2011 Ekim Anneleri

baya erken doğum yapmışsın.bende baya geç yaptım 42.haftamda zorla çıkardılar bengiyi.bıraksa daha takılırdı.

canım eşim henüz asker değil,yazın ağustosda gidicek kısmetse... ocak gibi döncek.ama bide şu var belki askeri öğretmenlik çıkarsa bir yıl beraber gidicez.ayrılmıcaz yani.herşeyin hayırlısı diyorum.annemler falan istanbulda herkez yardımcı olur inş..
onlar için en rahat yer anne karnı.bende olsam çıkmazdım.
oh şimdiden eşleri çalıştırmaya başladık:KK66: bende dün çok hasta oldum.vucudum titredi devamlı.kızım ağladıkça dahada titredim.ateşim falan çıktı.eşim gece hastaneye götürcekti inatla gitmedim.dün çok sıkıntı stres yaptım heralde.hamd olsun bugün iyiyim.çok az mide bulantısı bendede var.eğer ilk gebeliğim gibi olursa sorunsuz bir hamilelik yaşarım ben:)
geçmiş olsun.ben birde emziriyorum hala.doktorum emzirmeye devam edebilirsin dedi.
Tşk.Amin Seninde kandilin mübarek olsun

teşekkürler Seninde kandilin mübarek olsun
AAAA bugün bide sevgililer günü Unutmuşum
Eeeee insanın kocası durmadan biz sevgili değiliz karı-kocayız derse sevgililer gününü unutması normal değilmi
unutmamıştır canım ya..ne yapsınlar iş güç derken kafa mı kalıyor.
benimkide sabah hatırlamadı.
ama aksam mecbur hatırlıcak.
çünkü alarm kurmuştum telefonuna:KK9:

listeye kim ekliyor kızlar.benide ekleyin
sat 12 ocak

bu arada laylaylom ve asiyan sizin doğumlar normalmiydi sezeryan mı?ben sezeryan oldum onun içinde endişeleniyorum.

duygu canım bardak mısırdan bahsetmedim patlamış mısır :)) zaten bardak mısırı kaynım yeme dedi çok zararlıymış düşüge sebep oluyormuş

Çok haklısın canım. bir kere bile midesi bulanmayan çok sağlıklı hamilelik geçiren kadınlar var.
Adet günlerimiz, ağrısı, düzeni, bitiş şekli birbirimize hiç benzemediği gibi hamilelikler ve lohusalıklarda çok farklı olabiliyor.

Benim aslında mide bulantıma sevinmem şu yönden. Ben daha önce 5 haftalık biyokimysal bebekti düşük yaptım. Bi kere bile midem bulanmadı. Şimdi bulanınca seviniyorum işte naparsın. 8.5 yıl sonra gelince çok kıymetli biizm için. :KK69: :KK16:
tabi canım anlıyorum seni.
fakat sende canını sıkma üzme kendini artık.
bak allahım bağışladı sana yavruşunu.
bende bu kızımdan önce kimyasal gebelik yaşamıştım.çok zor bilirim.
4 yıl beklemiştim.
eskileri düşünme artık.
sadece bebeğinin sağlıklı olduğunu ve sağsağlim kucağına alacağın günleri düşün.
hoşbulduk.canım ben soku sizden önce atlattım.
kendimi motive etmeye çalışıyorum şimdi.
elden gelen bişiy yok artık.
öyle böyle doğucaklar.
ne kadar cahilim .kızlar bu bcg hcg nedir.ikinci hamilelğim ama birincisindede kimse bişi demedi..gerçi henüz doktora da gitmedim.şimdi nereye hangi doktora gidiceğimide bilmiyorum.

bide facede grubunuz varmı kızlar
beta hcg gebelikte salgılanan bir hormon.
düzenli artışı gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor.:nazar:

Son düzenleme:
duygu canım bardak mısırdan bahsetmedim patlamış mısır :)) zaten bardak mısırı kaynım yeme dedi çok zararlıymış düşüge sebep oluyormuş

