2011 Ekim Anneleri

Ya kızlar o kadar telaşlanmayın çok yemek zararlıdır herhalde... azıcıktan birşey olmaz
mesela ben deli bir şekilde turşu ve turşu suyu yiyip içiyorum.... kendımı engellıyemıyorum çok fena oluyorum artık allah'a emanetız........

Ya kızlar o kadar telaşlanmayın çok yemek zararlıdır herhalde... azıcıktan birşey olmaz
mesela ben deli bir şekilde turşu ve turşu suyu yiyip içiyorum.... kendımı engellıyemıyorum çok fena oluyorum artık allah'a emanetız........

ben telaş yapmak zorundayım çünkü evlendikten sonra aldığım kıloları veremedim,şun 68 kılo ile hamile kaldımmm
üstelik bel fıtığım var,,az bir kilo ile bitirmem gerek bu hamileliği, az derken doğumdan sonra enazından yine bu kiloma gelmem gerek

selam kızlar sat 18 ocak , günüm 4 gün gecikti normalde düzenlidir , dün akşam test yaptım negatif , biraz daha bekleyip tekrarlıcam , RABBİM nasip ederse ben de ekim annesi olacağım hayırlısı bakalım ..:nazar:

ya kıslar yaa düşünsenize yaaa karnımız büyüyecek kocaman olacağız onun tepiklerini dinliyecegiz yaa düşünmesi bile harikaa sonra dogunca miss kokusunu duyacagız yıllardır bekledıgım hayallerim di bunlar allah ım sen yardım et bize nolur hepimize bu güzel duyguları yaşat..........

ya kıslar yaa düşünsenize yaaa karnımız büyüyecek kocaman olacağız onun tepiklerini dinliyecegiz yaa düşünmesi bile harikaa sonra dogunca miss kokusunu duyacagız yıllardır bekledıgım hayallerim di bunlar allah ım sen yardım et bize nolur hepimize bu güzel duyguları yaşat..........

inşallah yaaa ben heyecanlamay korkuyorum inşallah o günlerde gelirrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar benim doktorum ;

Çikolata,bitkisel çaylar,kahve,çay,yağlı yiyecekler ,çiğ kırmızı et, şarküteri ürünleri (sucuk, salam, pastırma) ve sakatatı ise pişmiş bile olsa yememem gerektiğini söyledi.

ya peki benim bukadar turşu ve acı yemem normal mi dayanamıyorum kızlar sabah ac karnına bile yiyorum...

X