çok soru sordum ama bir şey daha sorucam.progestanla coraspirini aynı anda mı kullanıyorsunuz.önceki gebeliğimde progestan verdiğinde corasprine ara vermişti.şimdi doktorumu değiştirdim şimdi ki doktorum corasprine ara vermedi.aynı anda kullananınız var mı?
belki de coraspin kullandigini unutmustur. bi arayıp sor istersen icin rahat etmez simdi.
arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katıldımi şuan 6+6 günlük hamileyim, biraz önce doktordan geldim kalp atışalrını duyduk bebeği çok mutluyum ama doktor bana kesinlikle cep telefonu kullanma dedi, ama benim eşim askerde ve biz sürekli telde konuşmak zorundayız... sizede söyledimi böyle birşey, eşim zeten askerde yanımda yok bide telde konuşmazsak ben çıldırırım ama bebeğime zarar verirmi diye çok korktum...
arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katıldımi şuan 6+6 günlük hamileyim, biraz önce doktordan geldim kalp atışalrını duyduk bebeği çok mutluyum ama doktor bana kesinlikle cep telefonu kullanma dedi, ama benim eşim askerde ve biz sürekli telde konuşmak zorundayız... sizede söyledimi böyle birşey, eşim zeten askerde yanımda yok bide telde konuşmazsak ben çıldırırım ama bebeğime zarar verirmi diye çok korktum...
kızlar merhaba bende birşey sormak istiyorum sizlere folik asiti günde kaçkez alıyorsunuz? birde elevit diye vitamin varmış alıyormusunuz?
kimse yok mu? arkadaşlar folik asit kullanan yokmu aramızda?
Folbiol ise gunde 1, folic plus ise gunde 3 kez alıyosun. Bana Elevit vermedi, galiba kansizlik olunca daha cok veriyolar Eleviti, vitaminler de var onun icerisinde bir sürü.
canım çok teşekkür
kimse yok mu? arkadaşlar folik asit kullanan yokmu aramızda?
Gözün aydın :)sağda mıydı, solda mıydı?
benim bebek sol tarafımda.çünkü sağ tarafımda çikolata kistim var.kese içinde neresinde duruyor dersen ekranda kalp sesinden dikkat etmedim ultroson resmine göre sağda.anlar mısın bu işlerden?hani resimde sağda duruyorsa gerçekte solda mı demektir diye çözemedim işi.aman sağlıklı olsunda...
canım çok teşekkür
evet canımBen varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?