- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
Seni daha önce seninle aynı günüz bende 8 ocak
ayy canım keseyı gordunuz mu siz? ben bazen korkuyorum arada aklıma gelıyo acaba dıs gebelık falan olabılır mı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni daha önce seninle aynı günüz bende 8 ocak
Hayırlara çıksın inşallahhhh Bide ikizmiş Ne güzel olur İkiz müjdesi henüz almadık ama şüphelenen bi arkadaş vardı yakında haber gelir herhalde ondanBu gün rüyamda Dr gidiyorum Dr diyorki arkada bi kese daha varmış geçen sefer görmedim. ikiz diyor hayrolsun inş.
Hemde 3 kere bi muayeneye gittiğimde bi kanamam olduğunda bide bugün bulantılarım için gittiğimde ilki 7 şubat 7,5mm biri 11 şubat 9mm biride bugün 22mm olmuşayy canım keseyı gordunuz mu siz? ben bazen korkuyorum arada aklıma gelıyo acaba dıs gebelık falan olabılır mı???
aman boşver onları yaaa..
ben bir tane doğurdum diye,eski ilgilenişler bile kalmadı.:2:
sen halledersin sen birtanesin doğurursun diyo.
sanki çok kolay herşey..
Mide bulantısı 2 gündür geçmiyodu aslında yemek yesem geçicek ama bişey yiyemiyorum bulantıdan bide canımda istemiyodu Şimdi geldim kendime tepsim yanımda hiç durmadan bişeyler yiyorum hem belki biraz kilo alırım üflesen uçucak durumdayım zaten çocuğu nasıl doğurucam merak ediyorum
duygucum benim kilocuğum 57 ekleyebilir misin?
geçmiş olsun canım....
Hemde 3 kere bi muayeneye gittiğimde bi kanamam olduğunda bide bugün bulantılarım için gittiğimde ilki 7 şubat 7,5mm biri 11 şubat 9mm biride bugün 22mm olmuş
bu arada MİHRİMAH24 de 8 ocak oda gördü Sen hiç gitmedinmi doktora
Hemde 3 kere bi muayeneye gittiğimde bi kanamam olduğunda bide bugün bulantılarım için gittiğimde ilki 7 şubat 7,5mm biri 11 şubat 9mm biride bugün 22mm olmuş
bu arada MİHRİMAH24 de 8 ocak oda gördü Sen hiç gitmedinmi doktora
Demekki yumurtlama meselesimassallah... gıttım canım evde test yaptıgım gun... usgde gorunmedı kese... kanda bakıldıgında doktor daha kucuk gorunmez dedı... ılk kızımdada 6. haftadan sonra gorunmustu... ılkındede doktor hatta bana kızım gorunmeyınce dıs gebelık demıstı... aynı seylerı yasamaktan korkuyorum
Benimki acele ediyo adetim gecikmeden yaptığım kan testi 1597 çıkmıştı Kızlar siz bana bakmayın ben anormalimcanım senin nasıl okadar erken gözüktü anlamadım.ben dün gittim hem üstten hem alttan baktı net gözükmedi.10 gün sonra çağırdı.oğlumdada 6.haftada net gözükmüştü.hemde ilk günden beri önde gidiyordu...ilginç ama gözükmüş ya boşver...darısı bizeeee....
şeymaaaaa nbr canım.zeynep nasıl???
Demekki yumurtlama meselesi
Benimki acele ediyo adetim gecikmeden yaptığım kan testi 1597 çıkmıştı Kızlar siz bana bakmayın ben anormalim
5+4üm bugün doktor bile 6+3 felan dedi erkenden yumurtladım sanırım
İnşallah sizde bi an önce görürsünüz
duyguuuuu ikiz olmasın kızzzzzz.......tek yumurta ikizidir belkiiiiiii......
Demekki yumurtlama meselesi
Benimki acele ediyo adetim gecikmeden yaptığım kan testi 1597 çıkmıştı Kızlar siz bana bakmayın ben anormalim
5+4üm bugün doktor bile 6+3 felan dedi erkenden yumurtladım sanırım
İnşallah sizde bi an önce görürsünüz
Çoooooooooook istenen bi gebelik hemde evleneli 2 ay olmasına rağmenhımm evet canım sen erken yumurtlamıssın sanırım... pekı tatlım ıstenen bı gebelık mı yoksa suprız mı??
yerde battanıyenın uzerınde yuvarlanıyo bı yandanda bagırıyo aglar gıbı yapıyo...:) arka arka emeklemeye basladı:):) doruk paşam napıyo?? sen nasılsın var mı bulantı falan:).)
mşlh zeynep e...doruk ta uyuyor şimdi...yok canım allah a şükür.oğlum da hiç olmamıştı..inş bundada olmaz...senin var mı???
ya birde sen önceki doğumdan tüm kilolarını vermişmiydin.bende 5 kilo kaldı ya.aslında 40 ım çıktığında hepsini vermiştim.etraftakiler onu ye bunu iç yediler başımı bende napim söz dinledim aldım geri kilolarımı.aslında az göbiş var o olmasa gerisi iyi zaten.offf daha toparlanamadan hamileyiz daha beter oluruz heralde...
kızlar kımlerın bebişlerı suprız bebek???
benim hiiiiiiiiçççç süpriz olmadı
senin senin????