• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

feyrukacım benim doktor dedi ki ayrıntılı ultrason diye birşey yok.öyle özel bir alet de yok sadece bakan kişi farklı oluyor dedi.zaten bunu yapan balıkesirde yer yokmuş.çok istiyorsan bursaya veya izmire yollıyım ama bunlar para tuzağı olmaya başladı dedi.ben zaten her gelişinde tek tek her yerine bakıyorum.orda görünüp de burda görünmeyen tek yer kalp detayı dedi.o da şöyleymiş.ben burda kalpte dört odacığı gördüğüm zaman bu yüzde 99 bebeğin kalbi iyidir anlamına gelir dedi.ama yüzde 1lik ihtimal için gidiceksen yollayalım dedi.ben de istemedim zaten bu aralar üçlü dörtlü cinsiyet derken helak oldum hastane kapılarında

Hiç bir fikrim yok ki feyrukacım. yan kapsamlı olarak renki doplerin amacını bilmeden de cahilce bi yorum yapmak istemem. Entube diye hemşire arkadaş var ya, ona sorsan bir? o bilir renkli doplerin tam amacını.

bu röntgenin en belirgin özelliği bebeğini insan gibi görüyorsun. hatta 8 ayda çekileni doğuncaki zmanın aynısı oluyomuş. kime benzedeğini falan tahmin etme durumları oluyoo. arkadaşım yaptırmıştı. 1 ayda bebek kime benziyo diye eellrinde filmle gezdiler

bizz olsak nefes alıyor mu diye kontrol eder dururuz...birden boşaltıveriyorlar suları...
onlarında yıkama şekilleri bu demek...bizimkileri izleseler onlarda bize gülecekler:34:

puhaha aynen yaaa birde sokakta sokak çeşmesinden suyla yıkıyorlar amanınnn:)

kızlar ben çıkıyorum hepinize ii muhabbetler :10::10:
hoşçakal canııııııııııım.
bu röntgenin en belirgin özelliği bebeğini insan gibi görüyorsun. hatta 8 ayda çekileni doğuncaki zmanın aynısı oluyomuş. kime benzedeğini falan tahmin etme durumları oluyoo. arkadaşım yaptırmıştı. 1 ayda bebek kime benziyo diye eellrinde filmle gezdiler

yok canım senin dedigin renki dopler degil, 4 boyutlu ultrason o.

renki doplerasagidaki gibi goruntu veriyo, 4 boyutlu ultrason da turuncu gibi gorunen resimler.
$doppler.webprenkli dopler

$ultra.webp4 boyutlu

puhaha aynen yaaa birde sokakta sokak çeşmesinden suyla yıkıyorlar amanınnn:)

biz de kuvetini nasıl alsak ayaklı mı ayaksız mı silikonlumu silikonsuz mu.
organik mi değil mi...su serçe parmağımızı ısırmayacak..banyo da mı odada mı yıkasak..çok mu inceliyoruz ne....sakınılan göze çöp batar derler ama yine de içimiz rahat etmiyor...
allah yardımcımız olsun....

feyrukacım benim doktor dedi ki ayrıntılı ultrason diye birşey yok.öyle özel bir alet de yok sadece bakan kişi farklı oluyor dedi.zaten bunu yapan balıkesirde yer yokmuş.çok istiyorsan bursaya veya izmire yollıyım ama bunlar para tuzağı olmaya başladı dedi.ben zaten her gelişinde tek tek her yerine bakıyorum.orda görünüp de burda görünmeyen tek yer kalp detayı dedi.o da şöyleymiş.ben burda kalpte dört odacığı gördüğüm zaman bu yüzde 99 bebeğin kalbi iyidir anlamına gelir dedi.ama yüzde 1lik ihtimal için gidiceksen yollayalım dedi.ben de istemedim zaten bu aralar üçlü dörtlü cinsiyet derken helak oldum hastane kapılarında

çok teşekkür ederim canım bunu duyduğum iyi oldu. şimdi tamamen vazgeçtim :-))) dediğin gibi 2li tahliller felan derken bi de bebek masrafları olcak artık biraz daha dikkatli harcamam gerek. gerçekten ihtiyaçlara para ayırıp diğerlerini elemem gerek

biz de kuvetini nasıl alsak ayaklı mı ayaksız mı silikonlumu silikonsuz mu.
organik mi değil mi...su serçe parmağımızı ısırmayacak..banyo da mı odada mı yıkasak..çok mu inceliyoruz ne....sakınılan göze çöp batar derler ama yine de içimiz rahat etmiyor...
allah yardımcımız olsun....

alıp çeşmede yıkayacan işte :-)) onlar daha sağlam oluyolar biz o kadar üzerine titriyoruz sonra bizimkiler hemen hasta oluyolar onlara maşallah bişi olmuyo

çok teşekkür ederim canım bunu duyduğum iyi oldu. şimdi tamamen vazgeçtim :-))) dediğin gibi 2li tahliller felan derken bi de bebek masrafları olcak artık biraz daha dikkatli harcamam gerek. gerçekten ihtiyaçlara para ayırıp diğerlerini elemem gerek

aynen canım herşeyi dört dörtlük olsun istiyoruz ama öyle olabilmesi için biraz parayı dikkatli kullanmamız gerekecek,bir kapı süsü 50 tl olmuş ya düşünün:)

Ayy havalar bi güzel ki,ben de bu fırsatla yazlıklarımı çıkardım artık:12:

yazlık mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.

Günaydın çhem çıtır hem güzel hem hamile hem bakımlı hem en en anneler :16:

Geçmişi birazcık deştim canım sıkıldı ( cenaesi olan arkadaşlarımıza sabır diliyorum) herkesin bir yerleri ağrıyor

ben bugün 3 lü tarama sonucumu telefonda öğrendim.

sonuçlar gayet iyiymiş, iyi haberi sizle paylaşayım dedim. Daha eşime bile söylemedim. İstanbul'a geldiğimden beri küsüz kendileriyle :63:

aynen canım herşeyi dört dörtlük olsun istiyoruz ama öyle olabilmesi için biraz parayı dikkatli kullanmamız gerekecek,bir kapı süsü 50 tl olmuş ya düşünün:)

evet malesef öyle. doğum masrafları, kıyafetler, odası, yağı, şampuanı, kremi, buhar makinası...... derkennnn bitmiyor ki ihtiyaçlar

Back