• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
nasıl giidiyor hamilelik
bulantılar başladımı
bende hiç bişey yok
acayipte iştah var
bu hamileliğimdede çok kilo alacam snırım

Kızlar bu da benim bebeşim
Gördüğünüz karaltı kese, solda işaretli olan da bebek....

Uploaded with ImageShack.us

lithium sendemi özel balıkesire gidiyorsun bende randevu aldım ismail erenden oraya gidicem orda doğum yapmayı düşünüyorum kısmetse arkadaşım 7 aylık hamiş şu an orda yapıcakmış doğumunu araştırmış baya doğum 300 lira demişler ama onun dr. başka yerde çalışan dr. özel gelicek sezeryana o hastaneye sen hangi dr.a gidiyorsun

hayırlı olsun canım umarım herşey hep yolunda gider hepimiz için :49:
sağol sevgili inşallah hepimiz için herşey yolunda gider tatlım..
öyle zaman oluyor ki özellikle ben türk kahvesinin yanında çok severdim (şimdi türk kahvesi de içmiyorum ) ah diyorum olsaydı bi tane ama kokusuna tahammulum bile yok.Gözümün önüne bebegimin minicik bi yerde duman içindeki görüntüsü geliyor pakete bile dokunmuyorum artık hatta yanımda kimseye içirmiyorum sigara. Eşim az içer zaten onu mutfaga postalıyorum arada içiyor ama yanıma gelmesiyle banyoya yollamam bir oluyor:1: Hamile birinin yanında 7 tane sigara içildiğinde anne 1 tane içmiş oluyormuş bilginiz olsun yanınızda içirmeyin sigara.
Birde belgeselde izledim anneden bebege ayrıştırılmadan geçen 2 sey varmıs sigara ve alkol. Bütün zararıyla bebeğe gidiyor kızlar nolur yapmayın.
bende 1 sene önce içiyordum sigara ve bebiş düşündüğümüz için önceden bırakmak istedim 12-13 senelik tiryakiydim.. irademle bıraktım eşime de 1 ay sonra bıraktırdım bırakamayanlar için Allen Carr- sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kara kaplı kitabı öneririm eşim bu sayede bıraktı ve tavsiye ettiğim birçok kişi..
hadi gözün aydın canım inşallah bu defa rahat edersin. Bebiş nasılmış?

bebiş iyiymiş kalp atışlarını dinletmedi ama kalp atışı da var dedi o gördü ama ben ultrasondan pek anlamadığım için he he dedim geçtim :1: tosuncuk 1,5 cm olmuş 8 haftayla uyumlu görünüyomuş.. bi terslik yok dedi.. sarı akıntım var dedim vajinal fitil verdi bunun bebeğe hiçbir zararı yok dedi sadece rahmi hijyen eder dedi..sanki ultrasonda 2 göz bir ağız gördüm kendimmi öyle uydurdum bilemiyorum:1:

selam kızlar doktordan geldim. bu seferki iyi bi doktor sanırım.. ben istemeden kartını verdi istediğin vakit kafana takılan bi soru olduğunda çekinmeden ara dedi
:)

Çok sevindim canım,eee bebiş nasıl peki?

öyle zaman oluyor ki özellikle ben türk kahvesinin yanında çok severdim (şimdi türk kahvesi de içmiyorum ) ah diyorum olsaydı bi tane ama kokusuna tahammulum bile yok.Gözümün önüne bebegimin minicik bi yerde duman içindeki görüntüsü geliyor pakete bile dokunmuyorum artık hatta yanımda kimseye içirmiyorum sigara. Eşim az içer zaten onu mutfaga postalıyorum arada içiyor ama yanıma gelmesiyle banyoya yollamam bir oluyor:1: Hamile birinin yanında 7 tane sigara içildiğinde anne 1 tane içmiş oluyormuş bilginiz olsun yanınızda içirmeyin sigara.
Birde belgeselde izledim anneden bebege ayrıştırılmadan geçen 2 sey varmıs sigara ve alkol. Bütün zararıyla bebeğe gidiyor kızlar nolur yapmayın.

