inşallah canım ya 12-13 haftalık olcaz o zamana biz 11. ayda bile cinsiyeti görenler oluyormuş ya inşallah çabuk öğreniriz hepimiz
LCWde hamile kıyafetleri var artık, yeni başladılar...
LCWde hamile kıyafetleri var artık, yeni başladılar...
Arkadaşlar, bir de 10. haftada uygulanabilen idrar testleri var cinsiyet için, biraz tuzlular gerçi, 90 TL, ben galiba dayanamayıp alcam bi tane. Garanti olsun diye de 11. haftada yapıcamTest sonuç vermezse boşa gitmesin bari para
var biliyorummm ama nette katologda 3 tane şey koymuşlar onu diyorum
Öyle zaten canım,çok çeşit yok maalesef
Onun da mı testi varmış
aslında bi sürü hamile var ve hamile giyim az . kafalarını çalıştırıp çeşit çoğaltsalar bizlerden bi dünya para kazanırlarr..
hemde bisde gönlümüse göre alırısss:)) dimiiii
Evet canım idrarla bakıyosun, sabah ilk idrarla. şişesine koyup dairesel çeviriyomuşsun, turuncu olursa kız, yeşil olursa erkek. %90 ihtimalle sanırım, ama 10. hafta erken bi zaman olduğundan kürtaj olayları fazla olur diye hastanelerde kullanmıyorlarmış. Evde yapıyosun. Hatta benim arkadaşım yaptı.
Evet canım idrarla bakıyosun, sabah ilk idrarla. şişesine koyup dairesel çeviriyomuşsun, turuncu olursa kız, yeşil olursa erkek. %90 ihtimalle sanırım, ama 10. hafta erken bi zaman olduğundan kürtaj olayları fazla olur diye hastanelerde kullanmıyorlarmış. Evde yapıyosun. Hatta benim arkadaşım yaptı.
aslında bi sürü hamile var ve hamile giyim az . kafalarını çalıştırıp çeşit çoğaltsalar bizlerden bi dünya para kazanırlarr..
hemde bisde gönlümüse göre alırısss:)) dimiiii
evet canım idrarla bakıyosun, sabah ilk idrarla. şişesine koyup dairesel çeviriyomuşsun, turuncu olursa kız, yeşil olursa erkek. %90 ihtimalle sanırım, ama 10. Hafta erken bi zaman olduğundan kürtaj olayları fazla olur diye hastanelerde kullanmıyorlarmış. Evde yapıyosun. Hatta benim arkadaşım yaptı.
arkadaşının ki doğru çıktı mı
bende beklerimm.. bunlarda gebelik testleri gibi olabilir. malum gebelik testlerindede kesinn sonuç alamıyorduk..
%90 kesin sonuç veren erken gebelik testlerinin bile fiyasko olduğunu düşünürsek.. beklemekte fayda var bence
hımm doru söylüyosun arkadaşım benim idrar testim negatif çıkmıştı ama sonrasında kanda pozitif olduğunu görmüştük beklicez bakalım önümüzde çoookk yol var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?