Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişime yelek ördüm yuppi bakınn Eki Görüntüle 139940
ayyyy kıyamam çok tatlııı yawwwwwwwwmaşallahh
aboo yapamadım yawww
ahahahaha........... süpermiş.....
aminnnnn canımmmmkurban olduğum allahım bebişimin üzerindeykende fotosunu çekmeyi nasip etsin sağlıcakla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bana doğumgünü ay yıl gün söyle birde son SAT başlangıç tarihini söyle
aynen aynen bende bu çarşamba gittim ssk bitmiş o yüzden muayene olmadan geri geldim p. Tesi işlemleri yaptıracaz salı randevu çarşamba kontrol inş. Benden özellikle geç gitmek istiyordum ilk düşük olayından sonra korktuğum için
aminnnnn canımmmm
14 ekim 1986 9 ocak
erkekkkkk bebişşş :)))
işte bende başımdan geçen olaydan korkuyorum canım bu yüzden geç gitmek en iyisi gibi geliyor bir de ilk kontrol için devlete gitmeyi düşünüyorum ilk hamileliğimde tahlillere 700 vermiştim o tahlilleri bu sefer devlette yaptırcam... inşallah hepimiz için herşey yolunda gidiyordur
kızım olcekmişaman sağlıklı olsunda başla bişi istemem
inşi. canım ben geçen sefer özele gittim de orda mahvettiler beni bu kez kesinlikle devlete gidecem zaten düşükten sonra tüm tahlilleri yaptırdım herşey temiz çıkmıştı
bende özelde mahvoldum doktor hemen kürtaja hazırlamaya kalktı oradan devlet hastanesine kaçtım onlar biraz daha bekletti sonuç yine olumsuzdu ama en azından benim içim rahat etti acaba yaşıyor muydu diye kendimi yerdim çünkü
Herkes yemeğe mi gitti ne? :)))
Neler yiyorsunuz bakalım bebişler için
Herkes yemeğe mi gitti ne? :)))
Neler yiyorsunuz bakalım bebişler için
bende pek istah yoooooook günde 2 bardak süt içiyorum bide sebzeye agırlık vercem ıspanak semizotu pırasa falan ekmek çok nadir yiyorum saman gibi geliyo sizde öle oluyomu kızlarrrr:26: