2011 Ekim Anneleri

onlar için en rahat yer anne karnı.bende olsam çıkmazdım.
geçmiş olsun.ben birde emziriyorum hala.doktorum emzirmeye devam edebilirsin dedi.
unutmamıştır canım ya..ne yapsınlar iş güç derken kafa mı kalıyor.
benimkide sabah hatırlamadı.
ama aksam mecbur hatırlıcak.
çünkü alarm kurmuştum telefonuna

listeye kim ekliyor kızlar.benide ekleyin
sat 12 ocak

bu arada laylaylom ve asiyan sizin doğumlar normalmiydi sezeryan mı?ben sezeryan oldum onun içinde endişeleniyorum.

duygu canım bardak mısırdan bahsetmedim patlamış mısır :)) zaten bardak mısırı kaynım yeme dedi çok zararlıymış düşüge sebep oluyormuş

tabi canım anlıyorum seni.
fakat sende canını sıkma üzme kendini artık.
bak allahım bağışladı sana yavruşunu.
bende bu kızımdan önce kimyasal gebelik yaşamıştım.çok zor bilirim.
4 yıl beklemiştim.
eskileri düşünme artık.
sadece bebeğinin sağlıklı olduğunu ve sağsağlim kucağına alacağın günleri düşün.
hoşbulduk.canım ben soku sizden önce atlattım.
kendimi motive etmeye çalışıyorum şimdi.
elden gelen bişiy yok artık.
öyle böyle doğucaklar.
ne kadar cahilim .kızlar bu bcg hcg nedir.ikinci hamilelğim ama birincisindede kimse bişi demedi..gerçi henüz doktora da gitmedim.şimdi nereye hangi doktora gidiceğimide bilmiyorum.

bide facede grubunuz varmı kızlar
beta hcg gebelikte salgılanan bir hormon.
düzenli artışı gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor.

Son düzenleme:
duygu canım bardak mısırdan bahsetmedim patlamış mısır :)) zaten bardak mısırı kaynım yeme dedi çok zararlıymış düşüge sebep oluyormuş

öyle bişiy var mı yaa..
ben ilk kızıma hamileyken çok yemiştim.hele kışın vapurda giderken çok yiyordum.
düşüğe sebep olacağını sanmıyorum canm yaa

sağol cnaım .bugün çok iyiyim hamd olsun.ben 3 aylıktı bengi memeyi bıraktı.hala üzülüyorum.ama bu bebegimi inş ezdircem.süt sağma pompası alcma mutlaka .hala üzülüyorum emmediği için.

biz sevgilileri gününü hiç kutlamadık daha bazen diyorum acaba bu kaba adam bir güzellik yaparmı ama yok
listeye kim ekliyor kızlar.benide ekleyin
sat 12 ocak

bu arada laylaylom ve asiyan sizin doğumlar normalmiydi sezeryan mı?ben sezeryan oldum onun içinde endişeleniyorum.

benimde sezeryan.yav ben mi garibim bilmiyrum ki.şu sezeryan olayı hiç aklıma gelmemişti siz diyene kadar:)) bide ben ilk sevinm,iştim çift çizgi görünce.ya ne bilim insan yinede seviniyor.sonra ağladım ayrı mesele.ama şimdi mutluyum.canım sende sıkma canını.hiç pişman olmıcaksın.hatta iyiki olmuş diceksin hem yalnız değilisn.bizler de senin gibiyiz.rabbim kolaylık verir inş hepimize.evet bebekleirmizin ilgiye ihtiyacı var.ama bunu sağlayabiliriz.bide şu var benim amcamın çoçuklarıda öyle aralarında bir yaş 4 ay var.öyle güzel anlaşıyolarki.görseniz anlarsınız.ikiside sevgi yumağı.iyi düşün herşey güzel olcka inşş

ayy canım inş öyle olur.allahım yanımızda.birbirimize destek olucaz napalım.yoksa bu hayat çok zor olur.

bu arada ben daha 23 yaşımdayım

ayy canım inş öyle olur.allahım yanımızda.birbirimize destek olucaz napalım.yoksa bu hayat çok zor olur.

bu arada ben daha 23 yaşımdayım

aa ne güzel ben şuan ki yaşımdan daha erken anne olmak isterdim.ama kısmet böyleymiş diyorum.

kızlar facede grubunuz varmı.yoksa kuralım bir tane

kızlar ultrasonda bebek sağ tarafta ise kız sol tarafta ise erkekmiş ama 7.haftadan sonraki görüntüde. bide çin takvimine göre mi taqm bilmiorum ama kadınlar kendini 3 yılda bir erkekler 4 yılda bir yeniliolarmış ona göre cinsiyet belli oluomuş çok ilginç yazılardan okudum buna göre birçok kişinin tutuyormuş

bayanlar konuşmuyorsunuz hiç neden?

size bir soru sorayım.cinsiyetini ne tahmin ediyorsunuz bebeklerinizin?mesela benim ilk hamileliğimde hislerim doğru çıktı.ilk günden daha erkek olduğunu hissetmiştim.çin takvimine göre kızdı halbuki.şimdi de sanki yine erkek olacak gibi geliyor.ama kız olmasını isterim.hayırlısı bakalım.

çin takviminde erkek yazıyor ama sağlıklı olsun valla hiiç farketmez

Kızlar merhaba ben geldim.kandiliniz mübarek olsun.

yok canım yaaa.valla benim sağdaydı erkekti.ama size şunu söyleyeyim ki doğru çıkıyor.bir ipe iğneyi yada yüzüğünüzü geçirin.karnınızın üzerinde tutun.ileri geri yaparsa erkek-daireler çizerse kız.yani bende hep doğru çıktı.tabi allah bilir.hayırlı ve sağlıklı olması çok daha önemli.ben gır gır olsun vakit geçsin diye söylüyorum.inanınki kucağınıza alıp o mis kokuyu koklayıp pamuk gibi tenini öpünce cinsiyeti aklınıza gelmiyor.rabbim sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…