Aaaa çok komik yaaa...çok hoşuma gitti rus takvimine görede çin takvimine görede kız gözüküyor bakalım ne olacak bizimkisi...
kalbi atmaya başlamışmıydı o bebeğinin. eğer atmaya başlamış ve düşmüşse o aşı gerekiyo bildiğim kadarıyla, çunku sende olmaması gereken bir antikor oluşuyo bu da bebeginin knında olumsuz bir etki yaratarak ona zarar veriyo. sakın ihmal etme hemen yaptır Allh korusun.
aranızda kan uyuşmazlıgı testi yapan varmı....
kalbi atmaya başlamışmıydı o bebeğinin. eğer atmaya başlamış ve düşmüşse o aşı gerekiyo bildiğim kadarıyla, çunku sende olmaması gereken bir antikor oluşuyo bu da bebeginin knında olumsuz bir etki yaratarak ona zarar veriyo. sakın ihmal etme hemen yaptır Allh korusun.
ya o zaman duşuk yaparken kan degerlerinden anladı dr hamile oldugumu.onceden hic test yapmamıştım.onun için kalbi atıyomuydu atmıyomudu bilmiyordum.bakalmı ya ihmal etmicem hemen yaptırcam o testi.teşekkürler cvp icin.
bu arada sen negatif eşin pozitif mi?[/QUOT
evet ben a negatif eşim b pozitif
bu arad topik çok ilerlemiş okumaktan müjdeli haberimi yazamadım.biraz önce geldim doktordan maşallah kalp sesini duyduk.biraz daha büyümüşüz.işte öle progestana devam.en azından iynesinden kurtuladum:))ay bide kalp sesini duyunca her şeyi unuttum.kalçalarımdaki iymne acılarını falan.Allah sağlıklı sıhhatli hepimize bebeklerimizi varsin inş.
ya kızlar dün progestan kullanmaya başladım ( bu arada katılıyorum yorumlara amma da çıtkırıldım çıktık allah korusun bebişlerimizi) biraz önce hani tansiyon düşünce vücut aşağı doğru çekiliyor gibi olur ya baaşınız döner falan öyle oldum yemek de yemiştim ama oluyo mu ilaç kullanan arkadaşlar böyle şeyler.
bu arad topik çok ilerlemiş okumaktan müjdeli haberimi yazamadım.biraz önce geldim doktordan maşallah kalp sesini duyduk.biraz daha büyümüşüz.işte öle progestana devam.en azından iynesinden kurtuladum:))ay bide kalp sesini duyunca her şeyi unuttum.kalçalarımdaki iymne acılarını falan.Allah sağlıklı sıhhatli hepimize bebeklerimizi varsin inş.
progestanın bebek için zararı var mı kızlar
progestanın bebek için zararı var mı kızlar
Gözün aydın :)sağda mıydı, solda mıydı?
heralde yoktur canım.doktora sordum içmem gerekiyormu diye içsen iyi olur dedi bana
kızlar bide ben hep sağda ağrı hissediyorum.bebeğin nerde olduğu böyle anlaşılabilirmi?
hayır yok çünkü o ilacin verdigi hormon olan progesteronu zaten vücut hamileyken salgiliyo. ama düsük tehlikesi varsa progestan vererek progesteron seviyesini arttırıyolar.
kızlar bide ben hep sağda ağrı hissediyorum.bebeğin nerde olduğu böyle anlaşılabilirmi?
Bilmiyorum, hiç öyle düşünmedim. Kalp atışı için gidince kesenin ne tarafında olduğuna bakabilirsin ama bu da tabi ki hangi yumurtalıktan yumurtladığın yumurta ile hamile kaldığının bir göstergesi değil herhalde..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?