• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar siz de göbeğinize dışardan baktıgınızda veya başkası baktıgında bebeğin hareket ettiğini görüyor musunuz? benim kızım çok çok erken başladı hareket etmeye şimdi arka arkaya bi tekme atıyor göbeğimin derisi inip kalkıyor mucize gibi resmen harika birşey

bebeğin yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyor canım hele son aylarda bu ağrılar daha beter olacak maalesef.ben de yok şu an benimki hep göbüşün tam ortasında veya göbek deliğimin altında

valla inşallah ondandır.yoksa ters bi hareket yaptım da anlamadan bişi mi oldu diye düşünüyorum.

meraba kızlar dün işten cıktıgımdan beri iyi değilim bi yakınımı kaybettim henüz 16 yaşındaydı hala kabullenemiyorum hiç uyuyamadım cenazeye de gidemiyorum annesi ne haldedir offfffffffffffffff hayat cok kısa hiç bişey için değmez:14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar günaydın

dün akşam çok felaket diş ağrısı çektim...1 tane değil sağ taraf komple ağrıdı...pek keyfim yok anlayacağınız
herkes iyi mi?

herkes artık sabahları 1 şikayetle geliyo malesef. nazar mı deydi noldu bize anlamadım. geçmiş olsun canım şu anda nasılsın? hala devam ediyo mu agri,

küvet ayakları var, eğer onlardan alırsan istedigin yerde kullanırsın, gerçi ayaksız olarak da istedigin yerde kullanırsın. küvete koyma sebebi, sular sıçramasın diye sadece :)

Geçenlerde bir yerde okudum ama hatırlayamıyorum ayaklı küvet alın diyorki yeni anne eğilip kalmak zorunda olmamak çok iyi oluyor falan demişti. bende öyle birşey alayım diyorum

meraba kızlar dün işten cıktıgımdan beri iyi değilim bi yakınımı kaybettim henüz 16 yaşındaydı hala kabullenemiyorum hiç uyuyamadım cenazeye de gidemiyorum annesi ne haldedir offfffffffffffffff hayat cok kısa hiç bişey için değmez:14::14::14::14::14::14::14::14:

Basiniz sagolsun. Cok gencmis ama takdiri ilahi vadesi buraya kadarmis.. Allah geride kalanlara sabir versin.

kızlar siz de göbeğinize dışardan baktıgınızda veya başkası baktıgında bebeğin hareket ettiğini görüyor musunuz? benim kızım çok çok erken başladı hareket etmeye şimdi arka arkaya bi tekme atıyor göbeğimin derisi inip kalkıyor mucize gibi resmen harika birşey

ben görüyorum canım, hareket etmeye başlayınca (evdeysem tabi) açıyorum göbüşü seyre dalıyorum, sonra eşimden yiyorum azarı sen üşüt de bak ben seni napçam diye, kapatıyorum sonra mecbur. insanın film gibi izleyesi geliyo ay.

Başın sagolsun canım, malesef herkese sıralı gelmiyo ölüm, Allah mekanını cennet etsin, sizlere de sabırlar versin. gerçekten çok ama çok zor. Allah anacigina sabir versin. gitme canim cenazeye. ibadetini duani evde yap. cenaze şimdi sana çok kötü gelebilir bu halinle. zaten kötü bişiyken.

kızlar günaydın

dün akşam çok felaket diş ağrısı çektim...1 tane değil sağ taraf komple ağrıdı...pek keyfim yok anlayacağınız
herkes iyi mi?

geçmiş olsun şekerim bana diş deme kimse benim yşadıklarımı yaşamamıştır herhalde aranızda.benim sorun dişetlerim.ben de gebelik tümörü denilen birşey çıktı dişetlerimde alt ön 2 dişimin arkasındaki etler kalktı büyüdü büyüdü ve orda resmen fındık kadar et büyüdü ağzımın içinde yarısı sallanıyor rengi de morumsu beyazımsı iğrenç.sonra bu et ön dişetlerimde de büyümeye başladı fakat ordaki bir süre sonra kendiliğinden koptu.devamlı kanıyor iğrenç kokuyor ve gözüküyor.tek çaresi ameliyatla etleri almakmış ama doğumdan sonra olckamış:(

aman napıyım muşamba falan alırım sererim artık
aman cnm geç bebek odasına kaldır halısını ohh paşalar gibi yıka sonra bi bezle silersin:)))
yok canım gitmedim ama hep aklımda bir akşam gideyim diyorum

ben arkadaşımın çocuğuna ordan hediye almıştım. güzel şeyler vardı. cinsiyeti belli olunca oraya gitmeyi düşünüyorum
bnde buğün gideyim diyorum ama hava kötü belki giderim
kızlar günaydın

herkes iyi mi?