öyle bişiy var mı yaa..
ben ilk kızıma hamileyken çok yemiştim.hele kışın vapurda giderken çok yiyordum.
düşüğe sebep olacağını sanmıyorum canm yaa

onlar için en rahat yer anne karnı.bende olsam çıkmazdım.

geçmiş olsun.ben birde emziriyorum hala.doktorum emzirmeye devam edebilirsin dedi.

unutmamıştır canım ya..ne yapsınlar iş güç derken kafa mı kalıyor.
benimkide sabah hatırlamadı.
ama aksam mecbur hatırlıcak.
çünkü alarm kurmuştum telefonuna:KK9:
sağol cnaım .bugün çok iyiyim hamd olsun.ben 3 aylıktı bengi memeyi bıraktı.hala üzülüyorum.ama bu bebegimi inş ezdircem.süt sağma pompası alcma mutlaka .hala üzülüyorum emmediği için.

biz sevgilileri gününü hiç kutlamadık daha:KK70: bazen diyorum acaba bu kaba adam bir güzellik yaparmı ama yok
listeye kim ekliyor kızlar.benide ekleyin
sat 12 ocak

bu arada laylaylom ve asiyan sizin doğumlar normalmiydi sezeryan mı?ben sezeryan oldum onun içinde endişeleniyorum.

hoşgeldin :)

ben dünden beri şoktaydım.ama bugün deminden beri salya sümük ağlıyorum.aslında ben oğlum için üzülüyorum.onunla yeteri kadar ilgilenemiycem.bana ihtiyacı var daha.göbeğimiz çıkınca napıcaz.onları doya doya nasıl kucaklıycaz...ayyy başladı gene gözyaşlarım akmaya ooofffffffff

canım çok tebrik ediyorum.kıymetli bebek bir başka oluyor.en iyi ben bilirim.

saol canım.umarım hayırlı olur.kafam çok karışık.

benimde sezeryan.yav ben mi garibim bilmiyrum ki.şu sezeryan olayı hiç aklıma gelmemişti siz diyene kadar:)) bide ben ilk sevinm,iştim çift çizgi görünce.ya ne bilim insan yinede seviniyor.sonra ağladım ayrı mesele.ama şimdi mutluyum.canım sende sıkma canını.hiç pişman olmıcaksın.hatta iyiki olmuş diceksin hem yalnız değilisn.bizler de senin gibiyiz.rabbim kolaylık verir inş hepimize.evet bebekleirmizin ilgiye ihtiyacı var.ama bunu sağlayabiliriz.bide şu var benim amcamın çoçuklarıda öyle aralarında bir yaş 4 ay var.öyle güzel anlaşıyolarki.görseniz anlarsınız.ikiside sevgi yumağı.iyi düşün herşey güzel olcka inşş

sağol cnaım .bugün çok iyiyim hamd olsun.ben 3 aylıktı bengi memeyi bıraktı.hala üzülüyorum.ama bu bebegimi inş ezdircem.süt sağma pompası alcma mutlaka .hala üzülüyorum emmediği için.

biz sevgilileri gününü hiç kutlamadık daha:KK70: bazen diyorum acaba bu kaba adam bir güzellik yaparmı ama yok

doruk ta 3.aydan sonra bıraktı emmeyi.çok üzüldüm pompa aldım.sağarak falan bugüne kadar idare ettik.ama 5.ayda ek gıdaya geçiş yaptık.şimdide sağıyorum ama emmediği için çok azaldı.zatende hamileyim iyice gider.kısmet inş ikinciler şapur şupur emer :)

benimde sezeryan.yav ben mi garibim bilmiyrum ki.şu sezeryan olayı hiç aklıma gelmemişti siz diyene kadar:)) bide ben ilk sevinm,iştim çift çizgi görünce.ya ne bilim insan yinede seviniyor.sonra ağladım ayrı mesele.ama şimdi mutluyum.canım sende sıkma canını.hiç pişman olmıcaksın.hatta iyiki olmuş diceksin hem yalnız değilisn.bizler de senin gibiyiz.rabbim kolaylık verir inş hepimize.evet bebekleirmizin ilgiye ihtiyacı var.ama bunu sağlayabiliriz.bide şu var benim amcamın çoçuklarıda öyle aralarında bir yaş 4 ay var.öyle güzel anlaşıyolarki.görseniz anlarsınız.ikiside sevgi yumağı.iyi düşün herşey güzel olcka inşş

ayy canım inş öyle olur.allahım yanımızda.birbirimize destek olucaz napalım.yoksa bu hayat çok zor olur.

