bende beklerimm.. bunlarda gebelik testleri gibi olabilir. malum gebelik testlerindede kesinn sonuç alamıyorduk..
%90 kesin sonuç veren erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu düşünürsek.. beklemekte fayda var bence
Teşekkürler Kazen..
Esrantcım,
Seni çok oyalamayacaksa listemizi SAT sıralamasına göre yapabilir miyiz? Kimler bizimle aynı günlerde görmek daha kolay oluyor. Listenin ilk yarısı falan sıralı ama sonra gelenler sona eklenmiş. Sana zahmet olacak, ama çok oyalayacaksa boşver.
hımm doru söylüyosun arkadaşım benim idrar testim negatif çıkmıştı ama sonrasında kanda pozitif olduğunu görmüştük beklicez bakalım önümüzde çoookk yol var daha
var biliyorummm ama nette katologda 3 tane şey koymuşlar onu diyorum
Hımm yurtdışında kullanılan ama daha sonra yasaklanan bir test duymuştum.
Sanırım bu.
Güzelmiş aslındaiçok merak edenler bakabilirler.
Ben de çok merak ederim ama sanırım beklerim:44:
canım yaa bu altakı bebiş gelişim cetvelini nasıl yapıyosunuz?? bende yapmak istiyorum bilmiyorum
cankaya LCW ve kıbrısşehitleri LCW süper.sen izmirdesin diye sana söylüyorum)
bende beklerimm.. bunlarda gebelik testleri gibi olabilir. malum gebelik testlerindede kesinn sonuç alamıyorduk..
%90 kesin sonuç veren erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu düşünürsek.. beklemekte fayda var bence
bebek cetvelını beceremedım bende :97:
Annecikler,
Kot pantolon giyebiliyor musunuz? Doktorunuz zararlı olduğu yolunda bişey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?