hayırlı olsun hoşgeldin aramıza..
bende aysel hanıma gidiyorum bu cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicez..aysel hanım süper bir doktor..fazlasıyla ilgili ne yiyip içmemenden tut psikolojik desteğe kadar herşeyi yapıyo sağolsun..
slm kızlar şimdi nette gezinirken gebelerin enyakın sağlık ocağı yada aile sağlığı merkezlerine ilk 14 hafta içinde gidip kayıt yaptırmaları gerekiyor gibi bi yazı okudum kart açılacakmış die. bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
slm kızlar şimdi nette gezinirken gebelerin enyakın sağlık ocağı yada aile sağlığı merkezlerine ilk 14 hafta içinde gidip kayıt yaptırmaları gerekiyor gibi bi yazı okudum kart açılacakmış die. bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
evet canım dogru.aile saglık merkezıne haber verılmesi gerekıyor.kayıt yapıp kart acıyorlar ve aşılar saglık ocagında yapılıyor.ben kayıt yaptırdım ve 25 nısanda aşi olacagımı soyledi aile hekımı birde kadın dogum uzmanının yaptıgı tahlıl sonuclarını istedi.onların da bılmesı gerekıyormus.
canım ne aşısı yapılıyo ??
slm kızlar.
ben 2 gunden beri cok kotuyum.okula bıle gıdemedım.rapor aldım.doktor yat kalkma dıyor.halsızlık bulantı tansıyon da 8 -5.serumla beslenıyorum.herseyden dıksınıyorumm.
hıcbıse yiyemıyorumm.uyku duzenım de ii degıl.doktorumuz bebegımın cok ii oldugunu hiç bı sorun olmadıgınıfakat bu rahatsızlıkların devam edecegını soyledi.
canımın istedıgı hiç bısı yok.yemek dusundukte bıle mıdem bulanıyorr.
merhaba kızlar bende 2010 eylül annesiyim geçen sene bizim yaşadıklarımızı şuan siz yaşıyorsunuz yazdıklarınızı okuyunca o günler aklıma geldi duygulandım anne olmak çok güzel ve çok zor hamilelik sürecide kişiden kişiye değişiyor benim bulantılarım çok olmuştu ama tabi hepsi geçiyor bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herşey unutuluyor hepinize kolay bir hamilelik süreci ve kolay doğumlar diliyorum sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah sağlıklı günler allah yardımcınız olsun
Allah yardımcınız olsun umarım çabuk geçer.bende de hiç bulantı yok ama çok iştahsızım canım bi şey istemiyor dün dr'um ilk 3 ay önemli değil olur bunlar dedi ama ben hep böyle devam ederse diye korkuyorum
canım kagıta yazdı hemsıre hanım.tarıhı ve aşiyi sımdı net olarak hatırlamıyorum.saglık merkezıne gıt canımm
ilk kontrolde tüm tahlilleri yaptı vitaminn fln veriyor daha sonra 1,5-2 hafta sonrasına gün veriyor.ben daha çok acemiyim yaailk kontrolde ultrasonla bakıyo ve sonra tahliler için gün mü veriyo acaba???eger öyleyse ne kadar zaman sonraya veriyo acaba
bende şimdiye kadar hiç çıkarmadım ama bulantı hissim azıcık var tiksinme gibi kokulara hassasiyet var kızlar benim hep endişem progestan kullanıoruz ya kanamayı kesiyormuş sağlık ocağında hemşire progestan kullanmış dış gebelikmiş ve kanama olmadığı için düşük olcağını bilememişler ve tüpleri patlamış bunu söyleyince bende korktum benim kanamam hiç olmadı lekede olmadı progestan kullanıyorum acaba kese gelişmezse kanamada olmazsa ilaçtan anlamazsam diye korkuyorum ev içinde çok kazam oluyor benim özellikle ağırlık taşıma gibi oğlumu kaldırıp indirmek zorunda kalıyorum klozete
Merhaba anne adayları bende size katıldım pazartesi yeni öğrendim gebeliğimi 16 aralık sat eylül 22 beklenen doğum tarihi 2. bebeğim 1.si 14 aylık allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?