bu arada ben daha 23 yaşımdayım :KK14:

ayy canım inş öyle olur.allahım yanımızda.birbirimize destek olucaz napalım.yoksa bu hayat çok zor olur.

bu arada ben daha 23 yaşımdayım :KK14:

aa ne güzel ben şuan ki yaşımdan daha erken anne olmak isterdim.ama kısmet böyleymiş diyorum.

kızlar facede grubunuz varmı.yoksa kuralım bir tane

kızlar ultrasonda bebek sağ tarafta ise kız sol tarafta ise erkekmiş ama 7.haftadan sonraki görüntüde. bide çin takvimine göre mi taqm bilmiorum ama kadınlar kendini 3 yılda bir erkekler 4 yılda bir yeniliolarmış ona göre cinsiyet belli oluomuş çok ilginç yazılardan okudum buna göre birçok kişinin tutuyormuş :KK74:

bayanlar konuşmuyorsunuz hiç neden?

size bir soru sorayım.cinsiyetini ne tahmin ediyorsunuz bebeklerinizin?mesela benim ilk hamileliğimde hislerim doğru çıktı.ilk günden daha erkek olduğunu hissetmiştim.çin takvimine göre kızdı halbuki.şimdi de sanki yine erkek olacak gibi geliyor.ama kız olmasını isterim.hayırlısı bakalım.

bayanlar konuşmuyorsunuz hiç neden?

size bir soru sorayım.cinsiyetini ne tahmin ediyorsunuz bebeklerinizin?mesela benim ilk hamileliğimde hislerim doğru çıktı.ilk günden daha erkek olduğunu hissetmiştim.çin takvimine göre kızdı halbuki.şimdi de sanki yine erkek olacak gibi geliyor.ama kız olmasını isterim.hayırlısı bakalım.

çin takviminde erkek yazıyor ama sağlıklı olsun valla hiiç farketmez:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar merhaba ben geldim.kandiliniz mübarek olsun.

aynen tatlım bu dönemde bizi bizden başka kimse anlamaz ki zaten..yakın çevremle bile paylaşamıyorum bunları ama burada rahatlıyor insan inşallah topiğimiz hep böyle devam eder:21:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba Canom çok sevindim beni hatırladınmı canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bende hamileyim kısmet olursa ekim 7 bebeğim doğucak allah herkesin gönlüne göre versin...

hayırlı olsun canım..allah kucağına almayı nasip etsin.

topiğiniz hayırlı olsun çok duygulandım doğrusu. bende geçen sene 11 şubatta öğrenmiştim minik oğlumun varlığını. heyecanınızı paylaşıyor hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorummmmmmm.

Çok teşekkür ederiz.

valla ben bu duruma seviniyorum desem yalan olmaz canım gece yatmak bilmez sabahta kalkmak bilmezdim:KK61:
ama şimdi gece gündüz farketmiyor bıraksalar 24 saat uyucam:KK66::nazar::nazar::nazar:

:KK9::KK9::KK9: benimde öğleden sonra çok uykum geliyor.

kızlar bende çoook akıntı olmuyordu hatta adete 1 hafta kala kupkuruydum sonra üşüttüğüm için sarı akıntım oldu geçti allaha sükürr ama 2 gündür beyaz akıntım oluyor normalmi?yokken birden başlaması hani çokta degil 2-3 damla kadar:nazar::nazar:

normalmiş tatlım o akıntılar.

Günaydıııın:KK49:
Herkese süper bir hafta diliyorum

Bu hafta sonu benim için kabus gibiydi:KK59:
Feci şekilde üşütmüşüm ateşim 38 dereceyi aştı soluğu acilde aldım hemşire damar yolu bulamadı kollarım delik deşik:KK43:bebek hemşiresi imdadıma yetişti serumdan sonra bayağı topladım kendimi ama iştahım hiç yok bebişime bir şey olucak diye korkuyorum.

