• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar dün işten cıktıgımdan beri iyi değilim bi yakınımı kaybettim henüz 16 yaşındaydı hala kabullenemiyorum hiç uyuyamadım cenazeye de gidemiyorum annesi ne haldedir offfffffffffffffff hayat cok kısa hiç bişey için değmez:14::14::14::14::14::14::14::14:

başın sağolsun canım, üzülüp de bebeğini de üzme. mekanı cennettir inşalah küçücük çocuk günahsızdır daha. allah yakınlarına da sabır versin

Geçenlerde bir yerde okudum ama hatırlayamıyorum ayaklı küvet alın diyorki yeni anne eğilip kalmak zorunda olmamak çok iyi oluyor falan demişti. bende öyle birşey alayım diyorum

valla ben ayak falan alamam, sonra napçam o ayagı, koca şey nereye koyarım. başlarda anneler yıkar zaten, ben alışıncaya kadar da iyileşmiş olurum, eyile kalka yıkarım :) olmadı çamalır makinasının üzerine koyarız küveti, ya da hiltonun üzerine.

Hay Allahım daha neler neler duyucaz bakalım, çok geçmşi olsun. seni rahatlatmakiçin bi ilaç falan veremiyolar mı peki

ağrı yapmıyor sadece estetik olarak iğrenç bir görüntü habis görünümünde e tabi diş fırçalarken devamlı kanıyor.ilacı yok tedavisi yok alsalar da eti tekrar çıkma ihtimali çok çok yüksekmiş

geçmiş olsun şekerim bana diş deme kimse benim yşadıklarımı yaşamamıştır herhalde aranızda.benim sorun dişetlerim.ben de gebelik tümörü denilen birşey çıktı dişetlerimde alt ön 2 dişimin arkasındaki etler kalktı büyüdü büyüdü ve orda resmen fındık kadar et büyüdü ağzımın içinde yarısı sallanıyor rengi de morumsu beyazımsı iğrenç.sonra bu et ön dişetlerimde de büyümeye başladı fakat ordaki bir süre sonra kendiliğinden koptu.devamlı kanıyor iğrenç kokuyor ve gözüküyor.tek çaresi ameliyatla etleri almakmış ama doğumdan sonra olckamış:(
canım benimde alt dişimde et büyüyor 20 yaşımda ameliyatla aldırdım...hamile kaldıktan sonra yine şişmeye başladı ve benim 20 lik dişler ameliyatla alınıyor bi tane kaldı şu an sanırım ağrı yapan o...etin içinde olduğu için ameliyat şart...doğumdan sonra bi operasyon şart artık.
aman cnm geç bebek odasına kaldır halısını ohh paşalar gibi yıka sonra bi bezle silersin:)))

bnde buğün gideyim diyorum ama hava kötü belki giderim

günaydın cnm geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür bilirim...:43:

saol canım

Allah geride kalanlara sabır versin canım, mekanı cennettir zayen allah rahmet eylesin.

hiç tanımadığım halde çok üzüldüm

başınız saolsun canım...düngece diş ağrısıyla cebelleşirken eşimin eniştesi ölmüş teli duymadık...sabah öğrendik biz de allah rahmet eylesin.kabullenmek zor ama giden dönmüyor maalesef

evet cescim..devam ediyor ama çok kötü değil...

Günaydın Meloşum,ayy kıyamam sana ya,nerden çıktı bu diş ağrısı:47:

Ben de yarın olacağım sanırım cesscimm:18:

Canım başınız sağolsun,gerçekten hayat çok kısa:50:

saolun kızlar çok zor ama Allahın takdiri elimden hiç bişe gelmiyo

kızlar günaydın

dün akşam çok felaket diş ağrısı çektim...1 tane değil sağ taraf komple ağrıdı...pek keyfim yok anlayacağınız
herkes iyi mi?
gecmiş olsun :44:, diş cok hassas ya, kanallarda iltihap olabiliyormuş,devam ediyorsa iyi bir diş hekimine git istersen,apse falan varsa çözüm bulur belki.sana ayrı acı,bebege ayrı düşünce.

