2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim çin içinde rus içinde erkek çıktı.. hayırlısı sağlıklısı olsunda kızı erkeği farketmez..

kızlar rus takvımıylede cın takvımıylede hesapladım erkek cıkıyo
hayırlısı
onemli olan saglıklı olması.

Kizlar geldim ben annemlerdeyim.progestan verdi dr. bi hafta dinleneceksin dedi. bi hafta snr kontrole cagirdi. dusuk tehlikesi olabilirmis

geçmiş olsun canım dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyoruzz.dualarımız seninle

merhaba kızlar bende bugun ilk defa ultrasyona girdim.6.6 mm cıktı.sanırım 1 aylık filan.fikri olan varmı dr ye gosteremedik cıkmıştı cunku.

Sanırım keseniz o boyutta, yoksa bebek mi? Son adet tarihine göre hesaplıyorsun canım kaç haftalık olduğunu.

Offf bu topikteki hemen herkez rogestan kullanıyor ben dahil.
Nedenini anlamıyorum hepimizde bir risk var

Aynen yaaa, ben kullanmıyorum ama neden bu kadar çok kullanan var anlamıyorum. Artık gebe kalmak ayrı dert, sürdürmek ayrı dert Umarım herşey yolunda gider hepimiz için.
ben yavaş yavaş hazırlanayım benim için dua edin nolur kızlarr :18:

İçini ferah tut, bak göreceksin herşey güzel olacak!

Aaaa çok komik yaaa...çok hoşuma gitti rus takvimine görede çin takvimine görede kız gözüküyor bakalım ne olacak bizimkisi...

merhaba kızlar bende bugun ilk defa ultrasyona girdim.6.6 mm cıktı.sanırım 1 aylık filan.fikri olan varmı dr ye gosteremedik cıkmıştı cunku.

evet canım yaklaşık 1 aylıktır sanırım benimde öyleydi kalp atışını da dinledik ayrıca umarım sende duymuşsundur bebişinin kalp atışlarını

yüzük yönteminide denedim onda da kız çıkıyor eşim karşımda benle dalga geçiyor gülüyor oda aldı kendi göbüşünün üstünde deniyor:)))))bakalım bende ne çıkacak diyor????????:90::90::90:

yüzük yöntemi ne oluyor güzelim??

Evet topigin adini degistirip progestanli anneler yapalim)Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah da atlatalim tehlikeleri..en azindan yalniz degilmisim birbirimizi anliyoruz)

evet canım yaklaşık 1 aylıktır sanırım benimde öyleydi kalp atışını da dinledik ayrıca umarım sende duymuşsundur bebişinin kalp atışlarını

bana 10 gun sonra gel dedi.gorev icin ben su an doguda bir ilçedeyim.hastane imkanları biraz az.

yüzük yöntemi ne oluyor güzelim??

yüzük yönteminde yüzügünüzü bi kolyeye yada bi ipe geçiririyorsunuz.sonra sağ elinizi göbeğinizin üstüne koyuyorsunuz avuç içi size bakacak ve yüzügü iple avucunuza doğru iple yukardan bırakıyorsunuz.bi süre sonra yüzük kendi etrafında dönerse erkekmiş,ileri geri hareket yaparsa kızmış:))))eğlenceli ama yaaaa.....:))))))

Son düzenleme:
aranızda kan uyuşmazlıgı testi yapan varmı....

onun için teste gerek yok canım. sen negatif eşin pozitifse, dogumunu yaptıktan sonra 72 saat içinde aşı olman gerekiyor. ikinci cocugunun sagligi icin.

ya malasef 2 yıl once düşük yapmıştım onun için istediler.

kalbi atmaya başlamışmıydı o bebeğinin. eğer atmaya başlamış ve düşmüşse o aşı gerekiyo bildiğim kadarıyla, çunku sende olmaması gereken bir antikor oluşuyo bu da bebeginin knında olumsuz bir etki yaratarak ona zarar veriyo. sakın ihmal etme hemen yaptır Allh korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…