hepinize iyi geceler kızlar... biz uyumaya gidiyoruz.... oslemim bebek profilin süper olmuş bende yaptımherkese öpücükler... iyi geceler
iyi geceler herkese. takip çizelgeleriniz hayırlı olsun umutida ve oslemim35bişey değil ne demek.
Nurrr çok sevindim canım gözün aydın....darısı bizlerin başına...sende bulantılar başladı mı???Nasıl gidiyor gebelik??
Hadi bakalım canım...İnşallah güzel haberlerle geleceksiniz...heyecan beni de sardı walla...pazartesi lkısmetse benimkide....
Ayyyy walla heyecendan karnıma ağrılar giriyor...aynı dönemdeyiz yaaa kendim girecek gibi heyecanlanıyorum...bol şanslar ...........
vitamin ilaçları canım özellikle dışkının renginde koyulaşma yapabilir....
:)))
Bu fikri bende düşünmüştüm...:))))komik olurdu walla....:90:
bende senin durumundayım pazartesi randevum kalp atışları için....aynen dün gece çok sıkıntılı
uyudum kabuslar gördüm...uynadıkça karnımı tuttum ya duyamazsak pıt pıtları diye bir korku sardı içimi....iyi düşünmeye çalışıyorum sürekli stres yapmamak önemli çünkü....onu kaybetmek istemiyorummmmmmmmmmmm.....onu çok seviyorum......
yaaa az önce boğazım bi gıcıklandı bi öksürük tuttu durduk yere anlatamam....başka zaman böyle bişy hiç başıma gelmez...çok korktum yaaa hafif karnım sancıdı sonrasında ama şimdi iyiyim...üffff sakınan göze çöp batar misali...umarım ona zarar vermemişimdir....
iyi geceler canımmmm
kızlar birşey sormak istiyorum biraz saçma ve abes gelebilir ama beden temizliğimi yapmak istiyrum fakat doktor yatarken, kalkarken, dikkat edeceksin vs dediği için yapamıyorum korkuyorum bebeğime birşey olacak diye sizce sakıncalımıdır?
merhaba kızlar..
sizle haftamız aynı sanırım...sizlerin nasıl geciyor hamilelik?ben gecen haftalarda istahliyken birden bire bu hafta istahım kesildi..sabahları bisi yiyemiyorumgun icinde atistiriyorum ama,bir tuhafligim var sanki..mide bulantim yok..sonra mi baslicak onu da bilmiyorum?yarın kalp atislarini dinleyebilicez umarım..sizler dinlediniz mi? doktorlariniz ne tavsiye etti?neleri yasakladı?
ne temizliği alamadım ben?salaklıgım ustumde bugun
evet öğretmenim yarın da nöbetçiydim zor olurdu gerçekten
Biz dinleyemedik daha erken dedi kalp atislari icin.bol bol uzan dinlen dedi iste.seyahat sorduk yasak dedi.iliskide yasak.benimde bulantim yok ama agrim var adet agrisi gibi.dünde cok cok az k.rengi leke geldi.korkuyorum cok:-((
Beden temizliği diyorum yoncimik daha açıkçası (ağda)
hmmm anladım şimdi ,daha kahvaltı etmedim,şimdi ediyorum ondan
niye sakıncalı olsunki...mecburen yapılıyor...bende yapıyorum..hem henuz kilo almadık sonrası zor olacak...kuafore sık gitmek gerekicek gibi...bu arada benimde merak ettigim genital bolgeyi napıyorsunuz?kremler sakıncalı mı?agda mı yaptırmak lazım?
Ben Genital bölgede ağdadan başka birşey yapmadım bugüne kadar bugünden sonrada mecburen ağda zaten onun için sordum sakıncası varmıdır diye neticede biraz çekiştiriyoruz ya hani :)))))
kimono bende ogretmenim..sen hangi sehirdesin?bransin ne
Beden temizliği diyorum yoncimik daha açıkçası (ağda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?