• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar,

Benim bugun 2.dr kontrolüm varsi.Bebis bugun tam 9 haftalik oldu.En son gordugumuzde 6 haftalikti ve 3 mm`di.Bugunse 2.6 cm olmus bile:)Ayrica dr vajinal ultrasonla bakarken soyle bir dürttü bebisi hareket edecek mi diye,bebis bize kafasini salladi:)))o kadar mutlu oldum ki anlatamam:) ayrica benim bagisikligim varmis,salam gibi seyler de yiyebilirmisim..

Benim de son zamanlarda belirtilerimde azalma olmustu,endiseliydim.Ama cok sukur hersey yolunda.Belirtileri kaybolan ya azalan arkadaslar endiselenmesinler..Insallah hersey cok güzel olacak..

Ayrica annemler de beni ziyarete geldiler.15 gün kadar kalcaklar.Onlara da baya bir naz yaparim artik.Esim de biraz nefes alir:)

Gözün aydın canım:61:
Ben de merak ediyordum belirtilerim yok diye.
Sevindim bunu duyduğum için,teşekkürler açıklaman için:61:

Aman Tanrım,gerçek mi buuuu:53::53::53::53:
Nedense çok korktum ben yaa:53:
Her an karın patlayacak da çocuk içinden çıkacak gibi:18::53::18:

merhaba kızlar bende 1 haftadır hastaydım.aman sakın hasta olmayın ilaç falanda kullanamıyoruz ya çok kötü bir durum geçmek bilmiyor.Dün bende doktora gittim kalp atışlarını duymak için doktorun yanına girdim ama sanki kalbim yerinden çıkacak gibiydi çok heyecenlıydı.Sonra doktor ultrasona soktu ve bebşimizin kalp atışlarını duyduğumuzu söyledi.Ve çok sevindik ya çok değişik bir duyguymuş.:49:

kızlaar yarın 6+2
olacağız inşallah sizce kalp atışını duyabilir miyiiim??yrn dr randevum varda çok merak ediyorumm

cnm benimki de dün gittim normalde benim 7 hafta 3 günlük bugün ama doktor senin ki bir hafta geri geliyor dedi yani ben dün doktora gittim.benim bebeğimin kalp atışalrı duyuldu.dün 6 hafta 2 günlüktü.

Aman Tanrım,gerçek mi buuuu:53::53::53::53:
Nedense çok korktum ben yaa:53:
Her an karın patlayacak da çocuk içinden çıkacak gibi:18::53::18:

korkma canım burada bu anı herkes yaşayacak bende yaşadığım için biliyorum gerçekten geziyolar son ay böyle belli oluyor benim giysiden bile karşımdaki görüyodu karnımın yamulmasını çok değişik bir duygu böyle gezerken bazen acıtıyor yaramazlar dayanılmaz değil tabi bide bu videodaki kadının karnına dikkat kırmızı çizgiler çatlak yerler doğum sonrası çatlağı olacak o kadının bende yoktu çatlamadı benim karnım genetik oluyor genelde bu ben krem yağ sürmedim fazla olmadı

korkma canım burada bu anı herkes yaşayacak bende yaşadığım için biliyorum gerçekten geziyolar son ay böyle belli oluyor benim giysiden bile karşımdaki görüyodu karnımın yamulmasını çok değişik bir duygu böyle gezerken bazen acıtıyor yaramazlar dayanılmaz değil tabi bide bu videodaki kadının karnına dikkat kırmızı çizgiler çatlak yerler doğum sonrası çatlağı olacak o kadının bende yoktu çatlamadı benim karnım genetik oluyor genelde bu ben krem yağ sürmedim fazla olmadı

nasılsın ayşegül ogluşun nasıl oldu benimde çatlagım az olacak galiba maşallah şimdiden 4 aylık gibi duruyor yavaş yavaş alırsam olmaz belki çatlak tabi kısmetsee

nasılsın ayşegül ogluşun nasıl oldu benimde çatlagım az olacak galiba maşallah şimdiden 4 aylık gibi duruyor yavaş yavaş alırsam olmaz belki çatlak tabi kısmetsee

