2011 Ekim Anneleri

kızlar bişey sorcammm sizde genital bölgenizce sivilce oldumu ya bende kürtajdan sonra az olmuştu tam geçti derken 3-4 gündür çıkmaya başladı

kıslar günaydın hepinize bu topiği yeni gördüm cok bebegendim bende ekimde dogum yapacak anneyim benide listeye yazabilirmisiniz sat tarihim 3 ocak yasım 25 tahmini dogum 10 ekim bebeğimin kalp atısılarını duydum

tatlım aramızda 1 gün var. sen kalp atışlarını duydun mu yoksa gördün mü? ne zaman ? vajinal ultrasonla mı yoksa karından mı?

canım ben kalp atısını duydum ayın 15inde duydum vajinal ultrasonla baktı doktor senin nasıl ne sekilde gidiyor hamilelik canım belirtilerin varmı

canım bende mersinde yasıyorum ama bursayada cok gidip gelmişimdir cok güzel bir sehir

salı günü gittim.net gözükmedi.kanda baktı.cumaya çağırdı.ozaman kesin gözükür.senin peki?

bende gözükmez diye daha gitmedim. Ayın 26 sına randevu aldım ama biraz dahamı geç gitsem diye düşünüyorum. Çünkü gittiğimde hem keseyi, hem bebeği hemde kalp atışlarını görelim diyoruz. Geçen sefer çok yıprandık git gel. Kalbi attı atmadı falan diye mahvolduk. Aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Böylede içim rahat değil ama bak gitmişsin görünmemiş işte. Çok nazlı oluyorlar çokkk

Kızlar benim değerim 14 şubatta 2760 olarak çıktı bu değerle kese görünür mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…