günaydın cnm geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür bilirim...:43:

allah allah yavrum benim hastamıydı yaaa

geçmiş olsun şekerim bana diş deme kimse benim yşadıklarımı yaşamamıştır herhalde aranızda.benim sorun dişetlerim.ben de gebelik tümörü denilen birşey çıktı dişetlerimde alt ön 2 dişimin arkasındaki etler kalktı büyüdü büyüdü ve orda resmen fındık kadar et büyüdü ağzımın içinde yarısı sallanıyor rengi de morumsu beyazımsı iğrenç.sonra bu et ön dişetlerimde de büyümeye başladı fakat ordaki bir süre sonra kendiliğinden koptu.devamlı kanıyor iğrenç kokuyor ve gözüküyor.tek çaresi ameliyatla etleri almakmış ama doğumdan sonra olckamış:(

Hay Allahım daha neler neler duyucaz bakalım, çok geçmşi olsun. seni rahatlatmakiçin bi ilaç falan veremiyolar mı peki

başınız saolsun canım...düngece diş ağrısıyla cebelleşirken eşimin eniştesi ölmüş teli duymadık...sabah öğrendik biz de allah rahmet eylesin.kabullenmek zor ama giden dönmüyor maalesef
herkes artık sabahları 1 şikayetle geliyo malesef. nazar mı deydi noldu bize anlamadım. geçmiş olsun canım şu anda nasılsın? hala devam ediyo mu agri,

evet cescim..devam ediyor ama çok kötü değil...

Kızlar bende 5 aydan sonra Eminonundeki havuzlu hana gidecegim. Orda da bir suru magaza var. Koca bir han. Sonra maslakta ebebek var orayada bakacagim. Ama biraz daha buyusun istiyorum. Bir tanıdıgımin 4-5 aylıkken cocugu karninda ölmüş. Allah korusun kimsenin basina vermesin. Daha bir cop bile almadim.

benimki 1-2 tekme atıyo elimi koyunca bile tekmeler bitiyo :-)) daha elimle yakalayamadım. doğal olarak eşim de henüz tekmelerini görmedi

kızlar günaydın

herkes iyi mi?

Günaydın Meloşum,ayy kıyamam sana ya,nerden çıktı bu diş ağrısı:47:

degil degil, herkesete agri olmuyo endişelenmeeee. ben cuma olcak sölerim size agri sizi bende de oldu mu diye.

Günaydın tatlım.

Ben de yarın olacağım sanırım cesscimm:18:

Canım başınız sağolsun,gerçekten hayat çok kısa:50:

Geçenlerde bir yerde okudum ama hatırlayamıyorum ayaklı küvet alın diyorki yeni anne eğilip kalmak zorunda olmamak çok iyi oluyor falan demişti. bende öyle birşey alayım diyorum

canım ben e-bebekte sırf ayak sordum 150 tl civarıydı şok oldum o kadar para veremem ki ona.

duygucum başın sağolsun.allah rahmet eylesin üzüldüm:(

ben görüyorum canım, hareket etmeye başlayınca (evdeysem tabi) açıyorum göbüşü seyre dalıyorum, sonra eşimden yiyorum azarı sen üşüt de bak ben seni napçam diye, kapatıyorum sonra mecbur. insanın film gibi izleyesi geliyo ay.

Başın sagolsun canım, malesef herkese sıralı gelmiyo ölüm, Allah mekanını cennet etsin, sizlere de sabırlar versin. gerçekten çok ama çok zor. Allah anacigina sabir versin. gitme canim cenazeye. ibadetini duani evde yap. cenaze şimdi sana çok kötü gelebilir bu halinle. zaten kötü bişiyken.
cenaze iskenderundan antebe götürülüyo gidicektim dün eşim hayır dedi yine onu dinlemicektim ama sabah müdürümü arayıp bana izin vermemesini solemiş ama annesinin yanında olmamak çok zoruma gidiyo üztümde emeği çok
allah allah yavrum benim hastamıydı yaaa

yok canım hasta değildi babasının silahıyla oynamış vurmuş kendini

Back