Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım karanfil diş ağrısına birebir geliyor.. Bardağın içine koy 6-7 tane karanfil sıcak suyu dök üstüne..demlensin o 10 dakika..sonra hiç hem iyileştirici etkisi varmış..Hemde mikropları öldürüyormuş...bebeğede zararı yok aksine uterusu kuvvetlendiriyor..
gargara yapılacak dimi bu karanfiili suyla.
tmm cnm çok ii olur valla maşallah bilmediğin bişe yok:81:
ces listeni merak ediyorum
inşallah kaçırmam
kaçırmazsın canım merak etme. ben nasıl koycam ki excel tablosunu buraya bu arada? olmadı herkese mail atarım :)
yorumları baya iyi canım, turuncu rengi seviyosan al bence de.
erken araştırmaya başlamanın, teknoloji hastalığının sonuçları. yardımcı olursam ne mutlu bana, ben sizler için varım :)
hımmm
esrant bu konuda yardımcı olabilir sanırım
yorum yapqamıycam..çünkü bilmiyorum![]()
ben renkli dopleri bebeign vucudundaki kan akışının kontrolü için kullanıyolar diye biliyorum. mesela önceleri benm doktorum pipimi yoksa kordon mu diye tereddüte düstügünde hemen renkli dopleri açtı, baktı ki kan akışı yok, demek ki pipi dedi. sonra geçen gün de yine kordondaki kan akışını gösterdi. başka amaçları da vardır ama ben renkli dopleri ayrıntılı ıltrasonun bir parçası, yardımcı elemanı olarak biliyorum.
insanın zevkleri degisiyo canım, turuncu az oldugu sürece yakışır bebek odasına.aslında turuncu hiç sevmem hatta bebek odasını turuncu yapanlara çok kızardım:)
ama çilek safari odasına bayıldım beyaz üstüne bazı yerlerde turuncu zürafalar var o yüzden odasına da uyar.
teşekkür ederiz cnm giysi konusunda bişler aldınmı hangilerini tavsiye ediyorsun?
kızlar face ten bir video paylaştım hindistan da bebek nasıl yıkanır diye:)))
yani çok da gerekli bişi değil heralde. riskli bi durum yoksa boşuna o kadar para vermeyeyim diyorum. sence de öyle mi????
Canım karanfil diş ağrısına birebir geliyor.. Bardağın içine koy 6-7 tane karanfil sıcak suyu dök üstüne..demlensin o 10 dakika..sonra hiç hem iyileştirici etkisi varmış..Hemde mikropları öldürüyormuş...bebeğede zararı yok aksine uterusu kuvvetlendiriyor..
gargara yapılacak dimi bu karanfiili suyla.
Yok bitki çayı gibi içiyorsun..tadı çok güzel oluyor..
yani çok da gerekli bişi değil heralde. riskli bi durum yoksa boşuna o kadar para vermeyeyim diyorum. sence de öyle mi????
ay izledim onu koptum inan)
Yok bitki çayı gibi içiyorsun..tadı çok güzel oluyor..
süper bi bilgi oldu banaa. çok sağollll dün hiç uyumadım diş ağrısından sabahın köründede geldim işe. sanırım diş ağrısı günüydü dün arkadaşlar
Hiç bir fikrim yok ki feyrukacım. yan kapsamlı olarak renki doplerin amacını bilmeden de cahilce bi yorum yapmak istemem. Entube diye hemşire arkadaş var ya, ona sorsan bir? o bilir renkli doplerin tam amacını.
ayy gelinim çeyizde düzüyormaşallah canım güle güle kullanın
kızlar face ten bir video paylaştım hindistan da bebek nasıl yıkanır diye:)))