2011 Ekim Anneleri

It's a boy :KK49:

ama Çin takvimine göre de kız :KK37:

benimde istediğim erkek,

ama içimden kız gibi geçiyo..........

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

:KK1:aynen aynen bende bu çarşamba gittim ssk bitmiş o yüzden muayene olmadan geri geldim p. Tesi işlemleri yaptıracaz salı randevu çarşamba kontrol inş. Benden özellikle geç gitmek istiyordum ilk düşük olayından sonra korktuğum için

işte bende başımdan geçen olaydan korkuyorum canım bu yüzden geç gitmek en iyisi gibi geliyor bir de ilk kontrol için devlete gitmeyi düşünüyorum ilk hamileliğimde tahlillere 700 vermiştim o tahlilleri bu sefer devlette yaptırcam... inşallah hepimiz için herşey yolunda gidiyordur :nazar::nazar::nazar:

işte bende başımdan geçen olaydan korkuyorum canım bu yüzden geç gitmek en iyisi gibi geliyor bir de ilk kontrol için devlete gitmeyi düşünüyorum ilk hamileliğimde tahlillere 700 vermiştim o tahlilleri bu sefer devlette yaptırcam... inşallah hepimiz için herşey yolunda gidiyordur :nazar::nazar::nazar:

inşi. canım ben geçen sefer özele gittim de orda mahvettiler beni bu kez kesinlikle devlete gidecem zaten düşükten sonra tüm tahlilleri yaptırdım herşey temiz çıkmıştı

:nazar::nazar:ben 8 haftalıkken testlere 106 lira vermiştim 2 gün sonrada bebikimi kaybettim ama o kadar saçma testlerki gereksiz yani özele muayene olup devlette yaptırcam testlerimi birrde kızlar acıbadem siğortam var devlet siğortam yok yaptırabilimiyim kiii:26::26::26:

inşi. canım ben geçen sefer özele gittim de orda mahvettiler beni bu kez kesinlikle devlete gidecem zaten düşükten sonra tüm tahlilleri yaptırdım herşey temiz çıkmıştı

bende özelde mahvoldum doktor hemen kürtaja hazırlamaya kalktı oradan devlet hastanesine kaçtım onlar biraz daha bekletti sonuç yine olumsuzdu ama en azından benim içim rahat etti acaba yaşıyor muydu diye kendimi yerdim çünkü:KK43:

bende özelde mahvoldum doktor hemen kürtaja hazırlamaya kalktı oradan devlet hastanesine kaçtım onlar biraz daha bekletti sonuç yine olumsuzdu ama en azından benim içim rahat etti acaba yaşıyor muydu diye kendimi yerdim çünkü:KK43:

aynen aynen bende o yüzden bu sefer devlet kesinlikle

bende pek istah yoooooook günde 2 bardak süt içiyorum bide sebzeye agırlık vercem :nazar::KK56:ıspanak semizotu pırasa falan ekmek çok nadir yiyorum saman gibi geliyo sizde öle oluyomu kızlarrrr:26:

aynen canım bendede hıc ıstah yok süt corba meyve baska bısı yıyemıyorum hele et ıyyyyy nefret edıyorum sulu yemekler aklıma geldıkce ölecek gıbı oluyorum bu arada sızın bebısler ne kadar :emir_bebek:

X