genital bölge için kremler bu dönemde sakıncalı ama ağdanın zannetmiyorum bir sakıncası olacağını
benim yanaklarımda tüylenme olmuştu naiyim diye onu sorarken istediğin yöntemle aldır ama özel bölgeye ağdayı da jiletide yasakladı..e napıcaz dedim bu 3 ay kısaltmayı dene dedi..
günaydın herkese...
ben yalovadayım branşım türkçe. senin?
günaydın kızlar.
Off gene çelişkili cevaplar vermiş doktorlar
Biri bir şey diyor,diğeri onun tam tersini.
Durum bir ama cevaplar bir sürü..
Ben de ağdanın bir zararı olduğunu sanmıyorum.
Ki zaten başka bir şey de kullanamam
Umarım sakıncası yoktur..
İnşallah..
Benim 7+3 oldu
Kalp atışlarını da duyduk meleğimin
İnşallah..
Benim 7+3 oldu
İnşallah..
Benim 7+3 oldu
günaydın hanımlar.3.aya kadar sakıncalı olduğunu biliyorum sonrası için serbestmiş diyorlar
İlk 3 ay ne yapacağız ki?
Kısa bir zaman dilimi de değil yani..
yani bencede ilk defa duyuyorum sakıncalı olduğunu
günaydın kızlarr moralım çok bozuk bugun az önce dr dan geldim.bana direk kanaman mı oldu agrın mı var dedi bende ikiside yok dedim.içerde biraz kanama olmuş kanama ihtimalım varmış tam bu sırada bebeğimin kalp atışını dınlettı ama ben kanama olayına taktıgım için anlayamadım bile şimdi bende progestan kullanıcam herşeyi yasakladı drum yolculugu da tamda ankaray gitcekken
günaydın kızlarr moralım çok bozuk bugun az önce dr dan geldim.bana direk kanaman mı oldu agrın mı var dedi bende ikiside yok dedim.içerde biraz kanama olmuş kanama ihtimalım varmış tam bu sırada bebeğimin kalp atışını dınlettı ama ben kanama olayına taktıgım için anlayamadım bile şimdi bende progestan kullanıcam herşeyi yasakladı drum yolculugu da tamda ankaray gitcekken
canım bendede lekelenme olmuştu o ilacı bende kullanıyorum.moralini yüksek tut.belkide kendini yormuşsundur dinlenmeye bak.
Bende doktora ilk gittiğimde bebek ultrasonda gözükmedi ama doktor Folik Asit ve Progestan verdi 3 saatten uzun yolculuk yapmayacaksın dedi gerçi benimki yaş itibariyle olabilir bu yaşlarda hamilelik daha riskli oluyormuş çünkü ama üzme kendini kalp atışlarını duyduysan ne güzel ben daha duyamadım iki hafta sonra duyucaz. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?