Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah işe gelirken yürürken hissettim yürürken ağrıyor otururken birşey yok ama bakıyorum bi dünya isim yazmışlar yaw ne zormuş bu doktorların işide hepsini ezberle ezberle bitmez valla bir yerde çatı kemiği ağrısı normal diyordu eğer çatı kemiği oysa tabi
bu arada dün ben de yaptırdım tetanoz resmen geberiyorum ağrıdan.iyi ki sağ koluma yaptırmışım çünkü gece solumun üstüne yatıyorum.yine de insan farkında olmadan sağda da yatıyor çok fena olmuş kolum hala da ağrıyor ama bereket şişmedi veya morarmadı
bu arada dün ben de yaptırdım tetanoz resmen geberiyorum ağrıdan.iyi ki sağ koluma yaptırmışım çünkü gece solumun üstüne yatıyorum.yine de insan farkında olmadan sağda da yatıyor çok fena olmuş kolum hala da ağrıyor ama bereket şişmedi veya morarmadı
çok saol cnm devam ederse doktoru arıyacağım şimdiden ağrıması bir garip geldi doktora gitmemede 1 hafta var daha![]()
eyvaaah ben de sola yaptırıyım diyodum, iş yerinde sağ kolumu kullanıyorum diye. ama ben de sola yatıyorum, e ben ne tarafıma yaptırcam bu naneyi yaaaaa?
canım bana da hemşire dedi sağını kullanıyorsan sola yaptır diye ben özellikle sağa yaptırdım.çünkü aşıyı damardan değil de omza yakın bir yerden yapıyorlar ya tam da yattıgın yere denk geliyor o yüzden sağa yaptır bence de.e ben de işteyim pc başında kullanıyorum sağımı tamamen iptal dğeil ama ağır kaldıramıyorum bir de kuvvet uygulayamıyorum mesela dün bıçakla birşey kesmeye çalıştım acıdı bir iki güne geçer herhalde.2.doz da bir ay sonraymış
olan herkes şikayetçi yaa dün akşam bir arkadaşım geldi kendisi özel bir tıp merkezinde hemşire onlar tetanozu doğumdan sonra öneriyorlarmış oda olma dedi ay kimi dinliycem anlamadım benim doktorda olmasanda olur diyor
Günaydın günaydın günaydınnnn güzel anneler ve kuzularıııııı![]()
Elvin gunaydın canımi geçmişlere mi daldın yineeee?
çok saol cnm devam ederse doktoru arıyacağım şimdiden ağrıması bir garip geldi doktora gitmemede 1 hafta var daha![]()
ben de saga yaptiriyim ozman, çalışmazsa kolum izin ya da rapor alırım fena mı yane:):):)
Günaydın Ces evet geçmişi okudum bitirdim, işe dönüyorum şimdi, ara sıra bakarım size, güzel sohbetler diliyorum size kızlarrrrr![]()