• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Nameless,
Burda seni en iyi anlayabilenler sanırım daha önceden kalp atışının olmaması yüzünden bebeğini kaybetmiş olanlar. Ben de bunlardan biriyim. Sağlıklı olmayacaksa olmasın diye düşününce insan biraz rahatlıyo sanırım. Ama kürtaj sonrası o boşluğu da iyi bilirim, sanki yalnız kalmış gibi hissediyor insan. Sana sabırlar diliyorum. Kısa sürede toparlanmanı umuyorum.

günaydın hanımlar nameless canım çok üzüldüm bizde bu endişelerdeyiz hergün yola devammı sonmu diye bekliyoruz bende düşük yaptığım için daha taze sanki bu yol bitmicekmiş gibi geliyor allah güç versin sağlık versin hepimize

daha yolun başındayken içime sinmeyen doktorumu değiştirmek istiyorum. adana da önereceğiniz bir kadın doğumcuya ihtiyacım var hanımlar:5:

Canım hoşgeldin....:92::92:Bak nasıl ayağımı sürüdüm hepiniz teker teker geliyorsunuzn arkamdan bana yetiştiniz eylül anneleri topiğine...Sizleride burada görmek benim için ayrı güzel...diğer topicten tam 4 hamile olduk eylül annelerine:))Umarım diğer kızlarda en kısa zamanda katılırlar aramıza...inşallah hep beraber sağlıklı bi şekilde tamamlarız bu yolculuğu...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

hoşbulduk hayatım... hiç niyet yokken çok şaşırıyorum geçen hafta ne planlarken bu hfta ne oldu allahıma bin şükür ..iyi sürmüşsün ayağını uğurlu geldi inş. diğer kızlarda teker teker dökülürler kaburalara şaka maka 2 aylık olmuşsun bak kaldı 7 ayın hayırlısıyla:nazar::nazar:.... kese ve kalp atışını görürümde endişem biter aslında bitmiyor 2li 3lü derken doğum doğum sonrası altından kalkarım inş.birde mnik kızmla çok hareketli bir hayat beni bekliyor sizide ama 2 tane bakalım becerebileceekmiyim

Günaydın eylülün güzel anne adayları nasılsınız ????birşey soracaktımm liste yapıldımı kim ne zaman doğuracak kalp atışını keseyi ne zaman duydu kaç yaşında cinsiyet bilgileri son adet tarihi olan bir liste varmı yoksa yoksa yokmu varsa bende girmek istiyorumda takip etmek için

merhaba arkadaşlar;
hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri takip ediyorum sayfayı..
sat 9 aralık fakat dün doktorum kesenin sadece 5 haftalık kadar göründüğünü söyledi:14:
oysa adetim geçeli nerdeyse 20 gün kadar oldu ve 7 haftalık olması gerekiyordu..
2 yaşında bir kızım var ve kızımdan önce yine böyle kalp atışı duymadan yaşadığım bi düşük tecrübem..
beklemek çok zor..
acaba var mı benimle aynı durumu yaşayan ve sonunda kalp atışını duyan?

arkadaşlar ben çok sıkılıyorum yaa yat yat nereye kadar 10 gündür evden dışarı çıkmadım ağlama krizlerine giriyorum artık yarın saat 1.30 kontrolüm var inşallah güzel haberlerle döncem size kanamam halen devam ediyor :43::43:

Günaydın eylülün güzel anne adayları nasılsınız ????birşey soracaktımm liste yapıldımı kim ne zaman doğuracak kalp atışını keseyi ne zaman duydu kaç yaşında cinsiyet bilgileri son adet tarihi olan bir liste varmı yoksa yoksa yokmu varsa bende girmek istiyorumda takip etmek için

İlk sayfamızda var, Esrant'a özelmesajla bilgilerini yazarsan seni de ekleyecektir.

merhaba arkadaşlar;
Sat 9 aralık fakat dün doktorum kesenin sadece 5 haftalık kadar göründüğünü söyledi:14:
Oysa adetim geçeli nerdeyse 20 gün kadar oldu ve 7 haftalık olması gerekiyordu..
2 yaşında bir kızım var ve kızımdan önce yine böyle kalp atışı duymadan yaşadığım bi düşük tecrübem..
Beklemek çok zor..
Acaba var mı benimle aynı durumu yaşayan ve sonunda kalp atışını duyan?

canım geç döllenme olmuştur.1 hafta daha bekle ozman belli olur.ben de hala kalp atışını duymadım.salı günü bakacaz inşallah.

merhaba arkadaşlar;
sat 9 aralık fakat dün doktorum kesenin sadece 5 haftalık kadar göründüğünü söyledi:14:
oysa adetim geçeli nerdeyse 20 gün kadar oldu ve 7 haftalık olması gerekiyordu..
beklemek çok zor..

KIZLAR GÜNAYDINNNN.

canım benimkide 5 haftalıkken göründü kalp atışı ama herkesinki farklılık gösteriyor sakın ttakılma ablamında geç görünmüştü hayırlısı ile duyarsın Allahın izniyle takılma sakın

merhaba arkadaşlar;
beklemek çok zor..

hoşgeldin canım öncelikle sağlıklı bir gebelik geirmen dileğiyle geç döllenme olmuş olamazmı bu ihtimalden bahsetmedimi doktor içini ferah tut inş. sağlıklıdır hepimizinki

yazgülü inşallah güzel haberler alırsın ben de 10 günlük raporun ardından yarın işe dönüyorum gerçi ben evde miskin miskin takılmayı sevdiğim için bana çok koymadı ama umarım kanaman da bir an önce biter.

kızlar ben 6+3 günlükken gittim dr boş gebelik dedi 3 gün sonra gel tekrar kontrol edelim dedi aynı gün akşamüzeri başka bi doktora gittim bebek var ve kalp atışları da başlamış dedi 3 gün sonra tekrar kontrole gittim ilk doktorum vajinal ultrason ile baktı ve bebeğin kalp atışlarını duydu bebeğin boyunu ölçmeyi unutmuş karnımdan baktı bebeği yine göremedi böyle de ilginç durumlar var onun için biraz rahat olun bence

Back