2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mymel, pembedana tesekkurler kızlar içim rahatladı şimdi :66:
Bu arada kesenin konumuna göre cinsiyet tahminine bende baktım bizimki sağda sere serpe yatıyor :52: Benim ve eşimin içinden geçen hep kız bebek. Tabi sağlıklı olması, hayırlı evlat olması herşeyin başında geliyor. Ama bu sistem doğru çıkarsa bize de prenses geliyor :66:

öyle diyorlar canım ama bilmiyorum aman sağlıklı hayırlı olsunlarda ama geçen sene erkek senesiydi anam kim hamile ise erkek doğurdu.

benimde ilk düşündüğüm sağlıklı olması tabiki de....ama içime hep kız doğuyor.akşam rüyamda da erkek doğurdum.rüya tabirlerine baktım tam tersi oluyormuş.hayırlısı benim tek amacım şu anda kalp atışını duymak allahım ne verirse kabulüm.

bendeki ultrason kağıdından keseyi anlayamadım ama içinde üzüm çekirdeği gibi birşey doktorda bebek o dedi ama ben gittiğimde 4,5 haftalık idi

merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza bende hamileyim=)) sata göre hesapladığımda 4+6 bugün. henüz doktora gitmedim ve kafamda birsürü soru işareti var bu arada avrupa yakasında doktor tavsiyesi rica ediyorum sizlerden.:49:

ben bir daha gidince doktora soracam hamgi yumurtalıktan hamile kalmışım diye sağ erkek sol kız derler ve benim kese sağda idi bakalım

tesekkurler elmakurdu, queen ve derus
benimki beklenmedik bi hamilelik ve kendime gore soru(n)larım var
yarın doktoruma sorunca rahatlarım umarım
çalışıyorum ve işlerin en yoğun olduğu döneme denk geldi..
henuz müdürüme söyleyemedim :)
yaz bebegi olduğu için yorucu olacak diye düşünüyorum hamileligin son ayları...
tabi önce ilk ayları bi atlatalım da :)

merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza bende hamileyim=)) sata göre hesapladığımda 4+6 bugün. henüz doktora gitmedim ve kafamda birsürü soru işareti var bu arada avrupa yakasında doktor tavsiyesi rica ediyorum sizlerden.:49:

hayırlı olsun

medicana Bahçelievler Düzgün bey e gidiyorum ben çokta memnunum tavsiye edeirm

aramıza hoşgeldin canım,kan verip gebelik testi yaptırdın mı? avrupa yakasının neresindesin?

merhaba potendia
ankaradayım yardım edemiyorum dilerim iyi bi doktor bulursun..

kızlar kızı erkeği boşwerinde isim neler var aklınızda????????? ben hiç bişey düşünemiyorum, daha doğrusu beğenemiyorummm

hoşgeldin canım.tebrik ederim.avrupa yakası derken nereye yakınsın acaba?bahçelievler-bakırköy,avcılar-beylikdüzü?

kızlar kızı erkeği boşwerinde isim neler var aklınızda????????? ben hiç bişey düşünemiyorum, daha doğrusu beğenemiyorummm

Aynen canım ya hiç isim beğenemiyoruz biz.Geçici moda olan isimleri de istemiyorum nasıl karar vericez inan hiç fikrim yok.Beğendiğim bir isim 3 gün sonra hoşuma gitmiyor isim konusunda çok zorlanicaz biz :26:

Back