2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım gözün aydın diyelim pembedanacım, artık daha güvenli bi yoldasın bence
millet bi tanesine bakamıyo. sen kalktın üçüne soyundun ayol, olcek şeymi neyse sonunda doğruyu gördün, hadi hayırlısı bakem....

evet tatlım eylül ayı isteyen herkese ugurlu geldi galiba.bizim meleğimiz 4.5 yıl sonra geldi,inşallah kucagımıza aldıgımız günleride görürüz seval cim

neler hissettigini anlayabiliyorum canım bizimde 4.5sene sonrs geldi bebişimiz.öncesinde 3sene tedavi gördüm olmadı.ne sorununuz vardı canım

ewet canım yaaa...üçüz şokuda bugün itibari ile atlatıldı, güzelce uyuyabilirim

Kizlar geldim ben annemlerdeyim.progestan verdi dr. bi hafta dinleneceksin dedi. bi hafta snr kontrole cagirdi. dusuk tehlikesi olabilirmis

sen bu hafta iyice dinlen.Mecbur kalmadikca kalkma.dr`um bana asil önemli olan dinlenmek demisti,progestandan da önemli..insallah bebisin daha siki tutunur sana da haftaya dr`dan güzel haberler alirsin..

ben kullanıyorum.hatta coraspine hamilelik boyunca devam etcekmişim

kızçeleeeer dün kalbimizin sesini duyduk ama doktorda o kadar çok bekledikki yorulmuşuz ilk kez 9 gibi uyumuşum akşam giremedim nete videoya çekmek aklıma gelmedi hiçdarısı duymayanların başına çok güzeldiii

ohh gözünaydın bakalım çok sevindim

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım

demek sizde duydunuz doktorda beklereken saat 6 oldu aklımıza geldiniz 6da oldugunu söylemiştin randevunuzun çok sevindiiim bu arada bizde duyduk kalbimiziii

sen bu hafta iyice dinlen.Mecbur kalmadikca kalkma.dr`um bana asil önemli olan dinlenmek demisti,progestandan da önemli..insallah bebisin daha siki tutunur sana da haftaya dr`dan güzel haberler alirsin..

Tamam cnm yatiyorum artik bende.ama sayenizde canim sikilmiyor ya kizlar iyi ki varsiniz cok tesekkurler..

neler hissettigini anlayabiliyorum canım bizimde 4.5sene sonrs geldi bebişimiz.öncesinde 3sene tedavi gördüm olmadı.ne sorununuz vardı canım

kızlar bende sizi çook iyi anlıyorum bizimde 4 yıl sonra geldi ama çok yıpratıcı bir süreç neyse artık bebişlerimiz var sağlıkla gelirler inşallah

darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…