2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben 7.haftadayım ama midem çok yanıyo sizde de varmı bu durum ne iştah kaldı ne bişey,minişimi besleyememekten korkuyorum ya:2:

bende olmadı pek fazla canım ama bazı arkadaşlar çok çekiyorlar bu durumdan. Bildiğim kadarıyla galeta tarzı şeyler iyi geliyor mideni bastırır.

Burda kar niye yok......burda bu sene kış da yok

Arkadaşlarım turşu yemek istiyorum zararı varmı acaba?Birde günde iki üç bardak çay içiyorum.Sorun olurmu acaba?:26:

bebişte iyiymiş 16 mm olmuş sıpa

Arkadaşlarım turşu yemek istiyorum zararı varmı acaba?Birde günde iki üç bardak çay içiyorum.Sorun olurmu acaba?:26:

çayı hergün içiyorsan 1 bardak ve çok çok açık iç..
turşununda zararı olmaz şimdilik ama çok da abartma vucudun şişmesin.

turşu bende yiyorum bi zararını duymadım henüz. Ama çay çok fazla içme demir eksikliğine yol açıyormuş. Doktor günde en fazla 2 bardak veriyor çay o da açık olucakmış fazla demli olmasın.

Dr.un yasaklamış mıydı turşuyu? Yasakladıysa yeme... Çayı da 1 bardak içsen daha iyi sanki.

Bende turşuya dayanamıyorum yiyorum hep öyleyimdir zaten ama doktorlar yenmemesi taraftarıymış çok tuzlu olduğu için ödeme sebep olurmuş

turşu bende yiyorum bi zararını duymadım henüz. Ama çay çok fazla içme demir eksikliğine yol açıyormuş. Doktor günde en fazla 2 bardak veriyor çay o da açık olucakmış fazla demli olmasın.

off kızlar bende inanılmaz yiyorum ya bide suyunu içiyorum banamısın demiyor valla şuan bile ağzımın suyu akıor :26:

off kızlar bende inanılmaz yiyorum ya bide suyunu içiyorum banamısın demiyor valla şuan bile ağzımın suyu akıor :26:

böyle anlatıyosunya canımçektimi diye şöyle bi kendimi dinledim banamısın demedi canım hiç turşu ekşi istemiyo sırf limon kokusundan salatadan tiksindim

Benim de canım turşu hiç istemiyor. Salataya tahammülüm yok. Üstüne tavuk ve salçalı yemek yada çorbalardan da tiksindim. Umarım çabuk geçer(

Bemim de canım kavun çekiyor şimdi.mevsiminde olmadığımız için sizce ne yapmalıyımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…