2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım ya 12-13 haftalık olcaz o zamana biz 11. ayda bile cinsiyeti görenler oluyormuş ya inşallah çabuk öğreniriz hepimiz

Ben 11+3 gibi gideceğim ama cinsiyeti falan düşünmüyorum bile.
Şu tarama sonuçları iyi çıksın da inşallah
Ahh önce kese,sonra kalp atışı,şimdi tarama

LCWde hamile kıyafetleri var artık, yeni başladılar...

Var ama çeşit çok az oluyor
Keşke daha fazla olsa..

Onun da mı testi varmış

Evet canım idrarla bakıyosun, sabah ilk idrarla. şişesine koyup dairesel çeviriyomuşsun, turuncu olursa kız, yeşil olursa erkek. %90 ihtimalle sanırım, ama 10. hafta erken bi zaman olduğundan kürtaj olayları fazla olur diye hastanelerde kullanmıyorlarmış. Evde yapıyosun. Hatta benim arkadaşım yaptı.

aslında bi sürü hamile var ve hamile giyim az . kafalarını çalıştırıp çeşit çoğaltsalar bizlerden bi dünya para kazanırlarr..
hemde bisde gönlümüse göre alırısss:)) dimiiii

Ben söylemesi ayıp biraz ince ve uzun olduğumdan hiç gönlüme göre alışveriş yapamam zaten. Ya kolu kısa gelir, ya paçası. Mesela bilinen markaların kotları bana kesinlikle olmaz. Şİmdi göbüşüm olunca naapcam onu hiç bilmiyorum. Artık diktircez herhalde...

Bende doktor bi arkadaştan duymuştum ama henüz Türkiyeye gelmedi yurtdışında var diye duymuştum demek gelmiş çok cezbedici

hımm bu testi ilk defa duydum adı nedir peki bu testin biliyomusun sanırım eczanelerden temin edeceğiz dimi?? oda her eczanede varmıdır acaba :26: gerçi benim daha çook var 5 koca hafta kadar geçse biranönce keşke

aslında bi sürü hamile var ve hamile giyim az . kafalarını çalıştırıp çeşit çoğaltsalar bizlerden bi dünya para kazanırlarr..
hemde bisde gönlümüse göre alırısss:)) dimiiii

Kesinlikle

Hımm yurtdışında kullanılan ama daha sonra yasaklanan bir test duymuştum.
Sanırım bu.
Güzelmiş aslındaiçok merak edenler bakabilirler.
Ben de çok merak ederim ama sanırım beklerim:44:

arkadaşının ki doğru çıktı mı

Hımm yurtdışında kullanılan ama daha sonra yasaklanan bir test duymuştum.
Sanırım bu.
Güzelmiş aslındaiçok merak edenler bakabilirler.
Ben de çok merak ederim ama sanırım beklerim:44:
[/QUOTE]

bende beklerimm.. bunlarda gebelik testleri gibi olabilir. malum gebelik testlerindede kesinn sonuç alamıyorduk..
%90 kesin sonuç veren erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu düşünürsek.. beklemekte fayda var bence

Beklemekte fayda var gerçi bir zararı da yok yapılabilir.10 haftaya gelelim hayırlısıyla bakarız ozman.

bende beklerimm.. bunlarda gebelik testleri gibi olabilir. malum gebelik testlerindede kesinn sonuç alamıyorduk..
%90 kesin sonuç veren erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu düşünürsek.. beklemekte fayda var bence[/QUOTE]

hımm doru söylüyosun arkadaşım benim idrar testim negatif çıkmıştı ama sonrasında kanda pozitif olduğunu görmüştük beklicez bakalım önümüzde çoookk yol var daha

%90 kesin sonuç veren erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu düşünürsek.. beklemekte fayda var bence

hımm doru söylüyosun arkadaşım benim idrar testim negatif çıkmıştı ama sonrasında kanda pozitif olduğunu görmüştük beklicez bakalım önümüzde çoookk yol var daha[/QUOTE]

aynennn ilk önce sağlık testleri önemli bizim için şuan Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahh

hımm doru söylüyosun arkadaşım benim idrar testim negatif çıkmıştı ama sonrasında kanda pozitif olduğunu görmüştük beklicez bakalım önümüzde çoookk yol var daha

aynennn ilk önce sağlık testleri önemli bizim için şuan Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahh[/QUOTE]

Kesinlikle! Önce sağlıklı olsun. Kız ya da erkek olması da önemli değil, sadece öğrenmek isterim, 6 hafta daha beklemeden %90 olasılıkla öğrenebileceksem, kaçırmam bu fırsatı. Ama tabi ultrasonda bile yanlış görebiliyorlar, o yüzden %100 doğru diye bakmamak lazım olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…