2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun

medicana Bahçelievler Düzgün bey e gidiyorum ben çokta memnunum tavsiye edeirm

teşekkür ederim tavsiyen için=) hizmette sait halil bey'in çok methini duydum ancak randevumu 5 marta verebiliyorlar yoğunluktan :( biranönce bi doktorla konuşup neler yapmam gerekiyor bilgi almak istiyorum :49:

erkek olur ise

HAYBER RÜZGAR

kız olur ise:

İDİL MİNA

Beğendiniz mi kızlar?

erkekte rüzgar ismi benim de en çok içime sinen isim oldu şimdiye kadar. Hayber ne demekmiş canım ben ilk kez duydum. İdil mina cok güzel fonetik olarakta kulaga hoş geliyor

ben bir daha gidince doktora soracam hamgi yumurtalıktan hamile kalmışım diye sağ erkek sol kız derler ve benim kese sağda idi bakalım

doktorlar hangi yumurtalıktan hamile kaldığımızı söylüyorlar mı?bende gidince soracağım.ama benim ta ilk günlerden sol kasığımda batma oluyordu.

ben kızlarda masal a takmış durumdayım ama büyüyünce masal hanım pek hoş olmuyor. ne bileyim... başkada isim yok hiç aklımda

erkekte rüzgar ismi benim de en çok içime sinen isim oldu şimdiye kadar. Hayber ne demekmiş canım ben ilk kez duydum. İdil mina cok güzel fonetik olarakta kulaga hoş geliyor

Hayber kalesi
peygamber efendimizin Arabistan da aldığı kale. Muhakkak duymuşsundur canım

ben kızlarda masal a takmış durumdayım ama büyüyünce masal hanım pek hoş olmuyor. ne bileyim... başkada isim yok hiç aklımda

Benim yakın bir arkadaşım Masal koydu kızının adını. Bence çok güzel isim. Şu anda Masal isminde yetişkin insan pek olmadığı için sana öyle geliyor canım o dönemde bi sürü Masal Hanım olacak bence güzel isim.

aramıza hoşgeldin canım,kan verip gebelik testi yaptırdın mı? avrupa yakasının neresindesin?

hoşbulduk:61: regli günüm geçince geçen perşembe aile hekimliğinde kan testi yaptırdım 87 çıktı değerim. benim hatırlatmam üzerine folic plus yazdı doktor ve günde kaç tane içeceğimi falan söylemedi bile :( bakırköy floryada oturuyorum. muhtemelen kesenin görünmesi için çok erken sat 22 aralık ve bugün itibariyle sanırım 4+6 gün oluyor ancak yinede bu süreçte ne yapmam gerekiyor vs.. bilgiler edinmek istiyorum :(

sağolun kızlar inşallahhhhhhhhhhhh...hep dua ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz...hepimiz için....

bende öyle yaaa hamile olduğumu öğrendim öğreneli çikolatayla aramıza dağlar girdi:))ne çok anlaşırdık oysa:))şimdi 1 parça alıyorum belki bana öyle geliyordur diye ama yok ikinci parçayı almıyorum...eskiden olsaaaa ufffff:))
bugün bi turşu yedim anlatamam:))anlatırken hala ağzıma sular düşüyor:)))ekmeğimi bile suyuna banıp banıp yedim...korktum walla midem kötü olcak diye:))bıraksalar suyunu içecemde kusarım diye korktum...ayyyyy ağzım yine şapır şaprur oldu....kızlar umarım sizi etkilemişimdir...

Ya arkadaşlarım biri bana turşunun zararlı olmadığını söylesin.Rica etsem doktorlarınıza danışın bana niye yasaklandı bu canım da çekiyor zaten bişey yiyemiyorum :(

kızlar azcık şekerleme zamanım geldi. dayanamıcam yazın isimleri gelip okucam, çok merak ediyorummmm

söylüyorlarmış canım banada bir arkdaşa dedi bu arada senle günlerimiz hemen hemen aynı :32:

aslında bende 6+2 yim.aynıyız galiba :)))çizelgeyi başka ibr arkaşdaş yapmıştı.yarın doktor ne diyecek bakalım ona göre düzenliyeyim çizelgeyi.
nasıl rahat geçiryormu hamilelik?bebişinin kalp atışını duyabildin mi?

Benim yakın bir arkadaşım Masal koydu kızının adını. Bence çok güzel isim. Şu anda Masal isminde yetişkin insan pek olmadığı için sana öyle geliyor canım o dönemde bi sürü Masal Hanım olacak bence güzel isim.

Masal bence de çok güzel:) Kızda Derin'i de beğeniyorum ben. Ama herkes Derin koydu bi ara. Çok var sanki.

oğlumun adı emin ilter
kız olursa ekin bihter koyarım diyorum :37:
erkek olursa çok düşünmem lazım :)

hoşbulduk:61: regli günüm geçince geçen perşembe aile hekimliğinde kan testi yaptırdım 87 çıktı değerim. benim hatırlatmam üzerine folic plus yazdı doktor ve günde kaç tane içeceğimi falan söylemedi bile :( bakırköy floryada oturuyorum. muhtemelen kesenin görünmesi için çok erken sat 22 aralık ve bugün itibariyle sanırım 4+6 gün oluyor ancak yinede bu süreçte ne yapmam gerekiyor vs.. bilgiler edinmek istiyorum :(

folik asidi günde 400 mg alman gerekiyor canım. Hangi markayı kullanıyorsun bilemiyorum ben solgar kullanıyordum günde 1 tane yeterli oluyordu.Kullandıgın markanın üzerinde kaç mg oldugu yazar ona göre alırsın.200 mglıksa 2 tane alıcaksın.Kese için erken olabilir 5. haftada gidersin doktor genel bir kontrol yapar kan testini tekrarlatır degerlerinin yükselmesi gerekiyor.keseyi göremezse 1-2 hafta içinde tekrar çağırır. Şu anda yapman gereken kendini fazla yormamak, çok sıcak banyo yapma,biyerlere uzanma,ağır eşya kaldırıp çekme.Şimdi bebeğinin sana tutunma zamanı dikkatli hareket et tatlım. Insallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.Sormak istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin :64:

Masal bence de çok güzel:) Kızda Derin'i de beğeniyorum ben. Ama herkes Derin koydu bi ara. Çok var sanki.

Biz kız için Derin Deniz düşündük uzun süre. Ama artık karar değiştirdik Derin çokk fazla oldu diye. Şimdi daha farklı bişiler araştırıyoruz.Bi de benim eşim gemi kaptanı bebişimizde gemide oldu zaten :69: Denizli sulu bişi olsun istiyoruz :60:

aslında bende 6+2 yim.aynıyız galiba :)))çizelgeyi başka ibr arkaşdaş yapmıştı.yarın doktor ne diyecek bakalım ona göre düzenliyeyim çizelgeyi.
nasıl rahat geçiryormu hamilelik?bebişinin kalp atışını duyabildin mi?

19 OCAKTA kesemizi gördük 3 hafta sonra çağırdı doktor kal atışları ve testler için. başım çok dönüyor tek şikayetim bu ve ne bulursam yiyorum.

bide sigara içiyordum şimdi içmiyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum

Back