- Emoji Skoru
- 55
- Puanlar
- 683
evet çok güzel olurdu.hamiş hamiş hiç bir yere kıpırdayamayız.zaten hiç bir yere gidemiyoruz.annem bir yere gidemezsin diyor eşim zaten iş çıkışı gelip alıyor pazar günleri bile ev."aman aman dinlen sonra gezersin"diyenler.....
Bunalıyorum ama minoşum için katlanacağım
selam kızlar..yine döktürmüşsünüz walla ..okulan geleli 1 saat oldu ve resmen ekrana yapıştım.. benimde mide bulantım var ve mide ekşimeside var gazı cıkarınca rahatlıyorum. genelde yemekten sonra oluyor ve 1 haftadır peynir ekmek yiyorum sanki baska bişey yiyemeiyecekmişim gibi geliyor. meyve de yiyebiliyorum.
folic plus kullanıyorum gunde 3 tane halsizlik olursa elevite geç dedi doktorum ama 3. aydan sonra verecekmiş.
bu arada ben de sigara iciyordum yılbası aksamı ogrendim ve bıraktım ilk zamanlar zordu ama 6+4 de mide bulantısıyla birlikte tiksinme geldi umarım içen arkadaslarımız bir çırpıda bırakırlar.
şu mide dönmesi bir geçse cıkarmıyorum cunku sadece bulanıyor ve yemek fikri bile cok kötü geliyor..umarım tum cekenlerin hemen geçer..
selam kızlar..yine döktürmüşsünüz walla ..okulan geleli 1 saat oldu ve resmen ekrana yapıştım.. Benimde mide bulantım var ve mide ekşimeside var gazı cıkarınca rahatlıyorum. Genelde yemekten sonra oluyor ve 1 haftadır peynir ekmek yiyorum sanki baska bişey yiyemeiyecekmişim gibi geliyor. Meyve de yiyebiliyorum.
Folic plus kullanıyorum gunde 3 tane halsizlik olursa elevite geç dedi doktorum ama 3. Aydan sonra verecekmiş.
Bu arada ben de sigara iciyordum yılbası aksamı ogrendim ve bıraktım ilk zamanlar zordu ama 6+4 de mide bulantısıyla birlikte tiksinme geldi umarım içen arkadaslarımız bir çırpıda bırakırlar.
şu mide dönmesi bir geçse cıkarmıyorum cunku sadece bulanıyor ve yemek fikri bile cok kötü geliyor..umarım tum cekenlerin hemen geçer..
selam kızlar..yine döktürmüşsünüz walla ..okulan geleli 1 saat oldu ve resmen ekrana yapıştım.. benimde mide bulantım var ve mide ekşimeside var gazı cıkarınca rahatlıyorum. genelde yemekten sonra oluyor ve 1 haftadır peynir ekmek yiyorum sanki baska bişey yiyemeiyecekmişim gibi geliyor. meyve de yiyebiliyorum.
folic plus kullanıyorum gunde 3 tane halsizlik olursa elevite geç dedi doktorum ama 3. aydan sonra verecekmiş.
bu arada ben de sigara iciyordum yılbası aksamı ogrendim ve bıraktım ilk zamanlar zordu ama 6+4 de mide bulantısıyla birlikte tiksinme geldi umarım içen arkadaslarımız bir çırpıda bırakırlar.
bugün benim doktorumda dediki bebek bu aylarda anneden beslenir yemezsen senin vucudun etkilenir ama canın istemiyosa zorlama 3 aydan sonra yemen gerekecek. bebek ilk 3 ay yemezsen kaslarından proteini kemiklerinden kalsiyumu alır dedivay sıpa vay annesinden kemirip dururmuşş gerçi anasında depolar sağlam maşallaaahh
miğde bulantısının tavan yaptığı hafta 8. haftadır dedi şimdi kusmuyorsan hafif geçireceksin demekki dedi.. öyle dediya miğde bulantım geçti sanki
Ay zaman gelecek hepimiz yavaş yavaş doğum yapıcaz.minoşlarımızı kucağımıza alıcaz.bu seferde onlar için neler gerekli onları konuşacaz.ay düşündükçe hemen gelmesini istiyorum.rüyamda gördüm akşam çok tatlı.rüyada anne olmak bile hoş.merak ediyorum nasıl bir şey olacak.kime benzeyecek.dimi kızlar bi düşsenize o günleri...
