kızlar kızı erkeği boşwerinde isim neler var aklınızda????????? ben hiç bişey düşünemiyorum, daha doğrusu beğenemiyorummm
ben bu sefer isim koymayacam süprizim diye seviyorum.doğsunda bi bakarız ozaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kızı erkeği boşwerinde isim neler var aklınızda????????? ben hiç bişey düşünemiyorum, daha doğrusu beğenemiyorummm
hayırlı olsun
medicana Bahçelievler Düzgün bey e gidiyorum ben çokta memnunum tavsiye edeirm
erkek olur ise
HAYBER RÜZGAR
kız olur ise:
İDİL MİNA
Beğendiniz mi kızlar?
ben bir daha gidince doktora soracam hamgi yumurtalıktan hamile kalmışım diye sağ erkek sol kız derler ve benim kese sağda idi bakalım
Aynen canım ya hiç isim beğenemiyoruz biz.Geçici moda olan isimleri de istemiyorum nasıl karar vericez inan hiç fikrim yok.Beğendiğim bir isim 3 gün sonra hoşuma gitmiyor isim konusunda çok zorlanicaz biz :26:
erkekte rüzgar ismi benim de en çok içime sinen isim oldu şimdiye kadar. Hayber ne demekmiş canım ben ilk kez duydum. İdil mina cok güzel fonetik olarakta kulaga hoş geliyor
ben kızlarda masal a takmış durumdayım ama büyüyünce masal hanım pek hoş olmuyor. ne bileyim... başkada isim yok hiç aklımda
aramıza hoşgeldin canım,kan verip gebelik testi yaptırdın mı? avrupa yakasının neresindesin?
doktorlar hangi yumurtalıktan hamile kaldığımızı söylüyorlar mı?bende gidince soracağım.ama benim ta ilk günlerden sol kasığımda batma oluyordu.
erkek olur ise
HAYBER RÜZGAR
kız olur ise:
İDİL MİNA
Beğendiniz mi kızlar?
sağolun kızlar inşallahhhhhhhhhhhh...hep dua ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz...hepimiz için....
bende öyle yaaa hamile olduğumu öğrendim öğreneli çikolatayla aramıza dağlar girdi:))ne çok anlaşırdık oysa:))şimdi 1 parça alıyorum belki bana öyle geliyordur diye ama yok ikinci parçayı almıyorum...eskiden olsaaaa ufffff:))
bugün bi turşu yedim anlatamam:))anlatırken hala ağzıma sular düşüyor:)))ekmeğimi bile suyuna banıp banıp yedim...korktum walla midem kötü olcak diye:))bıraksalar suyunu içecemde kusarım diye korktum...ayyyyy ağzım yine şapır şaprur oldu....kızlar umarım sizi etkilemişimdir...
Hayber kalesi
peygamber efendimizin Arabistan da aldığı kale. Muhakkak duymuşsundur canım
söylüyorlarmış canım banada bir arkdaşa dedi bu arada senle günlerimiz hemen hemen aynı![]()
Benim yakın bir arkadaşım Masal koydu kızının adını. Bence çok güzel isim. Şu anda Masal isminde yetişkin insan pek olmadığı için sana öyle geliyor canım o dönemde bi sürü Masal Hanım olacak bence güzel isim.
hoşbuldukregli günüm geçince geçen perşembe aile hekimliğinde kan testi yaptırdım 87 çıktı değerim. benim hatırlatmam üzerine folic plus yazdı doktor ve günde kaç tane içeceğimi falan söylemedi bile
bakırköy floryada oturuyorum. muhtemelen kesenin görünmesi için çok erken sat 22 aralık ve bugün itibariyle sanırım 4+6 gün oluyor ancak yinede bu süreçte ne yapmam gerekiyor vs.. bilgiler edinmek istiyorum
![]()
Masal bence de çok güzel:) Kızda Derin'i de beğeniyorum ben. Ama herkes Derin koydu bi ara. Çok var sanki.
aslında bende 6+2 yim.aynıyız galiba :)))çizelgeyi başka ibr arkaşdaş yapmıştı.yarın doktor ne diyecek bakalım ona göre düzenliyeyim çizelgeyi.
nasıl rahat geçiryormu hamilelik?bebişinin kalp atışını duyabildin mi?