- 4 Şubat 2011
- 69
- 0
- 38
senin de kandilin mübarek olsun cnm
sizinde kandiliniz mübarek olsun ticker yapma konusunda yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin de kandilin mübarek olsun cnm
biraz önden gidiyoz biz.:81:
aslında haziran annesiyim ben.
fakat başından beri temmuz anneleri topiğine takıldığım için,ordan devam ettim.
esin askermiş.
çok zor eminim.
fakat ne güzel,geldiğinde kocaman 2 çocuk bulacak karşısında.
benim dedemde de öyle olmuş.
ozamanlar askerlik 4 yıl falanmış,tabi ki şimdiki gibi izin falan da yokmuş.
askerden döndüğünde bir bakmış kocaman bir çocuk evin içinde.
bu kim diye sormuş babaneme.
senin oğlancık demiş.
yani düşün okadar.
hep anlatırdı gülerdik.
yaşın 27 gençsin daha.
sizinde kandiliniz mübarek olsun ticker yapma konusunda yardımcı olurmusunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda açıklamalı anlatmışlar.burdan yapabilirsin bakarak
kızlar halsizlik şikayeti olan varmı ? ben parmağımı zor kaldırıyorum ve malesef çalışıyorum. bu konuda şikayeti olan, ilaç kullanan varmı?
Bazı günler oluyor. Çalışmıyorum, vurup kafayı uyuyorum. Yemek dışında hiç bir şeyi önemsemiyorum.
bazende çok iyi oluyorum. Bütün işlrimi yavaş yavaş yapıyorum. eşimde hafta sonları evi süpürüyor
Bardakta satılan mısırlar için yemeyin diyolar Pek yararlı bişey olmamakla birlikte zararlıda olabiliyomuşşayyy kıyamambak bir topikte okudum şimdi tuzlu mısır bastırıyormuş dene istersenn
Yumurtlaman geç olmuştur Benimde 5 haftalık ama değerlerin seninkinden baya yüksekkızlar benm doktoroum son adet tarıhıme gore 5 haftalık dedı iyide benmki düzensiz ayrıca ben o sıralar ilişkiye girmedim ki kesem 4.3 mm kan testim dün 83.74 dü
kızlar sizin haftanız ilerde biz henüz size yetişemedik Bizde bi kaç hafta sonra sizin gibi başlarız herhalde Sizde olan değişiklikleri takip ediyorum hep Önceden biliyim bi kaç hafta sonra başıma neler gelicek ona göre hazırlıklı olıyımaynen tatlım bu dönemde bizi bizden başka kimse anlamaz ki zaten..yakın çevremle bile paylaşamıyorum bunları ama burada rahatlıyor insan inşallah topiğimiz hep böyle devam eder
Çay tarzı olan şeylerden yeşil çay çok zararlı ama nane limon kaynatıp içebilirsin bide ıhlamur herhangi bi zararı yok diye biliyorumGünaydıııın
Herkese süper bir hafta diliyorum
Bu hafta sonu benim için kabus gibiydi
Feci şekilde üşütmüşüm ateşim 38 dereceyi aştı soluğu acilde aldım hemşire damar yolu bulamadı kollarım delik deşikbebek hemşiresi imdadıma yetişti serumdan sonra bayağı topladım kendimi ama iştahım hiç yok bebişime bir şey olucak diye korkuyorum.
Bebeğimin kalp atışlarını duydumen iyi antibiyotik gibi geldi bana.
Çokkkk geçmiş olsunn
Kızlar kendimize dikkat edelim Biz iyi olalım ki bebişlerimizde iyi olsun
sende bi an önce iyileşirsin inşallah
allah kolaylık versin hamileyken çalışmak çok zordur herhaldeÇokkkk geçmiş olsun canım yaa
Bende gece mide bulantısı ile çok uyandım.Sabahda işe eşim getirdi yoksa gelemeyecektim.
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsunmerhaba 2011 ekim anneleri....
ben ağustos anneleri topiğindenim ama temmuzda doğum yaptım.ve bu ay bana bir süprizzzzzz hamileyim.oğlum daha 6.5 aylık ve ben hamileyim.ne mutluyum ne de mutsuz.çok karmaşık duygular içindeyim.oğlumu doğurana kadar öncesinde 2 kere bebeğimi kaybettim.yani oğlum çok kıymetli bir bebek.şimdi bunu aldırırsam allah ımın gücüne gitmez mi?ama sezeryanlada doğum olduğu için endişeliyim.en büyük endişem ise eğer hayırlısıyla doğarsa oğlum 15 aylık olacak ve benim için çok zor günler başlayacak.kafam karmakarışık.yarın doktorumdan randevu aldım.bakalım sonuç ne olacak.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun....
hepinize hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum...