Ay zaman gelecek hepimiz yavaş yavaş doğum yapıcaz.minoşlarımızı kucağımıza alıcaz.bu seferde onlar için neler gerekli onları konuşacaz.ay düşündükçe hemen gelmesini istiyorum.rüyamda gördüm akşam çok tatlı.rüyada anne olmak bile hoş.merak ediyorum nasıl bir şey olacak.kime benzeyecek.dimi kızlar bi düşsenize o günleri...
bugün benim doktorumda dediki bebek bu aylarda anneden beslenir yemezsen senin vucudun etkilenir ama canın istemiyosa zorlama 3 aydan sonra yemen gerekecek. bebek ilk 3 ay yemezsen kaslarından proteini kemiklerinden kalsiyumu alır dedivay sıpa vay annesinden kemirip dururmuşş gerçi anasında depolar sağlam maşallaaahh
miğde bulantısının tavan yaptığı hafta 8. haftadır dedi şimdi kusmuyorsan hafif geçireceksin demekki dedi.. öyle dediya miğde bulantım geçti sanki
evet canım kesinlikle öyle doğumları yaptıktan sonra şunu mu alsak bunu mu alsak konu kıyafete biberonlara bezlere gelecekIlk bebişler babaya benzer anneyede benzeyenleri gördüm ama ben renkli gözlü olduğum için bana benzemesini istiyorum her haliyle zekası babası olsun
valla geçenlerde eşim tatile gitme işini napıcaz dedi bende bu sene tatil işi kalacak mecbur dedim niye dedi.. ee dedim doğumdu evin tadilatı bebiş odasıydı bebiş ihtiyaçlarıydı bide tatil yaparsak zorlanırız dedim ayy dedi ne masrafı olacak onun dedii ayyy dedim bebiş çıplak doğacak eşyalarıylamı gelecek
valla geçenlerde eşim tatile gitme işini napıcaz dedi bende bu sene tatil işi kalacak mecbur dedim niye dedi.. ee dedim doğumdu evin tadilatı bebiş odasıydı bebiş ihtiyaçlarıydı bide tatil yaparsak zorlanırız dedim ayy dedi ne masrafı olacak onun dedii ayyy dedim bebiş çıplak doğacak eşyalarıylamı gelecek
ben de babasına benzemesini istiyorum sana benzesin dedikçe daha bir kabarıyor.....
valla geçenlerde eşim tatile gitme işini napıcaz dedi bende bu sene tatil işi kalacak mecbur dedim niye dedi.. Ee dedim doğumdu evin tadilatı bebiş odasıydı bebiş ihtiyaçlarıydı bide tatil yaparsak zorlanırız dedim ayy dedi ne masrafı olacak onun dedii ayyy dedim bebiş çıplak doğacak eşyalarıylamı gelecek
ahahahahahahaKabarmaz mı hiiiç ah şu erkekler... Benimkide her akşam fındığımla konuşuyor.. çok duygulanıyorum. Ben konuşmuyorum onun konuştuğu gibi. Sürekli şöyle babaaaam fındığım nasılsın iyimisin bak ben geldiim diyor gülüyorum elimde olmadan aslında en güzelini yapıyor
bizimki de öyle...2 akşama bir balık alıyor kendi elleriyle yapıyor mutfağın halini sormayın....sonra da gelip karnıma konuşuyor balık yiyelim mi bıdığım...sonra kocaman bir öpücük...ben mutfağın haline ağlasam mı yoksa gülsem mi anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?