• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın çhem çıtır hem güzel hem hamile hem bakımlı hem en en anneler :16:

Geçmişi birazcık deştim canım sıkıldı ( cenaesi olan arkadaşlarımıza sabır diliyorum) herkesin bir yerleri ağrıyor

ben bugün 3 lü tarama sonucumu telefonda öğrendim.

sonuçlar gayet iyiymiş, iyi haberi sizle paylaşayım dedim. Daha eşime bile söylemedim. İstanbul'a geldiğimden beri küsüz kendileriyle :63:

Çok sevindim canım, inşallah herşey böyle sorunsuz devam eder gider doguma kadar.

Eveettttttt:21::21::21:
Antalya'dayız şekerim,olsun o kadar ayrıcalık :23:

A ben seni neden İstanbuldasın diye düşündüm ki, size geldiyse bie de yakında gelir heralde bu yaz denen şey yahu :) gelsin artık çok bunaldım. ama aksi gibi bu hafta oldugu gibi yagmurluymus.

Damlaaaa hadi artık karşılaşalım bebeğim ya:61:

canıııımmmm:70: çok özleştik yahuuu karşılaşamıyoruz bi türlü:9: geçmişi okuyodum faceden kızlar yazdı Esra seni bekliyo diye bıraktım geçmişi geldim..Nasılsın canım,Durucum nasıl?

hepinize günaydın bu arada kızlar:)

Son düzenleme:

Geçmişi birazcık deştim canım sıkıldı ( cenaesi olan arkadaşlarımıza sabır diliyorum) herkesin bir yerleri ağrıyor

sonuçlar gayet iyiymiş, iyi haberi sizle paylaşayım dedim. Daha eşime bile söylemedim. İstanbul'a geldiğimden beri küsüz kendileriyle :63:

gözünaydın canım? hayırdır eşinle niye küssün ben kaçırmışım herhalde?bu arada crizantem geçen senin açtığın topiği gördüm yorum yazacaktım dedim şimdi bana da cevap atacaklar acaip sinir olucam deyip yazmadım yalnız yorumlara kıl oldum.ben zaten böyle yanlış anlaşılmaya müsait topik açmıyorum kk da.kaynanamla ilgili bi kere topik açmıştım.demiştim ki güya çok hacı hocalar beş vakit namaz kılıyorlar ama kuranda mehir hakkı yok diyorlar bana altınlarımı vermemek için demiştim.bu cümlem olay olmuş vay ben namaz kılanlara hakaret ediyormuşum da bilmem ne.ben seni çok iyi anladım.insan hele 2.cocukta gönlünden geçiriyor muhakkak geçirmem diyen yalan söyler insanoğluyuz çünkü ama allah senin için en hayırlısını biçmiş de öyle vermiş canım.

aynen canım herşeyi dört dörtlük olsun istiyoruz ama öyle olabilmesi için biraz parayı dikkatli kullanmamız gerekecek,bir kapı süsü 50 tl olmuş ya düşünün:)

aman al bir halka kendin yap kapı süsünü :) emin önünde kaynıyor bence bebek şekerleri süs eşyalarını gidip eminnünden alın istanbuldaki arkadaşlar yazık günah kesenize kapı süsü çiçekçilerde 80 tl den başlıyor üstünde 10 tl lik bir bebek ve tül var sadece

Çok sevindim,gözünaydınnnn:61:

Havası suyu güzel memleketten dünyalar güzeli bi kız çıkacak eminim..
o yüzden kızına talibiz:1::1::1::1::1::1::1::1:

Düşünmekteyiz şekerim:63:

Çok sevindim canım, inşallah herşey böyle sorunsuz devam eder gider doguma kadar.

A ben seni neden İstanbuldasın diye düşündüm ki, size geldiyse bie de yakında gelir heralde bu yaz denen şey yahu :) gelsin artık çok bunaldım. ama aksi gibi bu hafta oldugu gibi yagmurluymus.

Burda da 2 gündür azcık bulutlu ama sıcakkk:61:
Yağmurlu gösteriyorlar ama uğramıyor buraya artık yağmur:21:

canıııımmmm:70: çok özleştik yahuuu karşılaşamıyoruz bi türlü:9: geçmişi okuyodum faceden kızlar yazdı Esra seni bekliyo diye bıraktım geçmişi geldim..Nasılsın canım,Durucum nasıl?

Günaydın tatlım, nasılsın?