Senin gibi bi kaç arkadaşımız daha var İki kayıp yaşadığında neler hissettiği düşün bence aldırmaya karar vermeden önce Yine de sen bilirsin ama aramızdan ayrılmanı istemeyiz
Sende bir sürü şey yazmıştım bide hiç belirtim yok diyosunya kızlar benim tam olarak hiç hamilelik belirtim yok...iç çamaşırım çok ıslanıyor, birde dokununca göğsün acıyor, birde deli gibi karnım şiş...hatta esnerken gerilip acıyor...korkuyorum acaba dı gebelik felanmı
Nane limon ve ıhlamur bol bol meyve ye Geçmiş olsun canımkızlar 6 haftalık hamileyim ve dün nezle oldum çok kötü burnum akıyor ve halsizim ne önerirsiniz çok korkuyorum çünkü daha kalp atışını duymadık bu cuma gitcez birşeyler söyleyin
Ooohhh ooohhhh maşallah 6 aylık bebişi olanlar tekrar hamile ne bereketli bi yılmışselam.
bende hamileyim.cumartesi test yapmıştım çift çizgiydi.bugün emin olmak için tekrar yaptım.yine çift çizgi.bebeğim var daha 6 aylık.ilk çok üzüldüm ama demek hayırlısı böyleymiş diyorum.hasta olan arkadaşlar korkmayın ben ilk hamilelğimide hastanelere düştüm hastalıkdan ama bebegim çok iyi idi.aklınıza hep iyi şeyler getirin.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin
Tşk.Amin Seninde kandilin mübarek olsunmevlid kandiliniz mübarek olsun.allahım dualarımızı hayırlıysa kabul etsin.
teşekkürler Seninde kandilin mübarek olsunbu arada kızlar kutlu doğum haftasına girdik.
mevlid kandiniz mübarek olsun.
sevgililer gününüzde kutlu olsun..[/COLOR]
AAAA bugün bide sevgililer günü Unutmuşum
Eeeee insanın kocası durmadan biz sevgili değiliz karı-kocayız derse sevgililer gününü unutması normal değilmi
günaydın kızlarrr kandiliniz mubarek olsunnn
Seninde canımmm
Duygu'cuğum benide listeye eklermisin
Bu gün bebişimi görmeye gittim. Kesemizi gördük şükürler olsun
Sat 8 ocak
kilo 60
doğum tarihi 15 Ekim 2011
5+2 dedi Dr
Çok mutluyum tüp bebeğim hoş geldi, sefalar getirdi.
Hep dua ediyorum Rabbim herkeze hayırlı evlatlar versin. Bizim bebeğimizide bize bağışlasın die.
8 yıllık evliyim bir sürü tedaviler aşılamalar, bir tane biyokimyasal gebelikten sonra şükürler olsun Rabbime. Rabbim yavrulamızın nice güzel günlerinide göstersin inş. amiiiinnnnn
canımcım, bulantı kıötüdür.cuma sabahtan bir başladı ara ara bazende devamlı midem bulanıyor. Wc ye gitsem kesin kusarım ama yediklerimin bebişime faydalı olmasını istiyorum.
5+2 yim Dr bulantıların çok erken başlamış dedi.
Bulantı çok fena. Ama bu sağlıklı olduğunu gösterdiği için bir yandanda seviniyorum
canım doktoruna danış.sana uygun olan ilacı vercektir.kızlar halsizlik şikayeti olan varmı ? ben parmağımı zor kaldırıyorum ve malesef çalışıyorum. bu konuda şikayeti olan, ilaç kullanan varmı?
canımcım, bulantı kıötüdür.
ve bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu göstediği gibi,
bulantı olmayınca da bebeğin sağlıksız ilerlediği anlamına da gelmiyor.
bunu belirtmek istedim.
benim midem bulanmadı ve bebeğim gayet sağlıklıydı.
yeni anneleri telaşlandırmayalım di mi?
belki midesi bulanan yoktur.
ki bulantı beta hcg hormonuyla alakalı bi durum.
beta hcg ne kadar hızlı artarsa -ki hızlı diyorum-okadar bulantı olur.
herkesinki aynı oranda artmaz.
bazı hassas vücutların midesi bulanır.
bende de ne mide varmış ki midem buanmadı.
ama şimdiki bebeğimde bulanırmı bilmiyorum.
canım doktoruna danış.sana uygun olan ilacı vercektir.
bünye meselesi.
geldim geldim:)
çok sık giremiyorum ama akşamları eşim çocuğa bakarken uzun bir süre de kalıyorum.
eşim saolsun.yoksa bu cadıyla uğraşmak çoook zorrr..
yani:)) ben ilk çift çizgi görünce güldüm kahkaha attım.şaka gibi deidm heralde yanlışlık var o kadar emindim yani... sonra iş ciddileşince biraz ağladım şimdi iyiyim .bugün mutluyumda.rabbim hayırlısını versin.demekki böyleymiş hayırlısı.bir yandanda iyi oldu.beraber büyürüler eee yaşda az sayılmaz bnreim 27 olduk zaten ben 35 den sonra istemezdim.sen kaç yaşındasın
Duygu'cuğum benide listeye eklermisin
Bu gün bebişimi görmeye gittim. Kesemizi gördük şükürler olsun
Sat 8 ocak
kilo 60
doğum tarihi 15 Ekim 2011
5+2 dedi Dr
Çok mutluyum tüp bebeğim hoş geldi, sefalar getirdi.
Hep dua ediyorum Rabbim herkeze hayırlı evlatlar versin. Bizim bebeğimizide bize bağışlasın die.
8 yıllık evliyim bir sürü tedaviler aşılamalar, bir tane biyokimyasal gebelikten sonra şükürler olsun Rabbime. Rabbim yavrulamızın nice güzel günlerinide göstersin inş. amiiiinnnnn
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun
Senin gibi bi kaç arkadaşımız daha var İki kayıp yaşadığında neler hissettiği düşün bence aldırmaya karar vermeden önce Yine de sen bilirsin ama aramızdan ayrılmanı istemeyiz