2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize iyi geceler kızlar... biz uyumaya gidiyoruz.... oslemim bebek profilin süper olmuş bende yaptım herkese öpücükler... iyi geceler

merhaba bende insallah eylul annesi olacagim:)henuz dr ye gitmedim bakalim subatin 7 sine gun verdiler insallah hersey yolundadir.beklenen dogum tarihim 20 eylul benim hesaplamalarima gore ama ultrasona henuz girmedim gorecegiz insallah :)15 aylik bir oglum var buda ikinci olacak insallah.herkese kolay dogumlar dilerim.....

lila5 cım tsk ederim canım darısı senin basına..benim hersey yolunda bulantılarım baslamadı daha hala bir belirtim yok.canımda bişey cekmiyo hiç :26:ama sürekli uyku halindeyim oturdugum yerde uykum geliyo hemencecik güneş ısıgı göremez oldum uyumaktansenin nasıl gidiyor canım

rahat ol canım bu düşüncelerin olması cok normal.ben hamileligimi 2hafta önce ögrendim ama bebişimi görene kadar korkudan hamileyim diyemedim.sıkıntı yaptım ama bak şükürki bişeycik yok hersey yolunda.eminim sende duyacaksın bebişinin pıtpıtlarınıii düşün ii olsun canım

merak etme canım öksürmek hapsırmak bebegi etkilemiyomus.ben gecen hafta grip oldum.alerjik rinitimde var hapsıra hapsıra canım cıktı resmen ard arda 10-15kez herseferinde ama bak cok şükür bebişimin bişeycigi yok.ama ister istemez endişeleniyoruz

kızlar birşey sormak istiyorum biraz saçma ve abes gelebilir ama beden temizliğimi yapmak istiyrum fakat doktor yatarken, kalkarken, dikkat edeceksin vs dediği için yapamıyorum korkuyorum bebeğime birşey olacak diye sizce sakıncalımıdır?

iyi geceler canımmmm

merhaba kızlar..

sizle haftamız aynı sanırım...sizlerin nasıl geciyor hamilelik?ben gecen haftalarda istahliyken birden bire bu hafta istahım kesildi..sabahları bisi yiyemiyorum gun icinde atistiriyorum ama,bir tuhafligim var sanki..mide bulantim yok..sonra mi baslicak onu da bilmiyorum?yarın kalp atislarini dinleyebilicez umarım..sizler dinlediniz mi? doktorlariniz ne tavsiye etti?neleri yasakladı?

ne temizliği alamadım ben?salaklıgım ustumde bugun

Biz dinleyemedik daha erken dedi kalp atislari icin.bol bol uzan dinlen dedi iste.seyahat sorduk yasak dedi.iliskide yasak.benimde bulantim yok ama agrim var adet agrisi gibi.dünde cok cok az k.rengi leke geldi.korkuyorum cok:-((

Biz dinleyemedik daha erken dedi kalp atislari icin.bol bol uzan dinlen dedi iste.seyahat sorduk yasak dedi.iliskide yasak.benimde bulantim yok ama agrim var adet agrisi gibi.dünde cok cok az k.rengi leke geldi.korkuyorum cok:-((

bana dinlen demedi..zaten nasıl dinlenim...calısıyoru ogretmenim neyse ki..yogun degil is ortamim
bende biraz bel agrisi oluyo ara ara..iliskiye bir muddet yasak dedi..beslenmene dikkat et dedi vs...

Beden temizliği diyorum yoncimik daha açıkçası (ağda)

hmmm anladım şimdi ,daha kahvaltı etmedim,şimdi ediyorum ondan

niye sakıncalı olsunki...mecburen yapılıyor...bende yapıyorum..hem henuz kilo almadık sonrası zor olacak...kuafore sık gitmek gerekicek gibi...bu arada benimde merak ettigim genital bolgeyi napıyorsunuz?kremler sakıncalı mı?agda mı yaptırmak lazım?

Ben Genital bölgede ağdadan başka birşey yapmadım bugüne kadar bugünden sonrada mecburen ağda zaten onun için sordum sakıncası varmıdır diye neticede biraz çekiştiriyoruz ya hani :)))))

Ben Genital bölgede ağdadan başka birşey yapmadım bugüne kadar bugünden sonrada mecburen ağda zaten onun için sordum sakıncası varmıdır diye neticede biraz çekiştiriyoruz ya hani :)))))

sakıncası yoktur ama acısı vardır,ben yaptıramam agda napıcam ayyyy:18: dr.a sorarım yarın gidince ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…