2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar annem bu hafta kuru üzüm getirmişti ye bunalrı dedi hiç oralı bile olmadım bugün işyerine getirdim 1 kase yedim. merak ettim araştırdım çok faydalıymış bu zamanlarda bize demiri attırıyomuş ki en ihtiyacımız oldugu seylerden biri vede bulantıyı azaltırmış lütfen hepiniz alın.

badem ve kuru incirin de faydası çok

aaaa inanmıyorum.ben hep doktoruma güvendim.2 ay önce gebeydim 9 haftalıktı kalbi durdu dedi doktorum.ve küratj oldum başka doktora hiç gitmedim.gitsemiydim acaba....gerçi iş işten geçti.

nasılsın canım , nasıl gidiyor?

şimdilik iii hayatım.bulantılarla ben burdayım diyor 2 gündür.senin nasıl gidiyor.bir de listeye eklmen için özle mesaj atmaya çalıştım.kutun dolu sanırım.buradn söyleyim ozman canım ekleyebilirsen çok sevinirim.

Sat:13 aralık
beklenen doğum:19 eylül
TRABZON
KİLO:68
teşekkür ederim

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr

günaydın canım bende şimdi sana mesaj göndermeye çalışıodum ama msj kutun dolu diye gelmiomuş
benide listeye eklermisin diyecektim kocaelde yaşıyorum 29 yaşındayım sat 16 aralık beklenen doğum tarihi 22 eylül eklersen sevinirim canım

Benim sorunum yok çok şükür,güzel gidiyor her şey
Hımm bakayım canım,doluyor sık sık ama şimdi burdayım eklerim.
Yalnız bilgilerinin tamamını eklersen daha iyi olur canım.
???

Çok pardon kızlar,boşaltıyorum şimdi özel mesaj kutusunu
Ekliyorum şimdi seni de canım

kilo:68
güncel bilgi:kalp atışı salı günü inşallah

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…