• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende beklerimm.. bunlarda gebelik testleri gibi olabilir. malum gebelik testlerindede kesinn sonuç alamıyorduk..
%90 kesin sonuç veren erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu düşünürsek.. beklemekte fayda var bence:19:

hımm doru söylüyosun arkadaşım benim idrar testim negatif çıkmıştı ama sonrasında kanda pozitif olduğunu görmüştük beklicez bakalım önümüzde çoookk yol var daha[/QUOTE]

Bende beklerim herhalde sağlığından başka birşey düşünemiyorum da:44:

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
cok sukur bız bugun biaz iyiyiz.kalktım bıaz temızlık yaptım:)

Esrantcım,
Seni çok oyalamayacaksa listemizi SAT sıralamasına göre yapabilir miyiz? Kimler bizimle aynı günlerde görmek daha kolay oluyor. Listenin ilk yarısı falan sıralı ama sonra gelenler sona eklenmiş. Sana zahmet olacak, ama çok oyalayacaksa boşver.

Esrantcım,
Seni çok oyalamayacaksa listemizi SAT sıralamasına göre yapabilir miyiz? Kimler bizimle aynı günlerde görmek daha kolay oluyor. Listenin ilk yarısı falan sıralı ama sonra gelenler sona eklenmiş. Sana zahmet olacak, ama çok oyalayacaksa boşver.

en sonda ben olucam sanırım :27::27:

hımm doru söylüyosun arkadaşım benim idrar testim negatif çıkmıştı ama sonrasında kanda pozitif olduğunu görmüştük beklicez bakalım önümüzde çoookk yol var daha

aynennn ilk önce sağlık testleri önemli bizim için şuan Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahh[/QUOTE]

ultrasonda bile yanlışgörünüyo bazen,bencede suyunu çıkarmamak lazım,onun sabrıyla heyecanlanmakta güzel diye düşünüyorum :49::49::49:

Hımm yurtdışında kullanılan ama daha sonra yasaklanan bir test duymuştum.
Sanırım bu.
Güzelmiş aslındaiçok merak edenler bakabilirler.
Ben de çok merak ederim ama sanırım beklerim:44:

bende beklerimm.. bunlarda gebelik testleri gibi olabilir. malum gebelik testlerindede kesinn sonuç alamıyorduk..
%90 kesin sonuç veren erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu düşünürsek.. beklemekte fayda var bence:19:[/QUOTE]

özlemcim yaa su alttakı bebek gelişim cetvellerini nasıl koyuyosunuz.bna öğretirmisin :53:

Annecikler,
Kot pantolon giyebiliyor musunuz? Doktorunuz zararlı olduğu yolunda bişey dedi mi?

%90 kesin sonuç veren erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu düşünürsek.. beklemekte fayda var bence:19:

özlemcim yaa su alttakı bebek gelişim cetvellerini nasıl koyuyosunuz.bna öğretirmisin :53:[/QUOTE]

2010 ağustos anneleri topiğinde çok güsel anlatılmış canımm oradan bakabilirsin

merhaba kızlar
bende 2011 Eylül annesiyim inşallah
bugün 2.kontolumuze gittik gayet güzel herşey yolundaydı
kalp atısımıza baktık çünkü ilk gittiğimde çok minikti daha kalp atısına bakılamamıştı
ultrasona göre 6 hafta 4 günlüğüm
son adet tarıhıme göre 7 haftalığım :)
18 eylülde doğum tarıhımız olarak verıldı ama tabı bu değişiyor :31:

Back