çok şükür canım iyi şimdi oğlum dr.a götürdük psikolojik davranışları diyor kardeş gelince bide nolcak bilemiyorum bebeğe neler yapar allahtan eşim izinli 10 günlük izin vermişler o ilgileniyor genelde bugün baba oğul gezdiler bende rahatca bi temizlik yaptım arkadaşlarımla alışverişe çıktım ohhh rahatladım baya kendime geldim ama yoruldum baya inş. bebişe bişey olmaz sen nasılsın aryamina bebişin nasıl benimde bulantılarım falan hiç yok gibi azıcık vardı önce o da gitti sırtım ve belim ağrıyor benim yorulunca sizlerdede varmı kızlar belki ben ilk doğumda epidural normal olduğum içinde sırtım ağrıyor olabilir epiduralin sırt ağrısı doğumdan 1sene sonra geçti benim

bu arada yavaşı hızlısı yok çatlağın ben 30 kilo almıştım tamamen yapısal çatlağı oluşanlar zaten azıcık kilo alıp verenler bilir hamiş olmasada olur onlarda oluşur çatlak

Son düzenleme:
çok şükür canım iyi şimdi oğlum dr.a götürdük psikolojik davranışları diyor kardeş gelince bide nolcak bilemiyorum bebeğe neler yapar allahtan eşim izinli 10 günlük izin vermişler o ilgileniyor genelde bugün baba oğul gezdiler bende rahatca bi temizlik yaptım arkadaşlarımla alışverişe çıktım ohhh rahatladım baya kendime geldim ama yoruldum baya inş. bebişe bişey olmaz sen nasılsın aryamina bebişin nasıl benimde bulantılarım falan hiç yok gibi azıcık vardı önce o da gitti sırtım ve belim ağrıyor benim yorulunca sizlerdede varmı kızlar belki ben ilk doğumda epidural normal olduğum içinde sırtım ağrıyor olabilir epiduralin sırt ağrısı doğumdan 1sene sonra geçti benim

bu arada yavaşı hızlısı yok çatlağın ben 30 kilo almıştım tamamen yapısal çatlağı oluşanlar zaten azıcık kilo alıp verenler bilir hamiş olmasada olur onlarda oluşur çatlak

ne güzel biraz kafan rahatlamıştır ama gerçekten senin bu ogluşun bebiş gelince napacak Allah bilir:)benim gebelikle ilgili pek sıkıntım yok gibi astım ilaçlarımı kullanamadıgım için sıkıntılıyım biraz birde dedigin gibi sırt agrısı var bendede çok çabuk yoruluyorum

Çok güzel ve de şirin bir hediye olur bence:)
Biz de doğum günleri arka araya.
Haziran ben,Temmuz eşim,Eylül başı da bebiş:69:

ne güzel biraz kafan rahatlamıştır ama gerçekten senin bu ogluşun bebiş gelince napacak Allah bilir:)benim gebelikle ilgili pek sıkıntım yok gibi astım ilaçlarımı kullanamadıgım için sıkıntılıyım biraz birde dedigin gibi sırt agrısı var bendede çok çabuk yoruluyorum

ayyyy canım astımmı var sende çok zor ilaç alamadan nasıl başarıyorsun çok geçmiş olsun canım benim görümcemde astımlıymış tanışmadan önce iğne olmuş düzenli geçmiş şimdi hiç birşeyi yok bebeğide oldu sıkıntı yaşamadı astımdan yana sen olmadınmı aşı falan benimde niritim var burnumda alerji burun kanallarım tıkanıyor genizime kadar fıs fıs kullanamıyorum bende ama sanki azaldı gibi hamilelikte bazı hastalıkların durduğunu ve doğumdan sonra devam edebildiğini duymuştum dr.um programında mucize gibi değilmi

Çok güzel ve de şirin bir hediye olur bence:)
Biz de doğum günleri arka araya.
Haziran ben,Temmuz eşim,Eylül başı da bebiş:69:
esrant bende haziran eşim temmuz kısmetse bu bebiş eylül olucak oğlumlada aramda 2gün var aslında dr. doğum günümde geleceğini söyledi oğlum rotar yaptı 2gün sonra geldi

ayyyy canım astımmı var sende çok zor ilaç alamadan nasıl başarıyorsun çok geçmiş olsun canım benim görümcemde astımlıymış tanışmadan önce iğne olmuş düzenli geçmiş şimdi hiç birşeyi yok bebeğide oldu sıkıntı yaşamadı astımdan yana sen olmadınmı aşı falan benimde niritim var burnumda alerji burun kanallarım tıkanıyor genizime kadar fıs fıs kullanamıyorum bende ama sanki azaldı gibi hamilelikte bazı hastalıkların durduğunu ve doğumdan sonra devam edebildiğini duymuştum dr.um programında mucize gibi değilmi