meraba kızlar dün işten cıktıgımdan beri iyi değilim bi yakınımı kaybettim henüz 16 yaşındaydı hala kabullenemiyorum hiç uyuyamadım cenazeye de gidemiyorum annesi ne haldedir offfffffffffffffff hayat cok kısa hiç bişey için değmez:14::14::14::14::14::14::14::14:
basın sağolsun duygu,16 yaşında neden vefat etti,kaza mı hasta mıydı?
cennetlik olduğunu bizim gibi günaha batmdan öte dünyada yerini aldığını düşünmeye calış en azından.cok zor genç acısı coook.ailesine gani gani sabır versin yaradan.

herkes artık sabahları 1 şikayetle geliyo malesef. nazar mı deydi noldu bize anlamadım. geçmiş olsun canım şu anda nasılsın? hala devam ediyo mu agri,
bebekler büyüyor haliyle olacak cesim şikayetler.
bende bir yarım saat daha önce hiç hissetmediğim bir sızı oldu,yatınca gecti,gaz var sanırım birde bagırsaklardan yarım saat ses geldi,hem güldük hem sızıya canım acıdı,tuhaf ikilemlerdeyiz

valla ben ayak falan alamam, sonra napçam o ayagı, koca şey nereye koyarım. başlarda anneler yıkar zaten, ben alışıncaya kadar da iyileşmiş olurum, eyile kalka yıkarım :) olmadı çamalır makinasının üzerine koyarız küveti, ya da hiltonun üzerine.

ama şöle bişi bu ayakları ayrı küvete monte değil... ne bilim öle demiş kadın

başın sağolsun canım, üzülüp de bebeğini de üzme. mekanı cennettir inşalah küçücük çocuk günahsızdır daha. allah yakınlarına da sabır versin

Üzülmemek elde değil ama işte yine de bebeğimi düşünmeliyim bebeğimi düşündükçe de aklıma geliyo çünkü dört gözle bekliyodu duygu abla bi doğsa süper olcak diyodu yavrumm yaaa

gecmiş olsun :44:, diş cok hassas ya, kanallarda iltihap olabiliyormuş,devam ediyorsa iyi bir diş hekimine git istersen,apse falan varsa çözüm bulur belki.sana ayrı acı,bebege ayrı düşünce.

cennetlik olduğunu bizim gibi günaha batmdan öte dünyada yerini aldığını düşünmeye calış en azından.cok zor genç acısı coook.ailesine gani gani sabır versin yaradan.

bende bir yarım saat daha önce hiç hissetmediğim bir sızı oldu,yatınca gecti,gaz var sanırım birde bagırsaklardan yarım saat ses geldi,hem güldük hem sızıya canım acıdı,tuhaf ikilemlerdeyiz

hasta değildi canım vde tekken babasının silahıyla oynamış kendini vurmuş

Kızlar bende 5 aydan sonra Eminonundeki havuzlu hana gidecegim. Orda da bir suru magaza var. Koca bir han. Sonra maslakta ebebek var orayada bakacagim. Ama biraz daha buyusun istiyorum. Bir tanıdıgımin 4-5 aylıkken cocugu karninda ölmüş. Allah korusun kimsenin basina vermesin. Daha bir cop bile almadim.

ben baktım oraya bana pek hitap etmedi. Birde bu iler kısmet işi allah ne isterse o olur istediği zaman alır istediği zaman verir, hep birşey olacak diye düşünürsek hamileliğin tadını alamayız.

ben yavrumu rabbime emanet ettim herşeyi O bilir.

canım benimde alt dişimde et büyüyor 20 yaşımda ameliyatla aldırdım...hamile kaldıktan sonra yine şişmeye başladı ve benim 20 lik dişler ameliyatla alınıyor bi tane kaldı şu an sanırım ağrı yapan o...etin içinde olduğu için ameliyat şart...doğumdan sonra bi operasyon şart artık.

