canım benimde alt dişimde et büyüyor 20 yaşımda ameliyatla aldırdım...hamile kaldıktan sonra yine şişmeye başladı ve benim 20 lik dişler ameliyatla alınıyor bi tane kaldı şu an sanırım ağrı yapan o...etin içinde olduğu için ameliyat şart...doğumdan sonra bi operasyon şart artık.
ciddi misin şaşırdım canım demek sende de oldu..bende de üniversitedeyken olmuştu birkaç ay sonra şiş olan et söndü ufacık kaldı ve ben de oyanarak kopardım o eti.sonra uzun bir süre çıkmamıştı ta hamile kalana dek.eee peki nasıl alıyorlar canım o eti ben çok merak ediyorum iğneyle mi bayıltarak mı dikiş mi atıyorlar sonrası acıyor mu?
benim de alt 20lik ler yarım yarım çıktı.üsttekinin teki yanağıma doğru çıktı aslında bana da almam laızm demişti dişçi kaç sene önce tabi aldırmaıdm.zaten dişçiden acaip tırsarım
canım iğneyle uyuşturuyorlar
acı felan hisstemedim...benim diş etlerim doğuştan mor...ama hastalıklı değil işte ten gibi..nasıl bir insan esmer bir insan sarışınsa öyle...benim ameliyat olan yer yine şişmeye başladı...dişçim benim müşterim zaten geçen geldi gördü tabi hamile olduğumu biliyor biraz sabredeceğiz dedi..şimdi telde arayıp ağrı için konuşacağım...bakalım ne der..
Canım karanfil diş ağrısına birebir geliyor.. Bardağın içine koy 6-7 tane karanfil sıcak suyu dök üstüne..demlensin o 10 dakika..sonra hiç hem iyileştirici etkisi varmış..Hemde mikropları öldürüyormuş...bebeğede zararı yok aksine uterusu kuvvetlendiriyor..
Canım başınız sağolsun..Genç ölüm ne çok can acıtır bilirim..O güzel bir melek olmuştur şimdi eminim..Allah yattığı yerde dinlendirsin..Senin hamileliğinde ne stresli geçiyor yahu :S
Günaydın herkese tatlı bebeklere..
handecim gece aklıma geldin biliyormusun...nasıl yapılıyordu bu diye...çok saol bu akşam olursa deneyeceğim
melekcim senin de başın sağolsun mekanı cennet olsun eniştenin
saol ttalım..