geçmiş olsun tatlım...çok teşekkür ederim
Meloş benden alıntı yapmışsın ama bişey dememişsin, bana da bişey deeeeeee
valla özge haticeyi bende merak ettim
faceye en son 14 nisan girmiş nerde bu kız
meloşum gözden kaçırmışım sanırım geçmişi okurken başınız sağolsun canımmm
evet canım bende dikkat ettim :44: ya aslında şöyle birşey yapsak herkes numarasını topikteki 1 kişiye verse öyle bir sorumlu kişi ola yani o kişide girmediğinde yada uzun bir süre haber alınmadığında arasa ne biliyim yani en azından irtibatı koparmamış oluruz
evet canım bende dikkat ettim :44: ya aslında şöyle birşey yapsak herkes numarasını topikteki 1 kişiye verse öyle bir sorumlu kişi ola yani o kişide girmediğinde yada uzun bir süre haber alınmadığında arasa ne biliyim yani en azından irtibatı koparmamış oluruz
elvin sana böyle yaptım ya:80::80:
bişe
kızlar kötü şeyler düşünmeyelim lütfen inşallah herşey yolundadır bir sorun yoktur:26:
onu gördüm de yüzükle ilgili mesajıma alıntı yapmışsın öyle kalmış sonra, neyse boşver tatlım...
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tühhh onu unuttum dimi
yüzük takamıycaz ben test ettim heveslenme yaniii....ben çıkarmıştım...çıkarın kızlar sıktığında çıkmaz sonra kestirmek zorunda kalırsınız benden demesi
elvin bişeeeeeeeeeeeeeeee
ya bukadar olur kimono dimi en son eklediğimiz böyle hayal etmiştim onu vay be erdim mi acaba
bak işte varmış diceen "bişe". Aklını da okumak bize düşüyo kardeşim, cık cık cık
evet canım maşallah çok güzel bir kız çekik gözleri falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?