Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewe ultrason aleti alasım var ya :)) tüm gün oturup onu izleyebilirm:)))![]()
Canım hoşgeldin....:92::92:Bak nasıl ayağımı sürüdüm hepiniz teker teker geliyorsunuzn arkamdan bana yetiştiniz eylül anneleri topiğine...Sizleride burada görmek benim için ayrı güzel...diğer topicten tam 4 hamile olduk eylül annelerine:))Umarım diğer kızlarda en kısa zamanda katılırlar aramıza...inşallah hep beraber sağlıklı bi şekilde tamamlarız bu yolculuğu...![]()
Günaydın eylülün güzel anne adayları nasılsınız ????birşey soracaktımm liste yapıldımı kim ne zaman doğuracak kalp atışını keseyi ne zaman duydu kaç yaşında cinsiyet bilgileri son adet tarihi olan bir liste varmı yoksa yoksa yokmu varsa bende girmek istiyorumda takip etmek için
merhaba arkadaşlar;
hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri takip ediyorum sayfayı..
Sat 9 aralık fakat dün doktorum kesenin sadece 5 haftalık kadar göründüğünü söyledi
Oysa adetim geçeli nerdeyse 20 gün kadar oldu ve 7 haftalık olması gerekiyordu..
2 yaşında bir kızım var ve kızımdan önce yine böyle kalp atışı duymadan yaşadığım bi düşük tecrübem..
Beklemek çok zor..
Acaba var mı benimle aynı durumu yaşayan ve sonunda kalp atışını duyan?
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım)
merhaba arkadaşlar;
sat 9 aralık fakat dün doktorum kesenin sadece 5 haftalık kadar göründüğünü söyledi
oysa adetim geçeli nerdeyse 20 gün kadar oldu ve 7 haftalık olması gerekiyordu..
2 yaşında bir kızım var ve kızımdan önce yine böyle kalp atışı duymadan yaşadığım bi düşük tecrübem..
beklemek çok zor..
acaba var mı benimle aynı durumu yaşayan ve sonunda kalp atışını duyan?
Hoşgeldinizzzz, miniğin ve sen :)
merhaba arkadaşlar;
sat 9 aralık fakat dün doktorum kesenin sadece 5 haftalık kadar göründüğünü söyledi
oysa adetim geçeli nerdeyse 20 gün kadar oldu ve 7 haftalık olması gerekiyordu..
beklemek çok zor..
acaba var mı benimle aynı durumu yaşayan ve sonunda kalp atışını duyan?
sağol canım benide eklermisiniz takibimi burda yapmak istiyorum