Biz kız için Derin Deniz düşündük uzun süre. Ama artık karar değiştirdik Derin çokk fazla oldu diye. Şimdi daha farklı bişiler araştırıyoruz.Bi de benim eşim gemi kaptanı bebişimizde gemide oldu zatenDenizli sulu bişi olsun istiyoruz
Hayber ne demek ben de merak ettim. Rüzgar ve İdil güzel ama Mina bana zor bir isim gibi geliyor. Söylemek zor yani.
Benimkiler belli: Beliz ve Berkin
19 OCAKTA kesemizi gördük 3 hafta sonra çağırdı doktor kal atışları ve testler için. başım çok dönüyor tek şikayetim bu ve ne bulursam yiyorum.
bide sigara içiyordum şimdi içmiyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum
Bolca su iç. Su nikotinin kandan atılmasına yardımcı oluyormuş, damarları temizliyormuş.
nedeki sanki MİNA kolay söyleniyor gibi geldi senin isimlerde çok güzel ben BELİZ ismini çok beğenirim
Çok güzellllll! Denizde olması yani:) O zaman sana Ada'yı önericem ama o da çok fazla oldu artıkEge olabilir. Aklım gelmedi başka...
sigara içen var mı aramızda?
YANLIŞ SORU SİGARA İÇİPTE ŞİMDİ BIRAKAN VAR MI?
ben 13 senedir içiyordum kan tahlilinde öğrendiğim gün bıraktım şimdi iğrenç kokuyor burnuma inşallah doğumdan sonra da iğrenmeye devam ederim. Eşim arada mutfakta içiyor kokusuna tahammul edemiyorum.
folik asidi günde 400 mg alman gerekiyor canım. Hangi markayı kullanıyorsun bilemiyorum ben solgar kullanıyordum günde 1 tane yeterli oluyordu.Kullandıgın markanın üzerinde kaç mg oldugu yazar ona göre alırsın.200 mglıksa 2 tane alıcaksın.Kese için erken olabilir 5. haftada gidersin doktor genel bir kontrol yapar kan testini tekrarlatır degerlerinin yükselmesi gerekiyor.keseyi göremezse 1-2 hafta içinde tekrar çağırır. Şu anda yapman gereken kendini fazla yormamak, çok sıcak banyo yapma,biyerlere uzanma,ağır eşya kaldırıp çekme.Şimdi bebeğinin sana tutunma zamanı dikkatli hareket et tatlım. Insallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.Sormak istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin
ben 13 senedir içiyordum kan tahlilinde öğrendiğim gün bıraktım şimdi iğrenç kokuyor burnuma inşallah doğumdan sonra da iğrenmeye devam ederim. Eşim arada mutfakta içiyor kokusuna tahammul edemiyorum.
Benimde tiksinmem lazım ama nasıl
canım bende 1 hafta kadar 1 2 taneyle idare ettim sonra bırktım şimdi ise resmen tiksiniyorum. sende bikaç gün içme inanki daha sonra tiksinirsin. zaten ne kadar erken bırakırsan okadar faydalı benim ablam bırakıcam bırakıcam diye diye 9.aya girdi hala içiyor.
uzun süre sigara içerek bu kötülüğü kendimize yaptık zaten lütfen bebişlerimize yapmayalım
teşekkür ederim=)) folic plus kullanıyorum. prospektüsünde "Bileşimi: Bir Folic Plus Film Tablette, etken madde olarak 174 mcg Folik asid, 267 mg elementer kalsiyuma karşılık 667 mg Kalsiyum karbonat ve 2,5 mcg Vitamin D bulunmaktadır" diyor. ve günde 3 tane kullanılması gerekiyor diyor. ancak yaklaşık 6 aylık hamile olan bir arkadaşıma sorduğumda ben günde 1 tane kullandım dedi kafam çok karıştı. bu arada tavsiyelerin için teşekkür ederim. umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
Bende ne kadar zaman istedik ne kadar uğraştık bebk için diyorum ama içimde biri var sigara sigara diyor ki ben çok tiryaki değildim 1 nefes alınca sanki bana bütün gün yetiyor. çok kızıyorum sonra kendime nasıl annesin diye ama olmuyor olmuyor
selam kızlar doktordan geldim. bu seferki iyi bi doktor sanırım.. ben istemeden kartını verdi istediğin vakit kafana takılan bi soru olduğunda çekinmeden ara dedi :)
Bende ne kadar zaman istedik ne kadar uğraştık bebk için diyorum ama içimde biri var sigara sigara diyor ki ben çok tiryaki değildim 1 nefes alınca sanki bana bütün gün yetiyor. çok kızıyorum sonra kendime nasıl annesin diye ama olmuyor olmuyor
selam kızlar doktordan geldim. bu seferki iyi bi doktor sanırım.. ben istemeden kartını verdi istediğin vakit kafana takılan bi soru olduğunda çekinmeden ara dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?