2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim önceki hamileliğimde de oluyordu ama sonradan geçti.gerçi 17 haftalıkkende kaybettim oğluşumu:)))şimdi elim yüreğimde Rabbim bu yavrumu bana bağışlasın.hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin inş.

amiiin inşallahh amiin canıımm yaa

gözünüz aydın canım inşallah hepimiz için hep sorunsuz geçicek hep güzel haberler paylaşıcaz

esrant bu listede ben de olmak istiyorum.

Bengu-ck

10 dk beklemem gerketiği için burdan yazıyorum.yarın gidecem doktora.kalp atışı için bakalım hayırlısı

canım ben Medicana Düzgün bey e gidiyorum çokta tavsiye ederim.

Aaaa buna çok memnun oldum...
Bende Düzgün beye gidiyorum
Kendisi ile bu gün 2.ci randevum var,ben avrupa yakasında
bir çok hastane ve doktor tecrübesine sahibim bakalım şimdi Düzgün beyle iyi
gidiyor umarım böyle devam eder...

Kızlar yanlış anlaşılmasın fakat topik çok yavaş ilerliyor.
Bunun nedeni kalabalık oluşumuz veya herkezin yeni oluşu yada ne bileyim
herkezin heyecanlı oluşu olabilir...
Hadi biraz daha kaynaşıp birbirimizi tanıyalım.
Aş eren varmı aramızda,varsa canı ne istedi?ne zaman istedi?
Ben henüz aş ermedim

ben de henüz aşermedim.hiç belirti yok gibi.hamilelikten önceki gibi yemek yiyorum.zorluyorum hamileyim diye ozman da midem bulanıyor ben de akışına bıraktım.

ben de henüz aşermedim.hiç belirti yok gibi.hamilelikten önceki gibi yemek yiyorum.zorluyorum hamileyim diye ozman da midem bulanıyor ben de akışına bıraktım.

aslında hızlı gidiyorduk ama 2-3 gündür durduk canımm..,
sen benden ilerisin hafta olarak bende henüz aşermedim..şükür bulantım fln da yok sadece lekelenmem var o da geçsede keyfini sürsem hamişliğiiminn

gözün aydın canım darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah.

bir sonraki randevu için gün geçmez şimdi de

KEsinlikle bu yavaşlıkla ilgili hak veriyorum. bunun sebebi online kullanıcıların daga çok geçmişi okuyor olmaları galiba. Neyse ben 8+4 günlüğüm bugun. aşerme yok, bulantı bazen oluyor, son yapılan testlerde bebeğin benden beslendiğini ve daha çok yemem gerektiğini öğrendik, çok yemeye çalışıyorum. Ama şimdiye kadar canım hiç tatlı çekmedi, önceden de tatlıyı hiç sevmezdim hala öyle gidiyor. daha çok ekşi ve tuzlularla ilgili bir hamileyim.

Çok methini duydum Düzgün bey in be ağustos ayında Kimyasal gebelik yaşadım o zamanda gittim ve çok memnun kaldım. Büyük konuşmayayım ama asla değiştirmem doktorumu.

Bende folik asiti kesti sende de kesti mi?

valla ben 1 ocaktı canım tatlı istedi hatta dışarıdaydık arkadaşlar vardı hayırdır sen tatllı yemezdin ne oluyor falan diye dalga geçtiler o zaman bilmiyordum hamile olduğumu.

ben tatlı ekşi ne olursa yiyorum bide ayrana çok düştüm içtikçe canıma değiyor dedikleri gibi ayran hastası oldum.

bende kusma yok sadece başım dönüyor ve tansiyonum düşüyor o kadar hee birde nargile çekti canım doktorada söledik tıp tarihine geçeceksin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…