• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet altın felaket olmuş kızlar benim de bu ay maaşımdan para kaldı ben de dedim ki eşime bu parayla bir bilezik yapalım yatırım amaçlı.sen o bileziği doğumda hediye olarak takarsın bana dedim.hem anası çatlasın:)) geçende de atasay da bir tane emzik gördüm emziğin tutma yeri altından:) bebişime hediye alayım dedim annesinden ama fiyatı 2küsür milyardı:))) ben artık bi tane maşallah gibi arapça yazı oluyor ya ondan alırım ondan takarım, babası da o bileziği takar işte.

bu arada dün ben de yaptırdım tetanoz resmen geberiyorum ağrıdan.iyi ki sağ koluma yaptırmışım çünkü gece solumun üstüne yatıyorum.yine de insan farkında olmadan sağda da yatıyor çok fena olmuş kolum hala da ağrıyor ama bereket şişmedi veya morarmadı

sabah işe gelirken yürürken hissettim yürürken ağrıyor otururken birşey yok ama bakıyorum bi dünya isim yazmışlar yaw ne zormuş bu doktorların işide hepsini ezberle ezberle bitmez valla bir yerde çatı kemiği ağrısı normal diyordu eğer çatı kemiği oysa tabi

herlade o canım ya çatı kemigi, daha dogrusu catının bir kısmı.

$kalca-kemigi.webp

bu arada dün ben de yaptırdım tetanoz resmen geberiyorum ağrıdan.iyi ki sağ koluma yaptırmışım çünkü gece solumun üstüne yatıyorum.yine de insan farkında olmadan sağda da yatıyor çok fena olmuş kolum hala da ağrıyor ama bereket şişmedi veya morarmadı

eyvaaah ben de sola yaptırıyım diyodum, iş yerinde sağ kolumu kullanıyorum diye. ama ben de sola yatıyorum, e ben ne tarafıma yaptırcam bu naneyi yaaaaa?

olan herkes şikayetçi yaa dün akşam bir arkadaşım geldi kendisi özel bir tıp merkezinde hemşire onlar tetanozu doğumdan sonra öneriyorlarmış oda olma dedi ay kimi dinliycem anlamadım benim doktorda olmasanda olur diyor

çok saol cnm devam ederse doktoru arıyacağım şimdiden ağrıması bir garip geldi doktora gitmemede 1 hafta var daha :59:

belki senin çatın dardır da anca açılırım doguma kadar diye şimdiden başlamıştır açılma çalışmalarına, :1:içini ferah tut canım merak etme öenmli bişi degildir.

eyvaaah ben de sola yaptırıyım diyodum, iş yerinde sağ kolumu kullanıyorum diye. ama ben de sola yatıyorum, e ben ne tarafıma yaptırcam bu naneyi yaaaaa?

canım bana da hemşire dedi sağını kullanıyorsan sola yaptır diye ben özellikle sağa yaptırdım.çünkü aşıyı damardan değil de omza yakın bir yerden yapıyorlar ya tam da yattıgın yere denk geliyor o yüzden sağa yaptır bence de.e ben de işteyim pc başında kullanıyorum sağımı tamamen iptal dğeil ama ağır kaldıramıyorum bir de kuvvet uygulayamıyorum mesela dün bıçakla birşey kesmeye çalıştım acıdı bir iki güne geçer herhalde.2.doz da bir ay sonraymış

geçmiş olsun cnm

canım bana da hemşire dedi sağını kullanıyorsan sola yaptır diye ben özellikle sağa yaptırdım.çünkü aşıyı damardan değil de omza yakın bir yerden yapıyorlar ya tam da yattıgın yere denk geliyor o yüzden sağa yaptır bence de.e ben de işteyim pc başında kullanıyorum sağımı tamamen iptal dğeil ama ağır kaldıramıyorum bir de kuvvet uygulayamıyorum mesela dün bıçakla birşey kesmeye çalıştım acıdı bir iki güne geçer herhalde.2.doz da bir ay sonraymış

ben de saga yaptiriyim ozman, çalışmazsa kolum izin ya da rapor alırım fena mı yane:):):)

olan herkes şikayetçi yaa dün akşam bir arkadaşım geldi kendisi özel bir tıp merkezinde hemşire onlar tetanozu doğumdan sonra öneriyorlarmış oda olma dedi ay kimi dinliycem anlamadım benim doktorda olmasanda olur diyor

valla ben netten falan araştırdım.faydası olur ama zararı olmaz diyor her yerde.anne ve bebeğe kesinlikle bir zararı yokmuş. faydası da şöyle olabilirmiş hamileyken mesela allah korusun bir kaza geçirdin düştün bir yerin kesildi veya sezeryan sırasında kesici aletlerden mikrop kapma durumunda oluyormuş bu aşının faydası.

çok saol cnm devam ederse doktoru arıyacağım şimdiden ağrıması bir garip geldi doktora gitmemede 1 hafta var daha :59:

arkadasim korkma bebisin biraz fazla kglidr veya sen fazla kg almisindir ondan olmusdur benimde 4 ayliken baslamisdi oglumda 4.500kg 54cm dogmusdu ama 31kg almisdim hamilelikde biraz dikkat etmen gerekiyor kg olayina onedenle hem catiya hede belle agri veriyorrrr ayaginada vuruyiordur agri..

ben de saga yaptiriyim ozman, çalışmazsa kolum izin ya da rapor alırım fena mı yane:):):)

canım o kadar çok sevk,rapor,izin aldım ki hamileliğimden beri millet beni topa tutacak artık.hele bir de aşı oldum kolum ağrıyor diye gitmezsem millet bi tarafıyla gülecek bana hehehe paşa paşa geliyorum valla.şu haziran gelse de kurtulsam işten

Back