2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 5+4 te duydum. kesin duyarsınız sizde. videoya çekinnnnnn o anıııı...

Biz çektik, durup durup izliyoruz:)

Ben de bu ara çok hapşırıyorum ve karnım acıyo artık hapşırınca

Ayyyyy süper.....çok sevindimmmmmmmmmmmm....demekki benimkide atmaya başlamıştır inşallahhhh......gözün aydın hadi....merak ettim walla iyice hayırdır kutlama falan mı yaptınız????

Ayyyyy süper.....çok sevindimmmmmmmmmmmm....demekki benimkide atmaya başlamıştır inşallahhhh......gözün aydın hadi....merak ettim walla iyice hayırdır kutlama falan mı yaptınız????

Sen de duyacaksın, videoya çekmeyi unutmayın sakın e mi? Çünkü orda duyduğun 3-5 saniye sana da yetmeyecek, açıp açıp bakarsın, iyi olur.
Kutlama yapmadık da ev gezmesine gittik:)

Sen de duyacaksın, videoya çekmeyi unutmayın sakın e mi? Çünkü orda duyduğun 3-5 saniye sana da yetmeyecek, açıp açıp bakarsın, iyi olur.

bende öyle yapmayı düşünüyorum videyoa alınmalı çoo özel bi an ayy ne güsel maşşallah ya darısı başımıza geçmez 14 gün

bende bu saate kadar gelemyince kesin dışarı yemeğe kutlamaya falan gittiler dedim...yada anneanne veya babaannelere haber veriyorlar diye düşündüm...ne çok şey düşünmüşüm demi:)))süper yaaa vidoaya nasıl çektiniz cepten mi yoksa doktormu cdye cekip verdi...bende öyle yapayım evde sürekli onu syrederim artık...sen bişy görebildinmi??bebek gibi olmuşmu birazcık...

Cepten çektik, izin aldık doktordan. Ben de gördüm tabi, kesenin sağında yapışmış duruyor:) Şurası başı mı dedim doktora, daha hiçbi yeri belli değil dedi! Bellidir de uğraşmadı herhalde

gözün aydın canım çok sevindim, rahatlamışsındır artık, ne güzel değil mi gümbürtüsü
inşallah bundan sonrası da güzel gider. bizim aklımıza gelmemişti yarın kontrolüm var olmazsa biz de kaydedelim diycem ama heyecandan aklıma gelir mi ki?

bu arada ben hapşırırken sağ tarafıma giren batar yüzünden bir hafta acı çektim. doktorum diyor ki yatar vaziyetteysen kalk, ayaktaysan da hafifçe öne eğil öyle hapşır.
ben artık öyle yapıyorum inan hiç canım yanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…