çok sağol canım hoş geldin bu arada...
yaa du bakalım tedirgin takipteyim eğer 1 damladan az bile gelse sbhtan dr dayım(
hoşbulduk canım teşekkürler sen öğretmen misin?
ayyy Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi inşallaaahh canımm
ah inşallah Rabbim verdi devamı da gelsin inşallah sağlıkla
evet öğretmenim yarın da nöbetçiydim zor olurdu gerçekten
bende öğretmenim branşın ne? benim kimya
evet sen takip et inşallah gelmez. dua ederiz merak etme :)
ayyy Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi inşallaaahh canımm
oslemim bizde bebek profili eklesek ya... nasıl oluyor sen biliyormusun ?
kızlar 5+4 te duydum. kesin duyarsınız sizde. videoya çekinnnnnn o anıııı...
yaaa az önce boğazım bi gıcıklandı bi öksürük tuttu durduk yere anlatamam....başka zaman böyle bişy hiç başıma gelmez...çok korktum yaaa hafif karnım sancıdı sonrasında ama şimdi iyiyim...üffff sakınan göze çöp batar misali...umarım ona zarar vermemişimdir....
benim türkçe ilköğretim 2. kademe
Biz çektik, durup durup izliyoruz:)
Ben de bu ara çok hapşırıyorum ve karnım acıyo artık hapşırınca
oslemim bizde bebek profili eklesek ya... nasıl oluyor sen biliyormusun ?
2011 ağustos annlerinin ilk sayfasında çok güzel anlatmış orda yazılanları takip et kolayca yaparsın
Ben geldiiiiiimmmmmm!
Bebişimin pıt pıtlarını, daha doğrusu gümbürtüsünü duydummmmmm! Darısı herkesin başına:) Haftamızla uyumluyuz ve miniğim 0.84 cm!
5 hafta sonra gidicem ve ikli test yapılacak. Arada kötü hissedersen kendini gel dinleyelim kalbini dedi, önceden kalp atışları olmadığı için bebeğimi kaybetmiştim, onun için bunu teklif etti. Bu arada benim bebiş sağda duruyor, sağda durursa kız mı oluyodu erkek mi, neydi o efsane?
Bu arada aile hekimine bildirmem gerekiyor, onlar da ara sıra dopler ile kontrol ediyorlarmış. 5 hafta nasıl beklicem diyodum, arada oraya giderim artık:)
Ayyyyy süper.....çok sevindimmmmmmmmmmmm....demekki benimkide atmaya başlamıştır inşallahhhh......gözün aydın hadi....merak ettim walla iyice hayırdır kutlama falan mı yaptınız????
2011 ağustos annlerinin ilk sayfasında çok güzel anlatmış orda yazılanları takip et kolayca yaparsın
tamam canım teşekkür
Sen de duyacaksın,videoya çekmeyi unutmayın sakın e mi? Çünkü orda duyduğun 3-5 saniye sana da yetmeyecek, açıp açıp bakarsın, iyi olur.
Kutlama yapmadık da ev gezmesine gittik:)
Sen de duyacaksın,videoya çekmeyi unutmayın sakın e mi? Çünkü orda duyduğun 3-5 saniye sana da yetmeyecek, açıp açıp bakarsın, iyi olur.
Kutlama yapmadık da ev gezmesine gittik:)
yaptım canım çok sağol
bende bu saate kadar gelemyince kesin dışarı yemeğe kutlamaya falan gittiler dedim...yada anneanne veya babaannelere haber veriyorlar diye düşündüm...ne çok şey düşünmüşüm demi:)))süper yaaa vidoaya nasıl çektiniz cepten mi yoksa doktormu cdye cekip verdi...bende öyle yapayım evde sürekli onu syrederim artık...sen bişy görebildinmi??bebek gibi olmuşmu birazcık...
Ben geldiiiiiimmmmmm!
Bebişimin pıt pıtlarını, daha doğrusu gümbürtüsünü duydummmmmm! Darısı herkesin başına:) Haftamızla uyumluyuz ve miniğim 0.84 cm!
5 hafta sonra gidicem ve ikli test yapılacak. Arada kötü hissedersen kendini gel dinleyelim kalbini dedi, önceden kalp atışları olmadığı için bebeğimi kaybetmiştim, onun için bunu teklif etti. Bu arada benim bebiş sağda duruyor, sağda durursa kız mı oluyodu erkek mi, neydi o efsane?
Bu arada aile hekimine bildirmem gerekiyor, onlar da ara sıra dopler ile kontrol ediyorlarmış. 5 hafta nasıl beklicem diyodum, arada oraya giderim artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?