Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada selamsız sabahsız daldım amaaa:) Ben geldim kızlar, nasılsınız, 3 gündür evdeydim. Giremedim KK'ya da.
biz iyiyiz arcemek sen nasılsın ?
uğraşıyoruz yemek yediricem diye , çok iştahsız çok .
geçenlerde bir konuşma olmuştu . erdek ocaklar köyü falan kim gidiyor oraya ? ben bayramda erdek doğanlar köyünde olucam . ocaklar dan 2 ya da 3 köy sonra oluyor . eşimin teyzesinin yazlığı var . eşimin 2 teyzesi , kayınvalidem , 1 teyzesinin kızı , benim 2 görümcem ve görümcemin 8 yaşında kızı hepsi oradalar . biz de gidicez tam curcuna . Bade kuzenini çok seviyor . sürekli aslı aslı deyip duruyor . bi zde gidelim dedik. 1.günü ido ile gidiyoruz hayırlısıyla . dönüşü almadık ya pazar ya pazartesi de döneriz.
geçenlerde bir konuşma olmuştu . erdek ocaklar köyü falan kim gidiyor oraya ? ben bayramda erdek doğanlar köyünde olucam . ocaklar dan 2 ya da 3 köy sonra oluyor . eşimin teyzesinin yazlığı var . eşimin 2 teyzesi , kayınvalidem , 1 teyzesinin kızı , benim 2 görümcem ve görümcemin 8 yaşında kızı hepsi oradalar . biz de gidicez tam curcuna . Bade kuzenini çok seviyor . sürekli aslı aslı deyip duruyor . bi zde gidelim dedik. 1.günü ido ile gidiyoruz hayırlısıyla . dönüşü almadık ya pazar ya pazartesi de döneriz.
zefey ,
ben Bodrum 'da aldım bu şurubu . çünkü orada başladı hiçbirşey yememeye . eşimle kavga bile ettik bu yüzden çocuk yemiyo diye .
o dedi al diye . SİPRAKTİN miş . antihistaminik . alerjik durumlar için daha çok . ben de çok vermedim . şurubu içiremiyorum çünkü. kadın dedi ki uyku da yapar dedi çok sevinmiştim :))
zefey ,
ben Bodrum 'da aldım bu şurubu . çünkü orada başladı hiçbirşey yememeye . eşimle kavga bile ettik bu yüzden çocuk yemiyo diye .
o dedi al diye . SİPRAKTİN miş . antihistaminik . alerjik durumlar için daha çok . ben de çok vermedim . şurubu içiremiyorum çünkü. kadın dedi ki uyku da yapar dedi çok sevinmiştim :))
deniz efede çok iştahsızdı çaresiz kalmıştım yaşıycak kadar bile yemiyodu hep su içiyodu gittim eczaneye iştah şurubu diye bişi yoktur dedi sadece onlar vitamin takviyesi bi ihtimal iştah açma özelliği var dedi ama bilmiomm senn vereceğin viytamin kompleksi gibi bişimi yoksa değişik bişeymii yoksa bende alim vitamin değilse
aslındaa evde olunca daha çok giriyodun ammaa :))))))))))) ee yaz kimse evde durmuyoki küçük cemre maşallah hep geziyo
kızlar yaa ben benm oğlana hiç gözlük taktıramıyom sizinkiler ne ggüzl takıyoooo
dışarda denetiyorum çıkarıp yere fırlatıyoo hırçın kuşumm
biz iyiyiz arcemek sen nasılsın ?
uğraşıyoruz yemek yediricem diye , çok iştahsız çok .
maralcım
doğumgünü hazırlıkları için eminönü ne gidildi mi gidilmediyse ne zaman gidilecek diye sordum çok önemli bişiy değil yani
ben tatildeyken görmemiş duymamış olabilirim diye sormuştum . zefey cevapladı daha gidilmemiş bayramdan sonra ayarlıycaz inşallah . sen de ayarlasan da hep birlikte gitsek . zevkli olur .
zaten o ilacın yan etkisi iştah açmak ben öyel duymuştum sanki. bencede vermeyin bunları gerek yok. ben sadece balık yağı veriyorum.oda 1 şişe bitiyor 2 ay bekliyorum tekrar bir şişe veriyorum. balık yemediği zamanlara etkisi olsun diye
O zaman bilgisayarım vardı canım. Artık evde bilgisayar yok, yani internet yok. Cepten de giremiyorum. CEmre cep telefonu hastası. elinden gelse bana hiç vermeyecek. Benim fıstık kızım dışarı çıkarken, ayagg ayagg diyo sonra da göşş göşş:) ayakkabı ve gözlük yanii:) bayılıyor gözlüğüne
zaten o ilacın yan etkisi iştah açmak ben öyel duymuştum sanki. Bencede vermeyin bunları gerek yok. Ben sadece balık yağı veriyorum.oda 1 şişe bitiyor 2 ay bekliyorum tekrar bir şişe veriyorum. Balık yemediği zamanlara etkisi olsun diye
cemre de iştahsız, zaten iştahsızdı, sıcaklardan herhalde, aç yaşıyor nerdeyse. Sabah bi de akşam süt içiyor. Ona bile sevinir oldum
meloşş dün gecee nolduu kıss hislerimde yanlmışmıyım bide şu zıpzıp eşek hakkında bişi demedinizz geçtimi bizxim bebelerden sizcee