2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dünürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm..
Nasılsın?
Ben bugün pek havamda değilim.. Karnım ağrıyo biraz..

ay dünürüm gittik ikamet işini hallettik iyiydim ama şim başım dönüyor gibi yada ağrıyacak bir minoset içtim ama geçmedi.....

Güzel kızım nasıl?

olsun bu bile güzel...
az da olsa görücek seni.. meraktan çatlıyordur

kameradan görüyodu ama dokunmak farklı olucak tabi ben de sabırsızlanıyorummm

Bizim kız kaynanasını seviyiiiiiiiiiii, seni görünce dürtiyiiii beniiiiiiiiiii

Valla benimkide seni seviyo senin yazını okurken dürtmeye başladı aahahah birbirimizi görünce mutlu oluyoruz ya hissediyolar sanırım

Ay Damlacım yaaa çok sevindim senin için, gelecegi tarihe hemen bir doktor randevusu ayarala da Orkan'ı da görsün Onuuuur :)

sagol Ces bizde çok mutluyuz pazara kadar geçmez şimdi günler..Şansımıza zaten salı günü 2.düzeye gidicektim babamızla gidicez inşallah çok güzel denk geldi

hepinize tesekkur ederiz bu arada kızlar

bende kendime farettim bileklerim şişiyor ama bot / çizme giyince birde ben tuzu çok severim ne yapcam bilemiyorum

Tuzlu yemeyi kes..
şişmen normal , şu aralar başlıyo bildiğim. korkulacak bişey değil bence..

fazla tuzlu yeme cnm tuzlu yemekten şişer ayaklar başka neden bilmiyorum

canım tuzlu baharatlı yeme ve tansiyonunu ölçtür arada bir dikkat et ödem olabilir

olucak canım ayağımızda şişicek heryerimiz şişecek.ama biraz erken değil mi.. doktorunu arayıp sorsana. tuzlu yememeye dikkat et bide..

bendede başladı şeker korkma, yürüyüş ve tuzsuz yemekten başka çare yok!!!
daha dün gittim ben dr.a...

dr.aradım kızlar artık normal dedi...yüzün ve göz kapakların şişmedikce sorun yok dedi...
zaten 1 aydır tuzsuz yemeğe çalışıyorum,tansiyonumu hergün ölçüyorum,tansiyon aleti bile aldım:86::86:normal şimdilik.ama birden korktum yaaa...

damla benim kardeşimde uzak yol kaptanı... ne kadar zor gelirdi ilk zamanlar haber beklemek bize... şimdi alıştık ama hamileyken çok çok daha zor olmalı...
Çok sewindim senin için, ultrasondada detaylı görücek bebişini ne güzel.....

ay dünürüm gittik ikamet işini hallettik iyiydim ama şim başım dönüyor gibi yada ağrıyacak bir minoset içtim ama geçmedi.....

Güzel kızım nasıl?

napsın arada pıt pıt yapıp yokluyo annesini
oynamasına bayılıyorum.
orası senin istediğin gibi oyna,gerneş, itikle, benim canım acımıyo sen rahatına bak kızım diyorum..

sagol Ces bizde çok mutluyuz pazara kadar geçmez şimdi günler..Şansımıza zaten salı günü 2.düzeye gidicektim babamızla gidicez inşallah çok güzel denk geldi

Bence bi 3. kişinin sizi videoya çekmesi lazım USGde, özellikle Onur'u çekmelisiniz

Valla denk gelmek ne kelime, kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş :) Harika yaaa, herşeyini görcek artıkın.

ayyyy birinin kavuşması varmış, farketmemişim...
canım allah sağ salim gelmeyi nasip etsin...
kuzunuzu beraber seversiniz artık bi süre...
biz halimize çok şükredelim valla ayrı olanlara allah yardım etsin..

günaydın şekerler..
dün akşamdan beri burnum kanıyor, sabah yine kanadı, iş yeri hekimim buz koydu tampon yaptı, canım sıkıldı.. herşeyde bizi buluyor..

herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo

ah kuzum benim cok sevindiimm.. biz bi gun bile ayrı kalmamak icin anamizin babamizin yanina gidemiyoz sen nasil yapiyon yaa kapatın telefonlari bol bol zaman ayırın birbirinize...

napsın arada pıt pıt yapıp yokluyo annesini
oynamasına bayılıyorum.
orası senin istediğin gibi oyna,gerneş, itikle, benim canım acımıyo sen rahatına bak kızım diyorum..

Dün benim oğlanda bir şımarıklar bir şımarıklar farkettimde özellikle babası konuşmaya başlayınca şımarıyor, ne güzel bir duygu değil mi allah isteyen herkese yaşatsın.

bende de şimdi herşeyi atma hastalığı başladı yawww evde ne var ne yok atacam bardaklardan bile sıkıldım, eşimde yakında benide atacaksın korkuyorum dedi

günaydın şekerler..
dün akşamdan beri burnum kanıyor, sabah yine kanadı, iş yeri hekimim buz koydu tampon yaptı, canım sıkıldı.. herşeyde bizi buluyor..

canım benim hergün kanıyor doktorum bana stemar verdi rahatlatıyor, kombilerin kapanması lazım ben nefes alamıyorum artık hem kanıyor hem de kuruyor

canım benim hergün kanıyor doktorum bana stemar verdi rahatlatıyor, kombilerin kapanması lazım ben nefes alamıyorum artık hem kanıyor hem de kuruyor

siz bebek için alınan ortam nemlendiricilerden alıp şimdiden çalıştırın da burunlar rahatlasın bari, cok zor yaaa.

bu olay bendede basladi neden acaba yaaa.. buz dolabini hic doldurmuyorum. doldumu atıyorummm

bu olay bendede basladi neden acaba yaaa.. buz dolabini hic doldurmuyorum. doldumu atıyorummm

ne bilim herşeyimiz değişti valla ben öyle değildim bişeyimi atmaya kıyamazdım ama şimdi demin plan yaparken buldum kendimi eve gidince ayakkabı atacam yada vereceğim diye hayırdır insallah.

biz genişledikçe ev dar geliyor galiba bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…