Bebeğimin kalp atışlarını duydum:nazar:en iyi antibiyotik gibi geldi bana.

geçmiş olsun canım hiç korma allahın izniyle bişeycik olmaz.

merhaba 2011 ekim anneleri....
ben ağustos anneleri topiğindenim ama temmuzda doğum yaptım.ve bu ay bana bir süprizzzzzz hamileyim.oğlum daha 6.5 aylık ve ben hamileyim.ne mutluyum ne de mutsuz.çok karmaşık duygular içindeyim.oğlumu doğurana kadar öncesinde 2 kere bebeğimi kaybettim.yani oğlum çok kıymetli bir bebek.şimdi bunu aldırırsam allah ımın gücüne gitmez mi?ama sezeryanlada doğum olduğu için endişeliyim.en büyük endişem ise eğer hayırlısıyla doğarsa oğlum 15 aylık olacak ve benim için çok zor günler başlayacak.kafam karmakarışık.yarın doktorumdan randevu aldım.bakalım sonuç ne olacak.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun....

hepinize hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum...

canım bence aldırma.allahın izniyle üstesinden gelirsin.hayırlı olsun.

ya kızlar benim tam olarak hiç hamilelik belirtim yok...iç çamaşırım çok ıslanıyor, birde dokununca göğsün acıyor, birde deli gibi karnım şiş...hatta esnerken gerilip acıyor...korkuyorum acaba dı gebelik felanmı

Kuruntu yapma canım kendine:KK20::KK20: iyi düşün iyi olsun.:KK75::KK75:

kızlar 6 haftalık hamileyim ve dün nezle oldum :KK25: çok kötü burnum akıyor ve halsizim ne önerirsiniz çok korkuyorum çünkü daha kalp atışını duymadık bu cuma gitcez birşeyler söyleyin:KK43:

canım geçmiş olsun.bol bol c vitaminida ilerlemesin.

Duygu'cuğum benide listeye eklermisin

Bu gün bebişimi görmeye gittim. Kesemizi gördük şükürler olsun :nazar:

Sat 8 ocak
kilo 60
doğum tarihi 15 Ekim 2011
5+2 dedi Dr

Çok mutluyum :KK49: tüp bebeğim hoş geldi, sefalar getirdi.

Hep dua ediyorum Rabbim herkeze hayırlı evlatlar versin. Bizim bebeğimizide bize bağışlasın die.

8 yıllık evliyim bir sürü tedaviler aşılamalar, bir tane biyokimyasal gebelikten sonra şükürler olsun Rabbime. Rabbim yavrulamızın nice güzel günlerinide göstersin inş. :KK69: amiiiinnnnn

ohh çok şükür gözün aydın darısı başımıza.

çin takviminde erkek yazıyor ama sağlıklı olsun valla hiiç farketmez:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ALlah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

kızlar ultrasonda bebek sağ tarafta ise kız sol tarafta ise erkekmiş ama 7.haftadan sonraki görüntüde. bide çin takvimine göre mi taqm bilmiorum ama kadınlar kendini 3 yılda bir erkekler 4 yılda bir yeniliolarmış ona göre cinsiyet belli oluomuş çok ilginç yazılardan okudum buna göre birçok kişinin tutuyormuş :KK74:

yok canım yaaa.valla benim sağdaydı erkekti.ama size şunu söyleyeyim ki doğru çıkıyor.bir ipe iğneyi yada yüzüğünüzü geçirin.karnınızın üzerinde tutun.ileri geri yaparsa erkek-daireler çizerse kız.yani bende hep doğru çıktı.tabi allah bilir.hayırlı ve sağlıklı olması çok daha önemli.ben gır gır olsun vakit geçsin diye söylüyorum.inanınki kucağınıza alıp o mis kokuyu koklayıp pamuk gibi tenini öpünce cinsiyeti aklınıza gelmiyor.rabbim sağlık versin.

X