Merhabalar arkadalar eger hersey yolunda giderse bende eylul ayinda anne olucam insallah...tup bebek tedavisi oldum
10 ocakta transferim oldu 19 ocakta kan tahlili yaptirdim 64 cikti 21inde yaptirdim 143 cikti 24 unde yaptirdim 335
ve son olarak bugun de yaptirdim 1520 cikti sizce bu degerler nasil dusunmekten kafayi yicem doktor ayin 4sunde cagirdi sizc
e pazartesi gununku testle bugunki test arasinda cok yukselme olmamis mi sizce normal mi yardimci olursaniz senirim..

Merhabalar arkadalar eger hersey yolunda giderse bende eylul ayinda anne olucam insallah...tup bebek tedavisi oldum
10 ocakta transferim oldu 19 ocakta kan tahlili yaptirdim 64 cikti 21inde yaptirdim 143 cikti 24 unde yaptirdim 335
ve son olarak bugun de yaptirdim 1520 cikti sizce bu degerler nasil dusunmekten kafayi yicem doktor ayin 4sunde cagirdi sizc
e pazartesi gununku testle bugunki test arasinda cok yukselme olmamis mi sizce normal mi yardimci olursaniz senirim..

canım hiç moralini bozma değerin gayet güzel ilerlemiş maşallah. ayın 21 indeki biraz can sıkıcı olmuş ama sonradan ziyadesiyle toparlamış, yaslan arkana keyfini çıkar, iyi düşün iyi olsun, herşey gönlünce olsun

pardon 21 i değil 24 ündekini kastetmiştim...

merhaba kızlar Allah izin verirse bende eylül annesi:emir_bebek: olcam geçen cuma ıdrar testınde öğrenim çarşamba günüde kan testi yaptırdım 10000 çıktı:92:temmuz ayında bebeğimin kalbi durduğundan kürtaj oldum buyüzden bunda daha cok korkuyorum inş. bırdaha aynı acıları yaşamam çarşamba gunu kontrole gıtcem Allah hepimizi saglıklı sıhhatlı bebeklerımıze kavuşmak nasip etsın

astım oldugumu ögrendim ay tedavi almaya başladım buhar igne ne varsa tam o sırada akciger filmi çektirdim ama bunları yaparken hcg baktırıyordum negatifti meger hamileymişim doktor iki hafta daha sabret ilaçlarından bazısına başlarsın dedi hele şuan öyle bir kulagım agrıyor ki anlatamam tüm çeneme vuruyor minoset içsem mi acaba...sanada çok geçmiş olsun rinitte zor rahat nefes almak ne büyük lütuf

astım oldugumu ögrendim ay tedavi almaya başladım buhar igne ne varsa tam o sırada akciger filmi çektirdim ama bunları yaparken hcg baktırıyordum negatifti meger hamileymişim doktor iki hafta daha sabret ilaçlarından bazısına başlarsın dedi hele şuan öyle bir kulagım agrıyor ki anlatamam tüm çeneme vuruyor minoset içsem mi acaba...sanada çok geçmiş olsun rinitte zor rahat nefes almak ne büyük lütuf

canım ben daha önceki hamileliklerimden biliyorum doktoruma sormuştum minoset hamileler için son derece güvenilir bir ilaç gönül rahatlığı le içebilirsin. geçmiş olsun bu arada....

Merhaba kızlar bende test yaptım sanırım hamıleyım fakat hala dpktora gıtmedım kısmetse bu cmt gıdıcem ekimde hamile kalmıştım fakat 6 haftalıkken düşükoldu şimdi allahın izni ile yine hamileyim:) inşş ekim hamişleri grubunda idim şimdi size katıldım hepinize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin çokdikkatli olun iyi akşamlarrr görüşmek üzere artık sizinleyim inşşşş

kızlar acaip şekilde mide yanması var bende...hele dün gece öldüm öldümmmm...
ilacı var mı bunun acaba yaa

rennie al canım,tablet,çok iyi geliyor,
ben yazın mide kanaması geçirdim,mideyle ilgili ne nasıl geçirilir uzmanı oldum artık.
Dr rennie serbest dedi
Emedur da mide bulantısı için serbestmiş.

Back