2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzellllll! Denizde olması yani:) O zaman sana Ada'yı önericem ama o da çok fazla oldu artık Ege olabilir. Aklım gelmedi başka...

Hayber ne demek ben de merak ettim. Rüzgar ve İdil güzel ama Mina bana zor bir isim gibi geliyor. Söylemek zor yani.

Benimkiler belli: Beliz ve Berkin

nedeki sanki MİNA kolay söyleniyor gibi geldi senin isimlerde çok güzel ben BELİZ ismini çok beğenirim

Bolca su iç. Su nikotinin kandan atılmasına yardımcı oluyormuş, damarları temizliyormuş.

nedeki sanki MİNA kolay söyleniyor gibi geldi senin isimlerde çok güzel ben BELİZ ismini çok beğenirim

Beliz'e ben de bayılıyorum, Berkin'den daha çok seviyorum:)

İçinde uzun söylenen harfleri olan isimleri ben tercih etmiyorum. Mina, Bade, Banu, Lale. Hele ki bu uzun harf ismin sonundaysa beni yoruyo:) Güzel ama ne bileyim, ben tercih etmem.

Bi de benim "i" ve "e" takıntım var. İlla ki isimde bu harfler olcak:) Benim adım, eşimin iki adı ve soyadımızda sadece bu iki harf var. Gelenek bozulmasın istedik:)

Çok güzellllll! Denizde olması yani:) O zaman sana Ada'yı önericem ama o da çok fazla oldu artık Ege olabilir. Aklım gelmedi başka...

ben Venezuela düşünüyorum orada oldu çünkü Ada ismini seviyorum ama Ege çok çok fazla var. Paylaşıcaz birbirimizle bol bol en sonunda bulucaz bişiler

sigara içen var mı aramızda?

YANLIŞ SORU SİGARA İÇİPTE ŞİMDİ BIRAKAN VAR MI?

Son düzenleme:
sigara içen var mı aramızda?

YANLIŞ SORU SİGARA İÇİPTE ŞİMDİ BIRAKAN VAR MI?

ben 13 senedir içiyordum kan tahlilinde öğrendiğim gün bıraktım şimdi iğrenç kokuyor burnuma inşallah doğumdan sonra da iğrenmeye devam ederim. Eşim arada mutfakta içiyor kokusuna tahammul edemiyorum.

ben 13 senedir içiyordum kan tahlilinde öğrendiğim gün bıraktım şimdi iğrenç kokuyor burnuma inşallah doğumdan sonra da iğrenmeye devam ederim. Eşim arada mutfakta içiyor kokusuna tahammul edemiyorum.

ben bir türlü tiksinemedim

şimdi içmiyorum ama canım çok istiyor

arada bir fırt falan içiyorum o kadar

teşekkür ederim=)) folic plus kullanıyorum. prospektüsünde "Bileşimi: Bir Folic Plus Film Tablette, etken madde olarak 174 mcg Folik asid, 267 mg elementer kalsiyuma karşılık 667 mg Kalsiyum karbonat ve 2,5 mcg Vitamin D bulunmaktadır" diyor. ve günde 3 tane kullanılması gerekiyor diyor. ancak yaklaşık 6 aylık hamile olan bir arkadaşıma sorduğumda ben günde 1 tane kullandım dedi kafam çok karıştı. bu arada tavsiyelerin için teşekkür ederim. umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

Aynen canım altına imzamı tıyorum
İnşallah içmeyiz birdaha

Benimde tiksinmem lazım ama nasıl

canım bende 1 hafta kadar 1 2 taneyle idare ettim sonra bırktım şimdi ise resmen tiksiniyorum. sende bikaç gün içme inanki daha sonra tiksinirsin. zaten ne kadar erken bırakırsan okadar faydalı benim ablam bırakıcam bırakıcam diye diye 9.aya girdi hala içiyor.

uzun süre sigara içerek bu kötülüğü kendimize yaptık zaten lütfen bebişlerimize yapmayalım

Bende ne kadar zaman istedik ne kadar uğraştık bebk için diyorum ama içimde biri var sigara sigara diyor ki ben çok tiryaki değildim 1 nefes alınca sanki bana bütün gün yetiyor. çok kızıyorum sonra kendime nasıl annesin diye ama olmuyor olmuyor

Dedigim gibi markaya göre içindeki oran ve günlük doz değişiyor canım folik plus kullanan arkadaşlar cevap verirler mutlaka sana. Hamile arkadasının kullandıgı belki benimki gibi 400 luktur o yuzden 1 tane kullanıyordur. Elimizden gelen yardımı yaparız canım ne istersen sorabilirsin

yok canım tabiki olaya vicdanıda sokarsan daha beter olursun öyle yapma üzme kendini. sigarayla konuş seni içmezsem ölmem ama iiçersem bebeğime zarar verirsin de kendini tatmin et hiç dayanmıorum diyorsan bir iki fırttan da bişiy olmaz heralde ya zaten ben asıl tiksinmeden bırakan arkadaşları takdir ediyoum kolay iş değil

selam kızlar doktordan geldim. bu seferki iyi bi doktor sanırım.. ben istemeden kartını verdi istediğin vakit kafana takılan bi soru olduğunda çekinmeden ara dedi :)

öyle zaman oluyor ki özellikle ben türk kahvesinin yanında çok severdim (şimdi türk kahvesi de içmiyorum ) ah diyorum olsaydı bi tane ama kokusuna tahammulum bile yok.Gözümün önüne bebegimin minicik bi yerde duman içindeki görüntüsü geliyor pakete bile dokunmuyorum artık hatta yanımda kimseye içirmiyorum sigara. Eşim az içer zaten onu mutfaga postalıyorum arada içiyor ama yanıma gelmesiyle banyoya yollamam bir oluyor Hamile birinin yanında 7 tane sigara içildiğinde anne 1 tane içmiş oluyormuş bilginiz olsun yanınızda içirmeyin sigara.
Birde belgeselde izledim anneden bebege ayrıştırılmadan geçen 2 sey varmıs sigara ve alkol. Bütün zararıyla bebeğe gidiyor kızlar nolur yapmayın.

selam kızlar doktordan geldim. bu seferki iyi bi doktor sanırım.. ben istemeden kartını verdi istediğin vakit kafana takılan bi soru olduğunda çekinmeden ara dedi :)

hadi gözün aydın canım inşallah bu defa rahat edersin. Bebiş nasılmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…