Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar selam 39+6 yiz bugun. Doguma yardimci hareketler uygulayan ve ise yarayan var mi?
Günaydın kızlar... Zefey.... Senin dereotlu poğaçadan yapıcam akşam misafirlerim için.. Geçen gün yazdırmayı unutmuşum tarifi. Hatırladığım kadarıyla yapayım dedim, sıvıyağı unutmuşum. bi tek 50 gr margarin koydum olmadı... İnternetten arattım fakat senin tarifin aynısı yoktu. Bi tarif yazdınya buraya sen. yağ ölçüleriniz farklı onunla.. mecbur onu yaptım. Hamuru yoğurdum akşam da şekil verip pişircem. İnşallah iyi olur.. Yeşil mercimekli buğday salatası, browni, kıymalı börek, tahinli kurabiye ve kuru patlıcan dolması yaptım. Bugün de mercimek köftesiyle senin poğaçayı yapıcam akşam gidince. İnşallah güzel olur.
Ben çok seviyorum böyle yemekle uğraşmayı ama eşim çok kızıyor. Her mutfağa girişimde bi daha misafir kabul etmiycem bu eve diyor.
kızz arasaydınyaa beniiii telefonum yokmu sende bende cumartesi kaynanamlara yaptım yarısını pişirmedim sakladım pazarda sevozylere yaptım güzeldii yaa gideri varrrrrrrrr gidiyoo her şekilde hiç kalmıyoo seviliyo yani
sevozyde ayrı yapmıştıı çok beenmiş odaa
yani dediğim gibi ezine koydum yine ben sert peynir yoktuu sert peynir olsa daha güzel olcak bide hamuru dolapta beklettim diyee ertesi gün pişirince kabarmadı yayıldı :SS
Kız sabah 7'de yaptım hamuru. Aklıma geldi aramak da erken diye aramadım. Aha ben de dolaba koydum hamuru inşallah kabarır. Aslında bunu yapmaya sabah karar verdim. 6 çeşit yapmıştım zaten, bu yedinci olacak. İnşallah güzel olur..
hee o saattee uyuyodumm :))
kız tadı madı süperdide işte yukarı kabarcaına yayıldıı
çok güzeldi zefey ellerine sağlık canım.
naposuuzzz kıssslar,, meloşşşş senin fırınnn tamgaz çalışıo healde:)))
zeyno herseyın guzeldı sekerim,ellerın dert görmeye :))
naposuuzzz kıssslar,, meloşşşş senin fırınnn tamgaz çalışıo healde:)))
zeyno herseyın guzeldı sekerim,ellerın dert görmeye :))
kızlar migrosta karton kutulardaki dev prima paketleri varya indirime girmiş 42,90 5 numerooww 96 tane var ekstraadanda iki tane orkiit platınıum iki paket hediyesi var ben aldım bi taneee
fiyatı çok uygunmuş zefey
5+ sı varmıydı genelde karton kutularda 5+ olmuyor.
sarmısaklı yoğurtlumu beeendinmi sevozyy o benm hitleirmin arasında aslında onun havucunun üzerine garnitür koyarız genelde fakat garnitür yoktu ben mısır koydum ölede oladuu napimm her türlü giderii varrrrrr