ciddi misin şaşırdım canım demek sende de oldu..bende de üniversitedeyken olmuştu birkaç ay sonra şiş olan et söndü ufacık kaldı ve ben de oyanarak kopardım o eti.sonra uzun bir süre çıkmamıştı ta hamile kalana dek.eee peki nasıl alıyorlar canım o eti ben çok merak ediyorum iğneyle mi bayıltarak mı dikiş mi atıyorlar sonrası acıyor mu?
benim de alt 20lik ler yarım yarım çıktı.üsttekinin teki yanağıma doğru çıktı aslında bana da almam laızm demişti dişçi kaç sene önce tabi aldırmaıdm.zaten dişçiden acaip tırsarım

kızlar günaydın

dün akşam çok felaket diş ağrısı çektim...1 tane değil sağ taraf komple ağrıdı...pek keyfim yok anlayacağınız
herkes iyi mi?

Canım karanfil diş ağrısına birebir geliyor.. Bardağın içine koy 6-7 tane karanfil sıcak suyu dök üstüne..demlensin o 10 dakika..sonra hiç hem iyileştirici etkisi varmış..Hemde mikropları öldürüyormuş...bebeğede zararı yok aksine uterusu kuvvetlendiriyor..

Canım başınız sağolsun..Genç ölüm ne çok can acıtır bilirim..O güzel bir melek olmuştur şimdi eminim..Allah yattığı yerde dinlendirsin..Senin hamileliğinde ne stresli geçiyor yahu :S

Günaydın herkese tatlı bebeklere..

Kızlar bende 5 aydan sonra Eminonundeki havuzlu hana gidecegim. Orda da bir suru magaza var. Koca bir han. Sonra maslakta ebebek var orayada bakacagim. Ama biraz daha buyusun istiyorum. Bir tanıdıgımin 4-5 aylıkken cocugu karninda ölmüş. Allah korusun kimsenin basina vermesin. Daha bir cop bile almadim.

benim eşimin bi arkadaşınında bebeği 7 aylıkken ölmüş bebeğin herşeyini almışlar ölünce yıkılmışlar tabi. o yüzden eşim erken diyo hiçbişey aldırmıyo son zamanlarda gidip hepsini alırız diyo ama ben bebek kıyafetleri gördükçe içim gidiyo dayanamıyorum nasıl durcam almadan bilmem:26:

Günaydın Meloşum,ayy kıyamam sana ya,nerden çıktı bu diş ağrısı:47:

Ben de yarın olacağım sanırım cesscimm:18:

Canım başınız sağolsun,gerçekten hayat çok kısa:50:
saol esracım bilmiyorum ama kafayı yedirtti akşam düşün yani...görümcem bizi arıyor duymuyoruz öyleki kendimizden geçmişiz..
meloş senin de başın sağolsun canım:(
çok saol tatlım biz de geç öğrendik diş yüzünden..cenazeye katılamıycaz maalesef...

çok saol tatlım

ama şöle bişi bu ayakları ayrı küvete monte değil... ne bilim öle demiş kadın

evet o ayaklar ayrı satılıyor ya bildiğin çapraz demir yapmışlar 150 tl istiyolar.150 ona verceğime bebek telsizi alırım ne biliyim başka başka şey alırım

cenaze iskenderundan antebe götürülüyo gidicektim dün eşim hayır dedi yine onu dinlemicektim ama sabah müdürümü arayıp bana izin vermemesini solemiş ama annesinin yanında olmamak çok zoruma gidiyo üztümde emeği çok

yok canım hasta değildi babasının silahıyla oynamış vurmuş kendini
eşinde haklı bir bakıma duygu,cok kötüdür o evin içi şimdi cok büyük acı,dayanamazsın sen de,biraz zaman geçince gidersin,anlayacaktır akrabanda seni hamileisn sonucta,her zaman olan bir durum değil senin ki de,ona da kafanı takıp üzme meleğini

Back