:70::70::70::70:Damlacımmmm:70::70:
Off evet şu kurs yüzünden dengem alt üstü oldu:47:
Taa doktor kontrolünden beri karşılaşamıyoruz.
İkimiz de çok iyiyiz canım,Durucuk kocaman olmuş teyzesi:69:
Yarın da ayrıntılı ultrasonumuz var.
Sen nasılsın,minik kaptanımız nasıl?
Kontrol güzel geçmiş,çok sevindim:21::21:

aman al bir halka kendin yap kapı süsünü :) emin önünde kaynıyor bence bebek şekerleri süs eşyalarını gidip eminnünden alın istanbuldaki arkadaşlar yazık günah kesenize kapı süsü çiçekçilerde 80 tl den başlıyor üstünde 10 tl lik bir bebek ve tül var sadece

insan balıkesir gibi avuç içi bir yerde yaşayınca mecbur hazır alıcam cnaım burda yok ki öyle süs eşyası satan yer bebek dükkanı bile sayılı:) millet bursaya izmire gidiyor

Balıkesirin kızları güzel olabilir ama çok fena oluyorlar :))) doğuştan akrep olarak doğuyor hepsi :)))) havasımı suyumu bilemem ama bir tane bile normal arkadaşım olmadı yahu :))))

hehehehe kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz kötüyüz herkesi hasta ederiz ederiz:P

insan balıkesir gibi avuç içi bir yerde yaşayınca mecbur hazır alıcam cnaım burda yok ki öyle süs eşyası satan yer bebek dükkanı bile sayılı:) millet bursaya izmire gidiyor

Canım ben şu yüzmek için kullanılan sosis süngerler var ya,onlardan alıp yapacağım kapı süsünü.
Aklında bulunsun,çok kolay oluyor..

:70::70::70::70:Damlacımmmm:70::70:
Off evet şu kurs yüzünden dengem alt üstü oldu:47:
Taa doktor kontrolünden beri karşılaşamıyoruz.
İkimiz de çok iyiyiz canım,Durucuk kocaman olmuş teyzesi:69:
Yarın da ayrıntılı ultrasonumuz var.
Sen nasılsın,minik kaptanımız nasıl?
Kontrol güzel geçmiş,çok sevindim:21::21:

Ne zaman biticek kursun özlüyoruz biz sizi :14:
ne güzel yarın ayrıntılıya giricen fotosunu da çektir ekle görelim güzel kızımızı:nazar::nazar:
benim haftaya salı son 1 hafta geçmez şimdi..
Oğluşum iyi maşallah dün gece tam formundaydı şekilden şekle girdi içerde :9: herşey yolunda çok şükür:nazar::nazar:

Balıkesirin kızları güzel olabilir ama çok fena oluyorlar :))) doğuştan akrep olarak doğuyor hepsi :)))) havasımı suyumu bilemem ama bir tane bile normal arkadaşım olmadı yahu :))))

şşşş aloooo Akrebim yarı İzmirliyim hooyyytt:23::23::23::23:

iyiyiz canım kahvaltımızı yaptık birazdan temizlik yapıcaz oğlumla ama hava yine kapalı içim sıkılıyo bu havalarda Güzel İzmirim nasıl, sen nasılsın?

valla damlacım izmirin de bakılcak yüzü yok, günlerdir ağlayığ duruyo, bangır bangır gürlüyo falan. bir güneşine hasret bıraktı, ayaz soguk, ı-ıh güzel degil bu aralar izmir. ama ben iyiyim Allahtan, bir sıkıntım yok çok şükür. işe gel eve git.

Ha buarada bugun bizim üçüncü evlilik yıl dönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz. Çok mutluyuk:)

Ne zaman biticek kursun özlüyoruz biz sizi :14:
ne güzel yarın ayrıntılıya giricen fotosunu da çektir ekle görelim güzel kızımızı:nazar::nazar:
benim haftaya salı son 1 hafta geçmez şimdi..
Oğluşum iyi maşallah dün gece tam formundaydı şekilden şekle girdi içerde :9: herşey yolunda çok şükür:nazar::nazar:

şşşş aloooo Akrebim yarı İzmirliyim hooyyytt:23::23::23::23:

2 hafta var daha :31:
Biz de çok özlüyoruz,bitse de kurtulsak,çok sıkıcı yahu:19:
Ayy foto verirler de inşallah cd de verirler.
abimler de yurtdışında deli oluyorlar görmek için,göremediler daha:31:
Ayyy çok hareketli olacak annesi,hazırlıklı ol diye çabalıyor paşam şimdiden:1:
Yerim onu ben yaa:nazar:

Back