Bende çay,kahve,t.kahvesi ve sigara artı arada alkol(haftasonları dışarı çıkınca) tüketen biriydim.
Şimdi hiçbirini ağzıma sürmüyorum,sürmem
:69:

19 OCAKTA kesemizi gördük 3 hafta sonra çağırdı doktor kal atışları ve testler için. başım çok dönüyor tek şikayetim bu ve ne bulursam yiyorum.

bide sigara içiyordum şimdi içmiyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum

bende de başdönmesi var malesef.ahh şu sigarayı keşke aylar önceden bırakabilseydim.benim de başım dertte bu sorunla.bu stesi nasıl yenebiliriz ve etrafımdaki herkes sigara içiyor.

Çok sevindim canım,eee bebiş nasıl peki?

Bende çay,kahve,t.kahvesi ve sigara artı arada alkol(haftasonları dışarı çıkınca) tüketen biriydim.
Şimdi hiçbirini ağzıma sürmüyorum,sürmem
:69:

aynen canım bende senin gibiydim hatta yılbasında kalabalık bi arkadas grubu agırladık evde ben onlara taze sıkılmıs portakal suyuyla eşlik ettim :1:

yaa başkası içince ediyoo çook ama ben bi iki çekince etmiyo bende tiksineyim diye dua ediomm

iste o cektiğin 1-2 nefes senin tiksinmeni engelliyor bagısıklıgını devam ettiriyorsun çünkü.Bi süre dene hiç içme yani o 1-2 fırt bile olmasın, yanında içirme, sigara içen birine bakma ( can çekiyor o zaman biliyorum)1 hafta dene bunu.Bence o zaman sana da tiksinti gelicektir. İlk bıraktığımda bende daha tiksinmemiştim hatta veda sigarası içtim :1: kan verdim hastaneye gebelik testi için sonuçları beklerken kahvaltı yaptık eşimle dısarıda. Dedim ki ben hamileyim ama sigarayla vedalaşmam lazım kahvaltıdan sonra 1 sigara içtim gittik sonuçları aldık pozitif:nazar: o sigara son sigaram oldu. Başlarda canım istedi ama hep bebegimi düşündüm, orda duman altı olucak boğulucak daha çok minik falan hep böyle şeyler düşündüm. Eşimde asla içirtmez zaten bi süre sonrada tiksinmeye başladım. İnşallah sizlerde tiksinirsiniz canım.

Işin garip tarafı ben öle çok sigara içen biride değildim ama şimdi ne olduysa aklımdan çıkmıyor hele bugün anlatamam

iste o cektiğin 1-2 nefes senin tiksinmeni engelliyor bagısıklıgını devam ettiriyorsun çünkü.Bi süre dene hiç içme yani o 1-2 fırt bile olmasın, yanında içirme, sigara içen birine bakma ( can çekiyor o zaman biliyorum)1 hafta dene bunu.Bence o zaman sana da tiksinti gelicektir. İlk bıraktığımda bende daha tiksinmemiştim hatta veda sigarası içtim :1: kan verdim hastaneye gebelik testi için sonuçları beklerken kahvaltı yaptık eşimle dısarıda. Dedim ki ben hamileyim ama sigarayla vedalaşmam lazım kahvaltıdan sonra 1 sigara içtim gittik sonuçları aldık pozitif:nazar: o sigara son sigaram oldu. Başlarda canım istedi ama hep bebegimi düşündüm, orda duman altı olucak boğulucak daha çok minik falan hep böyle şeyler düşündüm. Eşimde asla içirtmez zaten bi süre sonrada tiksinmeye başladım. İnşallah sizlerde tiksinirsiniz canım.

benimkide içirtmiyoorr..asla içirtmez zaten de içmiyorum biliyor.dediğin gibi bende bitiyor herşey bebiş için mecburum kuzuum beniim kıyamam ufacık yerde duman altı olmasın haklısın canımm:43::43:

aynenn canım insan kendine bile söylemeye utanıyor artık bende dikkat edeceğim herkes tiksinmiş ya ben niye tiksinemiyorum?

Öyle düşünme canım. Herkeste aynı olucak diye bişi yok. Kendinizi de suçlamayın sakın. Sizi çok strese sokuyorsa 1-2 nefes alın çünkü streste çok zararlı. Mesela benim sigaraya kalmadı ama colayı çok canım istiyor bazen ilk zamanlar hiç içmemiştim ama şimdi aklımdan atamadığım oluyor 1 yudum içiyorumm geçiyor o stresim. Hepimizin zaafları var önemli olan zararı olan şeyleri hayatımızdan çıkartmaya çalışmak, çıkartamıyorsak minimuma indirmek..

Back