2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok soru sordum ama bir şey daha sorucam.progestanla coraspirini aynı anda mı kullanıyorsunuz.önceki gebeliğimde progestan verdiğinde corasprine ara vermişti.şimdi doktorumu değiştirdim şimdi ki doktorum corasprine ara vermedi.aynı anda kullananınız var mı?

çok soru sordum ama bir şey daha sorucam.progestanla coraspirini aynı anda mı kullanıyorsunuz.önceki gebeliğimde progestan verdiğinde corasprine ara vermişti.şimdi doktorumu değiştirdim şimdi ki doktorum corasprine ara vermedi.aynı anda kullananınız var mı?

belki de coraspin kullandigini unutmustur. bi arayıp sor istersen icin rahat etmez simdi.

arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katıldımi şuan 6+6 günlük hamileyim, biraz önce doktordan geldim kalp atışalrını duyduk bebeği çok mutluyum ama doktor bana kesinlikle cep telefonu kullanma dedi, ama benim eşim askerde ve biz sürekli telde konuşmak zorundayız... sizede söyledimi böyle birşey, eşim zeten askerde yanımda yok bide telde konuşmazsak ben çıldırırım ama bebeğime zarar verirmi diye çok korktum...

arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katıldımi şuan 6+6 günlük hamileyim, biraz önce doktordan geldim kalp atışalrını duyduk bebeği çok mutluyum ama doktor bana kesinlikle cep telefonu kullanma dedi, ama benim eşim askerde ve biz sürekli telde konuşmak zorundayız... sizede söyledimi böyle birşey, eşim zeten askerde yanımda yok bide telde konuşmazsak ben çıldırırım ama bebeğime zarar verirmi diye çok korktum...

konuşmadığın zamanlarda uzakta tut telefonu. doktorun çok titiz heralde ondan sölemiştir. yatarken falan yanına koyma. bir de arama yapptığında ne zaman ki arama bağlandı o zaman kulağına tut.

Bir de tebrikler tabii ki. Eşinin gelmesine az kalmistir umarim da bu güzelligi beraber yasarsiniz. Allah sana sabir versin esini beklerken cok zor olsa gerek. Kalp atislari icin de tebrik ederim. Allah tamamına erdirsiin.

kızlar merhaba bende birşey sormak istiyorum sizlere folik asiti günde kaçkez alıyorsunuz? birde elevit diye vitamin varmış alıyormusunuz?

kızlar merhaba bende birşey sormak istiyorum sizlere folik asiti günde kaçkez alıyorsunuz? birde elevit diye vitamin varmış alıyormusunuz?

Folbiol ise gunde 1, folic plus ise gunde 3 kez alıyosun. Bana Elevit vermedi, galiba kansizlik olunca daha cok veriyolar Eleviti, vitaminler de var onun icerisinde bir sürü.

kimse yok mu? arkadaşlar folik asit kullanan yokmu aramızda?

yazdım yaaaaa:)
Folbiol ise gunde 1, folic plus ise gunde 3 kez alıyosun. Bana Elevit vermedi, galiba kansizlik olunca daha cok veriyolar Eleviti, vitaminler de var onun icerisinde bir sürü

Son düzenleme:
kimse yok mu? arkadaşlar folik asit kullanan yokmu aramızda?

günlük almamız gereken folic asit miktarı 400mcg.
kullandığın folic asite bak kaçlıksa ona göre iç..
ben solgar folasin kullanıyorum o da 400mcg olduğu için günde bir tane yetiyor.

elevite ve kalsiyuma 3.ayda geçiyoruz, henüz erken

Gözün aydın :)sağda mıydı, solda mıydı?

benim bebek sol tarafımda.çünkü sağ tarafımda çikolata kistim var.kese içinde neresinde duruyor dersen ekranda kalp sesinden dikkat etmedim ultroson resmine göre sağda.anlar mısın bu işlerden?hani resimde sağda duruyorsa gerçekte solda mı demektir diye çözemedim işi.aman sağlıklı olsunda...

benim bebek sol tarafımda.çünkü sağ tarafımda çikolata kistim var.kese içinde neresinde duruyor dersen ekranda kalp sesinden dikkat etmedim ultroson resmine göre sağda.anlar mısın bu işlerden?hani resimde sağda duruyorsa gerçekte solda mı demektir diye çözemedim işi.aman sağlıklı olsunda...

Bende aynen senin gibi soldamı sağdamı çözemedim doktordan geldikten sonra aklıma geldi ultrason görüntüsüne bakıyorum görüntüde soldaysa gerçekte sağdımı oluyo acaba diyip durdum zaten hamilelikten sonra kafam durdu benim yaa bazı şeyleri 10 seferde fln algılar anlar oldum :))

ben bugün yine dr.a gittim kızlar. tansiyonum sağlık ocağında 14-7 çıkınca. dr.um gel hemen dedi. ama 12-8 çıktı gidincede :)))))))))
olsun 5 dk.da hemen bebeişimede baktıkkkk....bu arada artık tamamen tekiz. kanamalarım düzeliyor ama diğer keseden tık yok. çok mutluyum, mutluluktan uykum geldi:49::nazar:

Ayy okuyamadım geçmişi yahu,ne çok yazmışsınız kızlar:37:
Pembedana hayırlısı olsun canım.
Bundan sonra çok güzel geçsin her şey:nazar:

Back