım, eşimde yakında benide atacaksın korkuyorum dedi
bu olay bendede basladi neden acaba yaaa.. buz dolabini hic doldurmuyorum. doldumu atıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?