- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Kizlar geldim ben annemlerdeyim.progestan verdi dr. bi hafta dinleneceksin dedi. bi hafta snr kontrole cagirdi. dusuk tehlikesi olabilirmis
Offf bu topikteki hemen herkez rogestan kullanıyor ben dahil.
Nedenini anlamıyorum hepimizde bir risk var
Kizlar geldim ben annemlerdeyim.progestan verdi dr. bi hafta dinleneceksin dedi. bi hafta snr kontrole cagirdi. dusuk tehlikesi olabilirmis
merhaba kızlar bende bugun ilk defa ultrasyona girdim.6.6 mm cıktı.sanırım 1 aylık filan.fikri olan varmı dr ye gosteremedik cıkmıştı cunku.
ben yavaş yavaş hazırlanayım benim için dua edin nolur kızlarr :18:
merhaba kızlar bende bugun ilk defa ultrasyona girdim.6.6 mm cıktı.sanırım 1 aylık filan.fikri olan varmı dr ye gosteremedik cıkmıştı cunku.
kızlar ciğer yiyebiliyomuyuz?
yüzük yönteminide denedim onda da kız çıkıyor eşim karşımda benle dalga geçiyor gülüyor oda aldı kendi göbüşünün üstünde deniyor:)))))bakalım bende ne çıkacak diyor????????:90::90::90:
evet canım yaklaşık 1 aylıktır sanırım benimde öyleydi kalp atışını da dinledik ayrıca umarım sende duymuşsundur bebişinin kalp atışlarını
yüzük yöntemi ne oluyor güzelim??
aranızda kan uyuşmazlıgı testi yapan varmı....
onun için teste gerek yok canım. sen negatif eşin pozitifse, dogumunu yaptıktan sonra 72 saat içinde aşı olman gerekiyor. ikinci cocugunun sagligi icin.
ya malasef 2 yıl once düşük yapmıştım onun için istediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?